Mezitli Deresi Kenarında Yeni Yaşam Alanı

09.04.2019 - 17:16, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Mezitli Deresi Kenarında Yeni Yaşam Alanı

Yoğun yağmur sonrası oluşan sel felaketinin engellenmesinde büyük öneme sahip olan Mezitli Deresi ve çevresinin yüzü değişiyor. Bölgenin yeni bir cazibe merkezi olması planlanan projede çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Seçimlerin hemen ardından mutlu bir kent yaratmak için kaldığı yerden devam eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mezitli Deresi çevresinde düzenleme projesini hayata geçirdi. Başkan Tarhan’ın yoğun ısrar ve talepleri üzerine Devlet Su İşleri Müdürlüğü dere ıslah çalışmasını tamamladı. Mezitli Deresi kenarı çevre düzenleme projesi için çalışmaya başlayan belediye ekipleri denizden dağların eteklerine kadar yaya ve bisiklet yolu yapacak, oyun ve oturma grupları yerleştirecek. DENİZDEN DAĞLARIN ETEKLERİNE KADAR BİSİKLET VE YÜRÜYÜŞ KEYFİ Kenti tam ortadan ikiye ayıran Mezitli Deresi’nin ıslah edilmemesi nedeniyle kirli ve kötü görüntünün kaybolduğuna dikkat çeken Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Mezitli Deresi çevresinin daha aktif kullanılan bir alan olması için bir proje geliştirdik. Kerim Afşar Parkı, Şehit Yiğitcan Çiğa Parkı, Balık Pazarı, Su Dünyası, Masal Park, Emekli Evi, Kent Konseyi ve STK Binası, Kadın Üretici Pazarı, Fitnat Gürsoy Kafe Kütüphane, Güneş Park ve Kültür Merkezi gibi çok sayıda projeyi Mezitli Deresi boyunca hayata geçirdik.  Dere boyunca yapacağımız yürüyüş ve bisiklet yolu Güneş Park’ın kuzeyine kadar devam edecek. Oturma grupları, spor alanları, sosyal faaliyet alanlarıyla son derece modern ve tercih edilen bir yer olacak. Halkın bu bölgeyi daha yoğun kullanmalarını amaçlıyoruz” diye konuştu.
Yoğun yağmur sonrası oluşan sel felaketinin engellenmesinde büyük öneme sahip olan Mezitli Deresi ve çevresinin yüzü değişiyor. Bölgenin yeni bir cazibe merkezi olması planlanan projede çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Seçimlerin hemen ardından mutlu bir kent yaratmak için kaldığı yerden devam eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mezitli Deresi çevresinde düzenleme projesini hayata geçirdi. Başkan Tarhan’ın yoğun ısrar ve talepleri üzerine Devlet Su İşleri Müdürlüğü dere ıslah çalışmasını tamamladı. Mezitli Deresi kenarı çevre düzenleme projesi için çalışmaya başlayan belediye ekipleri denizden dağların eteklerine kadar yaya ve bisiklet yolu yapacak, oyun ve oturma grupları yerleştirecek.

DENİZDEN DAĞLARIN ETEKLERİNE KADAR BİSİKLET VE YÜRÜYÜŞ KEYFİ

Kenti tam ortadan ikiye ayıran Mezitli Deresi’nin ıslah edilmemesi nedeniyle kirli ve kötü görüntünün kaybolduğuna dikkat çeken Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Mezitli Deresi çevresinin daha aktif kullanılan bir alan olması için bir proje geliştirdik. Kerim Afşar Parkı, Şehit Yiğitcan Çiğa Parkı, Balık Pazarı, Su Dünyası, Masal Park, Emekli Evi, Kent Konseyi ve STK Binası, Kadın Üretici Pazarı, Fitnat Gürsoy Kafe Kütüphane, Güneş Park ve Kültür Merkezi gibi çok sayıda projeyi Mezitli Deresi boyunca hayata geçirdik.  Dere boyunca yapacağımız yürüyüş ve bisiklet yolu Güneş Park’ın kuzeyine kadar devam edecek. Oturma grupları, spor alanları, sosyal faaliyet alanlarıyla son derece modern ve tercih edilen bir yer olacak. Halkın bu bölgeyi daha yoğun kullanmalarını amaçlıyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.