MGC’den Müdür Şahne’ye ziyaret

30.04.2021 - 20:04, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

MGC’den Müdür Şahne’ye ziyaret

Bir süre önce yapılan olağan genel kurul toplantısında yapılan seçimde yeniden görev üstlenen Mersin Gazeteciler Cemiyeti(MGC) yönetimi, başarılı emniyet müdürü Mehmet Şahne’yi makamında ziyaret etti.

Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, MGC Başkanı Rüstem Kaya Tepe, Başkan Yardımcısı Ali Ekber Şen, Genel Sekreter Mehmet Selvi, Sayman Abdullah Biçer ile üye Bekir Coşkun’u makamında kabul etti. Ziyaret sırasında mesleki sorunlar konusunda görüş-alışverişinde bulunulurken, Başkan Tepe ve yönetim kurulunda yer alan gazeteciler, özellikle sahada görev yapan meslektaşlarının yaşadığı sorunları anlatarak çözümü konusunda Müdür Şahne’den destek istedi. Başkan Tepe, özellikle kapanma döneminde sahte basın kartları kullanılarak sokağa çıkma yasağının suiistimal edilmesinin önüne geçilmesini, cemiyet olarak bu konuda üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye hazır olduklarını söyledi.   Toplumun doğru habere ulaşmasında basının önemli bir işlevi bulunduğunu belirten Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, teşkilat olarak gazetecilerin görevlerini yerine getirirken her türlü kolaylığın sağlandığını, kendisine iletilen küçük çaplı sorunların da çözümüne yönelik adımların da atılacağını dile getirdi.   Göreve geldiği Mersin ile şimdi ki Mersin arasında büyük farklılıklar bulunduğunu, vatandaşın polis şefkatini kentin her kesiminde her zaman his etmesine çaba gösterdiklerini dile getiren Müdür Şahne, şunları söyledi:   “Yıllar önce yaşanan olumsuz olaylarla sık sık ülke gündeme gelen Mersin, artık ekonomik gelişme, yeni yatırım olanaklarıyla gündemde gelmektedir. Bu son derece önemlidir. Mersin dışarıda artık huzur ve güvenin olduğu, rahatça tatil yapılabilecek güvenlim bir liman kenti hüviyetine girmiştir. Bu konuda emeği geçen teşkilatımızın her kademesinde çalışan mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor, kutluyorum. Teşkilat olarak mevcut sorunların çözümü konusunda önemli mesafeler kat edildi. Bu kent için son derece önemlidir.”   Son derece sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyaret toplu fotoğraf çekiminin ardından sonlandı.
Bir süre önce yapılan olağan genel kurul toplantısında yapılan seçimde yeniden görev üstlenen Mersin Gazeteciler Cemiyeti(MGC) yönetimi, başarılı emniyet müdürü Mehmet Şahne’yi makamında ziyaret etti.

Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, MGC Başkanı Rüstem Kaya Tepe, Başkan Yardımcısı Ali Ekber Şen, Genel Sekreter Mehmet Selvi, Sayman Abdullah Biçer ile üye Bekir Coşkun’u makamında kabul etti. Ziyaret sırasında mesleki sorunlar konusunda görüş-alışverişinde bulunulurken, Başkan Tepe ve yönetim kurulunda yer alan gazeteciler, özellikle sahada görev yapan meslektaşlarının yaşadığı sorunları anlatarak çözümü konusunda Müdür Şahne’den destek istedi. Başkan Tepe, özellikle kapanma döneminde sahte basın kartları kullanılarak sokağa çıkma yasağının suiistimal edilmesinin önüne geçilmesini, cemiyet olarak bu konuda üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye hazır olduklarını söyledi.

 

Toplumun doğru habere ulaşmasında basının önemli bir işlevi bulunduğunu belirten Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, teşkilat olarak gazetecilerin görevlerini yerine getirirken her türlü kolaylığın sağlandığını, kendisine iletilen küçük çaplı sorunların da çözümüne yönelik adımların da atılacağını dile getirdi.

 

Göreve geldiği Mersin ile şimdi ki Mersin arasında büyük farklılıklar bulunduğunu, vatandaşın polis şefkatini kentin her kesiminde her zaman his etmesine çaba gösterdiklerini dile getiren Müdür Şahne, şunları söyledi:

 

“Yıllar önce yaşanan olumsuz olaylarla sık sık ülke gündeme gelen Mersin, artık ekonomik gelişme, yeni yatırım olanaklarıyla gündemde gelmektedir. Bu son derece önemlidir. Mersin dışarıda artık huzur ve güvenin olduğu, rahatça tatil yapılabilecek güvenlim bir liman kenti hüviyetine girmiştir. Bu konuda emeği geçen teşkilatımızın her kademesinde çalışan mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor, kutluyorum. Teşkilat olarak mevcut sorunların çözümü konusunda önemli mesafeler kat edildi. Bu kent için son derece önemlidir.”

 

Son derece sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyaret toplu fotoğraf çekiminin ardından sonlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.