MİYSAD Mehmet Mazak ile 'yola devam' dedi

04.04.2021 - 12:03, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

MİYSAD Mehmet Mazak ile 'yola devam' dedi

27 Mart 2021 Cumartesi günü yapılan 4. Olağan Genel Kurulumuzda "Mersin İşadamları Yöneticileri Sanatçıları ve Akademisyenleri Derneği (MİYSAD)" Yönetimi belirlendi.

İstanbul’da yaşayan Mersinli insanlarımızın 2014 yılında kurduğu Mersin’i temsil etmek ve şehrimizi İstanbul’da tanıtmak için yola çıkan gönüllülerden oluşan MİYSAD aradan geçen yedi yılda gerçekleştirdiği etkinlikler ile çalışmalarına devam etmektedir.   Kurulduğu günden bu yana şehrimiz Mersin’nin bakış açısını İstanbul’a çeviren, şehre vizyon katmaya çalışan bir anlayışla çalışmalarına devam etmektedir. Mersin Tanıtım Günleri, Mersin Kitap Fuarı, Kıskalesi’nin MiniaTürk’e konulması, Karacaoğlan Anma Programları, Mersin İdman Yurdu yardım kapmanyası, Doğan Cüceloğlu ile ilgili seminer ve konferanslar ve anma programları, Erdemli Akademisi ve Paneli gibi bir çok etkinliklere imza atan bir dernek MİYSAD.   “Yarım kalan sevdamız Mersin” diyerek bulundukları her platformda Mersin’i en iyi şekikde temsil etme gayreti içinde bulunan MİYSAD, Kültür insanı ve bürokratı Mehmet Mazak başkanlığında çok kıymetli bir ekiple yoluna devam ediyor.   İstanbul’da yaşayan Mersinli İşadamı, Bürokrat-Yönetici, Akademisyen ve Sanatçılarımızdan oluşan yönetimi ile geleceğe umutla bakan, geleceğin Mersin’in olacağı düşüncesi ile hareket eden bir yapı… 27 Mart 2021 Cumartesi günü olağan genel  kurulda İşadamı ve sanayici Vimar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baysan, CEY Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Avcı, Balıkesir Büyükşehir Genel Sekreteri Mustafa Küçükkaptan, Ak Parti MKYK Üyesi Avukat Behiye Eker, Akademsiyen Doç. Dr. Murat Kirişci, Dr. Ali Kurt, Sanatçı ve Yapımcı Onur Yaprakçı, TV ekranlarının tanınan yüzü Gazeteci ve TV Yayıncısı A. Veyis Ateş, Eski Süper lig hakemlerimizden İşadamı ve Turizmci Vedat Tan, avukatlar, mühendis bürokratlar ve birbirinden kıymetli eğitimci, işadamı, bilişimcilerden oluşan Mersin’in rengi ve sevgiisini taşıyan insanlarımızla yola devam edecek. Mart 2021- Mart 2023’e kadar görev yapacak olan MİYSAD Yönetimine Mersin ile ilgili proje ve çalışmalarında başarılar dileriz.   Mersin’i en güzel şekilde tanıtmaya ve temsil etmeye sonuna kadar gayret içinde olacağız.   “Gelin tanış olalım, işin kolayın tutalım, Sevelim sevilelim, dünya kimseye kalmaz” der Yunus EmreYine Yunus’un bir sözü ile bitirelim “Bilmeyen ne bilsin bizi bilenlere selam olsun”
27 Mart 2021 Cumartesi günü yapılan 4. Olağan Genel Kurulumuzda "Mersin İşadamları Yöneticileri Sanatçıları ve Akademisyenleri Derneği (MİYSAD)" Yönetimi belirlendi.

İstanbul’da yaşayan Mersinli insanlarımızın 2014 yılında kurduğu Mersin’i temsil etmek ve şehrimizi İstanbul’da tanıtmak için yola çıkan gönüllülerden oluşan MİYSAD aradan geçen yedi yılda gerçekleştirdiği etkinlikler ile çalışmalarına devam etmektedir.

 

Kurulduğu günden bu yana şehrimiz Mersin’nin bakış açısını İstanbul’a çeviren, şehre vizyon katmaya çalışan bir anlayışla çalışmalarına devam etmektedir. Mersin Tanıtım Günleri, Mersin Kitap Fuarı, Kıskalesi’nin MiniaTürk’e konulması, Karacaoğlan Anma Programları, Mersin İdman Yurdu yardım kapmanyası, Doğan Cüceloğlu ile ilgili seminer ve konferanslar ve anma programları, Erdemli Akademisi ve Paneli gibi bir çok etkinliklere imza atan bir dernek MİYSAD.

 

“Yarım kalan sevdamız Mersin” diyerek bulundukları her platformda Mersin’i en iyi şekikde temsil etme gayreti içinde bulunan MİYSAD, Kültür insanı ve bürokratı Mehmet Mazak başkanlığında çok kıymetli bir ekiple yoluna devam ediyor.

 

İstanbul’da yaşayan Mersinli İşadamı, Bürokrat-Yönetici, Akademisyen ve Sanatçılarımızdan oluşan yönetimi ile geleceğe umutla bakan, geleceğin Mersin’in olacağı düşüncesi ile hareket eden bir yapı… 27 Mart 2021 Cumartesi günü olağan genel  kurulda İşadamı ve sanayici Vimar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baysan, CEY Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Avcı, Balıkesir Büyükşehir Genel Sekreteri Mustafa Küçükkaptan, Ak Parti MKYK Üyesi Avukat Behiye Eker, Akademsiyen Doç. Dr. Murat Kirişci, Dr. Ali Kurt, Sanatçı ve Yapımcı Onur Yaprakçı, TV ekranlarının tanınan yüzü Gazeteci ve TV Yayıncısı A. Veyis Ateş, Eski Süper lig hakemlerimizden İşadamı ve Turizmci Vedat Tan, avukatlar, mühendis bürokratlar ve birbirinden kıymetli eğitimci, işadamı, bilişimcilerden oluşan Mersin’in rengi ve sevgiisini taşıyan insanlarımızla yola devam edecek.

Mart 2021- Mart 2023’e kadar görev yapacak olan MİYSAD Yönetimine Mersin ile ilgili proje ve çalışmalarında başarılar dileriz.

 

Mersin’i en güzel şekilde tanıtmaya ve temsil etmeye sonuna kadar gayret içinde olacağız.

 

“Gelin tanış olalım, işin kolayın tutalım, Sevelim sevilelim, dünya kimseye kalmaz” der Yunus EmreYine Yunus’un bir sözü ile bitirelim “Bilmeyen ne bilsin bizi bilenlere selam olsun”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.