MGC’nin Hazırladığı 'AB' Projesi Ön Onay Aldı

05.09.2020 - 09:01, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

MGC’nin Hazırladığı 'AB' Projesi Ön Onay Aldı

Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nin (MGC) Mersin Üniversitesi desteği ile hazırladığı Avrupa Birliği (AB) projesi ön onay aldı.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı R. Kaya Tepe ve Kanal 33 Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Demirtaş, Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı’yı makamında ziyaret etti. MGC Başkanı R. Kaya Tepe, Mersin Üniversitesi ve Mersin Gazeteciler Cemiyeti işbirliğinde Avrupa Birliği Sivil Toplum Diyaloğu Programı kapsamında hazırlanan projenin ön onay alması dolayısı ile desteklerinden dolayı Prof. Dr. Ahmet Çamsarı’ya teşekkür etti. CSD-VI Programı kapsamında hazırlanan ve bütçesi 165 bin euro olan proje, çevre bilincinin arttırılması ve korunması üzerine tasarlanan ekolojik bir nitelik taşıyacak. Projenin Roma, Mersin ve Atina şehirlerinde uygulanması planlanıyor.
Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nin (MGC) Mersin Üniversitesi desteği ile hazırladığı Avrupa Birliği (AB) projesi ön onay aldı.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı R. Kaya Tepe ve Kanal 33 Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Demirtaş, Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı’yı makamında ziyaret etti. MGC Başkanı R. Kaya Tepe, Mersin Üniversitesi ve Mersin Gazeteciler Cemiyeti işbirliğinde Avrupa Birliği Sivil Toplum Diyaloğu Programı kapsamında hazırlanan projenin ön onay alması dolayısı ile desteklerinden dolayı Prof. Dr. Ahmet Çamsarı’ya teşekkür etti.

CSD-VI Programı kapsamında hazırlanan ve bütçesi 165 bin euro olan proje, çevre bilincinin arttırılması ve korunması üzerine tasarlanan ekolojik bir nitelik taşıyacak. Projenin Roma, Mersin ve Atina şehirlerinde uygulanması planlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.