Mezitli Belediyesi Kurslarında yaz dönemi başlıyor

21.05.2019 - 14:39, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Mezitli Belediyesi Kurslarında yaz dönemi başlıyor

2018-2019 okul sezonunda sona yaklaşılmasıyla birlikte yaz tatilini boşa geçirmek istemeyen öğrenciler, Mezitli Belediyesi yaz kurslarında unutulmaz bir yaz yaşayacak.

Başta öğrenciler olmak üzere Mezitlililer yüzme, bale, çocuk korosu, zumba, futbol, İngilizce, jimnastik, keman, gitar, bağlama, okçuluk, piyano, plates, resim, satranç, şan, tenis, voleybol, yaratıcı drama, yoga, zekâ oyunları gibi kurslardan birinde eğitim alarak hem güzel bir zaman geçirme hem de yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirme imkanı bulacak. Mezitli Belediyesi’nin çok sayıda tesisinde gerçekleşecek kurslardan Mezitli Kart, sahibi olanlar da indirimli olarak faydalanacak. Yaz kurslarından yararlanmak isteyen vatandaşların Babil Yolu üzerinde bulunan Mezitli Belediyesi Sanat Evine ve Zeytinli Cadde üzerinde bulunan Amfi Tiyatro’ya müracaatta bulunabileceğini hatırlatan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, spora ve kültürel faaliyetlere önem verdiğini dile getirdi. Başkan Tarhan, ”Belediyemize güvenerek aileler çocuklarını eğitim kurslarımıza gönderiyor. Burada ki amacımız sadece çocuklarımızın kurslardan eğitim alması değil, yeni arkadaşlıklar edinmeleridir. Tabi bu aileler içinde geçerli. Bu tür faaliyetler, toplumu birleştiren ve kaynaştıran unsurlardır. Spor ve kültürel faaliyetler bizim toplumumuzun temelidir” şeklinde konuştu. Mezitli Belediyesi kurslarında dileyen tüm vatandaşımıza uygun kursların bulunduğunu ifade eden Başkan Tarhan, çocukları ve gençleri erken yaşta spora teşvik etmeyi, yeteneklerini geliştirmeyi ve daha sağlıklı nesiller yetiştirmeyi amaçladıklarını belirtti. Başkan Tarhan, “Çocukları ve gençleri önemsiyoruz. Mezitli Belediyesi Spor Okulu kapsamında oluşturulan branşların dışında başka branşlara da talepler yoğun olduğu takdirde spor okulumuza dahil edebiliyoruz. En büyük amacımız çocuklarımızı boş zamanlarında spora yönlendirmek ve spor okulumuzda profesyonel sporcular yetiştirmektir” dedi. Sporla iç içe olan çocukların, zararlı alışkanlıklardan uzak durdukları gibi sağlıklı sosyal ilişkiler kurduklarının altını çizen Tarhan, “Ülkemizin geleceği gençlerimize emanettir. Bir toplumda gençlerimiz ne kadar sağlıklı olurlarsa geleceğimiz daha iyi temeller üzerine oturur. Özlediğimiz o mutlu Mezitli, gençlerimizi spora ve yararlı şeylere yönlendirerek olacaktır. Veliler çocuklarını profesyonel hocalarımıza rahatlıkla teslim edebilirler” ifadelerini kullandı.
2018-2019 okul sezonunda sona yaklaşılmasıyla birlikte yaz tatilini boşa geçirmek istemeyen öğrenciler, Mezitli Belediyesi yaz kurslarında unutulmaz bir yaz yaşayacak.

Başta öğrenciler olmak üzere Mezitlililer yüzme, bale, çocuk korosu, zumba, futbol, İngilizce, jimnastik, keman, gitar, bağlama, okçuluk, piyano, plates, resim, satranç, şan, tenis, voleybol, yaratıcı drama, yoga, zekâ oyunları gibi kurslardan birinde eğitim alarak hem güzel bir zaman geçirme hem de yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirme imkanı bulacak. Mezitli Belediyesi’nin çok sayıda tesisinde gerçekleşecek kurslardan Mezitli Kart, sahibi olanlar da indirimli olarak faydalanacak.

Yaz kurslarından yararlanmak isteyen vatandaşların Babil Yolu üzerinde bulunan Mezitli Belediyesi Sanat Evine ve Zeytinli Cadde üzerinde bulunan Amfi Tiyatro’ya müracaatta bulunabileceğini hatırlatan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, spora ve kültürel faaliyetlere önem verdiğini dile getirdi. Başkan Tarhan, ”Belediyemize güvenerek aileler çocuklarını eğitim kurslarımıza gönderiyor. Burada ki amacımız sadece çocuklarımızın kurslardan eğitim alması değil, yeni arkadaşlıklar edinmeleridir. Tabi bu aileler içinde geçerli. Bu tür faaliyetler, toplumu birleştiren ve kaynaştıran unsurlardır. Spor ve kültürel faaliyetler bizim toplumumuzun temelidir” şeklinde konuştu.

Mezitli Belediyesi kurslarında dileyen tüm vatandaşımıza uygun kursların bulunduğunu ifade eden Başkan Tarhan, çocukları ve gençleri erken yaşta spora teşvik etmeyi, yeteneklerini geliştirmeyi ve daha sağlıklı nesiller yetiştirmeyi amaçladıklarını belirtti. Başkan Tarhan, “Çocukları ve gençleri önemsiyoruz. Mezitli Belediyesi Spor Okulu kapsamında oluşturulan branşların dışında başka branşlara da talepler yoğun olduğu takdirde spor okulumuza dahil edebiliyoruz. En büyük amacımız çocuklarımızı boş zamanlarında spora yönlendirmek ve spor okulumuzda profesyonel sporcular yetiştirmektir” dedi.

Sporla iç içe olan çocukların, zararlı alışkanlıklardan uzak durdukları gibi sağlıklı sosyal ilişkiler kurduklarının altını çizen Tarhan, “Ülkemizin geleceği gençlerimize emanettir. Bir toplumda gençlerimiz ne kadar sağlıklı olurlarsa geleceğimiz daha iyi temeller üzerine oturur. Özlediğimiz o mutlu Mezitli, gençlerimizi spora ve yararlı şeylere yönlendirerek olacaktır. Veliler çocuklarını profesyonel hocalarımıza rahatlıkla teslim edebilirler” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.