Motorine 4. indirimle 6 TL'nin altına düştü ama minübüs ücretlerinde indirim yok

24.12.2018 - 20:47, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Motorine 4. indirimle 6 TL'nin altına düştü ama minübüs ücretlerinde indirim yok

Bu akşam benzine 27.7 motorine de 28.6 kuruş indirim yapıldı. Bu indirimler her ikisi de 6 TL'nin altına indi ama oda başkanları hala minübüs ücretlerine indirim yapmadılar.

Bu akşam benzine 27.7 motorine de 28.6 kuruş indirim yapıldı. Bu indirimler her ikisi de 6 TL'nin altına indi. Şimdi sormak gerekiyor. Yılbaşından sonra dolmuş ücretlerini 3 TL'ye çıkarma niyetleri oldukları söylenen Minübüsçüler Odası, Şöförler ve Otomobilciler Odası ve Esnaf Odası başkanları, 3 ayda 2 defa zam yapmışlardı. Şimdi motorine  45 günde 4 defa indirim yapılarak 6 TL'nın altına inmesi sonrası neden hala ücretlerde indirim kararı almadıkları merakla bekleniyor. Yıllardır kamuoyundan uzak başkanlık yaptıkları bilinen ve her zamda dolar yükelişi ile motorin zammını bahane eden oda başkanlarının kamuoyu önüne çıkıp Mersinlilere indirim yaptıklarını açıklayacaklar mı? Mersinlilere karşı sorumlulukları test edilmiş olacak oda başkanlarının şimdi minübüs ücretlerini bu indirimleri görmezden gelip 3 TL'ye mi çıkaracaklar yoksa Mersin halkını düşünüp, halkın beklentisi doğrultusunda  indirime mi gidecekler? Hatırlatmakta fayda var. Bu oda başkanlarından birisi de Akdeniz aday adayı. Yani ilçeyi , halkı yönetmeye talip. Tabi bu konuda daha öncede üzerimize sorumluluğumuz gereği haber yapmıştık. Özellikle 3 ayda yapılan  ikinci zam olayına tepkimizi göstermiştik.Şimdi tüm kent dinamikleri bu konuda elini taşın altına koymalı. Kent konseyleri, STK'lar, belediye başkanları, siyasi parti il başkanları ve milletvekilleri şimdi Mersin zamanı. Milletvekilleri sözüm size; Halkın oylarıyla seçildiniz. Mersinlilerin daha rahat bir yaşam sürmesi için atılacak adımlardan bir tanesini de gerçekleştirin. Mecliste sadece soru önergesi vermek değildir göreviniz. Mersin halkı minübüs ücretlerinin indirilmesini istiyor. Mersin'e karşı aidiyet duygusu besleyen herkes bu konuda birşeyler yapmalı. İlgili oda başkanlarına rağmen Mersin'in sahipsiz olmadığını gösterin. Sedat Yılmaz/inovatifhaber  
Bu akşam benzine 27.7 motorine de 28.6 kuruş indirim yapıldı. Bu indirimler her ikisi de 6 TL'nin altına indi ama oda başkanları hala minübüs ücretlerine indirim yapmadılar.

Bu akşam benzine 27.7 motorine de 28.6 kuruş indirim yapıldı. Bu indirimler her ikisi de 6 TL'nin altına indi. Şimdi sormak gerekiyor. Yılbaşından sonra dolmuş ücretlerini 3 TL'ye çıkarma niyetleri oldukları söylenen Minübüsçüler Odası, Şöförler ve Otomobilciler Odası ve Esnaf Odası başkanları, 3 ayda 2 defa zam yapmışlardı. Şimdi motorine  45 günde 4 defa indirim yapılarak 6 TL'nın altına inmesi sonrası neden hala ücretlerde indirim kararı almadıkları merakla bekleniyor.

Yıllardır kamuoyundan uzak başkanlık yaptıkları bilinen ve her zamda dolar yükelişi ile motorin zammını bahane eden oda başkanlarının kamuoyu önüne çıkıp Mersinlilere indirim yaptıklarını açıklayacaklar mı?

Mersinlilere karşı sorumlulukları test edilmiş olacak oda başkanlarının şimdi minübüs ücretlerini bu indirimleri görmezden gelip 3 TL'ye mi çıkaracaklar yoksa Mersin halkını düşünüp, halkın beklentisi doğrultusunda  indirime mi gidecekler?

Hatırlatmakta fayda var. Bu oda başkanlarından birisi de Akdeniz aday adayı. Yani ilçeyi , halkı yönetmeye talip.

Tabi bu konuda daha öncede üzerimize sorumluluğumuz gereği haber yapmıştık. Özellikle 3 ayda yapılan  ikinci zam olayına tepkimizi göstermiştik.Şimdi tüm kent dinamikleri bu konuda elini taşın altına koymalı. Kent konseyleri, STK'lar, belediye başkanları, siyasi parti il başkanları ve milletvekilleri şimdi Mersin zamanı.

Milletvekilleri sözüm size; Halkın oylarıyla seçildiniz. Mersinlilerin daha rahat bir yaşam sürmesi için atılacak adımlardan bir tanesini de gerçekleştirin. Mecliste sadece soru önergesi vermek değildir göreviniz. Mersin halkı minübüs ücretlerinin indirilmesini istiyor. Mersin'e karşı aidiyet duygusu besleyen herkes bu konuda birşeyler yapmalı. İlgili oda başkanlarına rağmen Mersin'in sahipsiz olmadığını gösterin.

Sedat Yılmaz/inovatifhaber

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.