Mezitli’de Elazığ ve Malatya için seferberlik

26.01.2020 - 16:51, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Mezitli’de Elazığ ve Malatya için seferberlik

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Elazığ merkezli oluşan depremde büyük bir yıkıma uğrayan Elazığ ve Malatya için seferberlik çağrısında bulundu.

Mezitli’nin yardımsever halkının bu tür durumlarda kenetlendiğine dikkat çeken Başkan Tarhan, tüm yardımları deprem bölgesine ulaştıracaklarını söyledi. Yardımda bulunmak isteyen vatandaşın çadır, mont, atkı, bere, mama, battaniye, bot, çorap, hijyenik ped, uyku tulumu, kazak, çocuk bezi gibi temel ihtiyaç maddelerini Mezitli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü binasına ulaştırmalarını istedi.   Büyük yıkıma uğrayan deprem bölgesinde vatandaşların gıdadan giyeceğe her türlü yardıma ihtiyaç duyduğunu ifade eden Başkan Tarhan, “Belediye olarak hazırladığımız yardım paketlerini Elazığ ve Malatya’ya götürüyoruz. Böylesi bir günde halkımızdan gelecek olan her türlü yardımı deprem bölgesine ulaştıracağız. Depremin yaşandığı bölgede yaşayan vatandaşlarımızın yarasını ancak birlik ve dayanışma ile aşabiliriz. Yüreğimizdeki sıcaklığın orada enkaz altındaki kentleri ısıtacağını biliyorum. Mezitli her zaman bu konuda örnek ve öncü olmuştur” dedi.   Yardımların Mezitli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne ulaştırılmasını isteyen Başkan Tarhan, “Yaşanan afete karşı ülke olarak el ele vermemiz gerekiyor. Yaraları ancak birlikte olursak sarabiliriz. Tüm vatandaşlarımızı büyük küçük demeden yardım etmeye çağırıyoruz. Şuan orada yaşayan vatandaşlarımızın her şeye ihtiyaçları var” diye konuştu.   Başkan Tarhan, "Deprem neticesinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, bölgedeki tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Dualarımız, can kaybının daha fazla artmaması için” ifadelerini kullandı.
Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Elazığ merkezli oluşan depremde büyük bir yıkıma uğrayan Elazığ ve Malatya için seferberlik çağrısında bulundu.

Mezitli’nin yardımsever halkının bu tür durumlarda kenetlendiğine dikkat çeken Başkan Tarhan, tüm yardımları deprem bölgesine ulaştıracaklarını söyledi. Yardımda bulunmak isteyen vatandaşın çadır, mont, atkı, bere, mama, battaniye, bot, çorap, hijyenik ped, uyku tulumu, kazak, çocuk bezi gibi temel ihtiyaç maddelerini Mezitli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü binasına ulaştırmalarını istedi.

 

Büyük yıkıma uğrayan deprem bölgesinde vatandaşların gıdadan giyeceğe her türlü yardıma ihtiyaç duyduğunu ifade eden Başkan Tarhan, “Belediye olarak hazırladığımız yardım paketlerini Elazığ ve Malatya’ya götürüyoruz. Böylesi bir günde halkımızdan gelecek olan her türlü yardımı deprem bölgesine ulaştıracağız. Depremin yaşandığı bölgede yaşayan vatandaşlarımızın yarasını ancak birlik ve dayanışma ile aşabiliriz. Yüreğimizdeki sıcaklığın orada enkaz altındaki kentleri ısıtacağını biliyorum. Mezitli her zaman bu konuda örnek ve öncü olmuştur” dedi.

 

Yardımların Mezitli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne ulaştırılmasını isteyen Başkan Tarhan, “Yaşanan afete karşı ülke olarak el ele vermemiz gerekiyor. Yaraları ancak birlikte olursak sarabiliriz. Tüm vatandaşlarımızı büyük küçük demeden yardım etmeye çağırıyoruz. Şuan orada yaşayan vatandaşlarımızın her şeye ihtiyaçları var” diye konuştu.

 

Başkan Tarhan, "Deprem neticesinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, bölgedeki tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Dualarımız, can kaybının daha fazla artmaması için” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.