MTOSB Mayıs Ayı Müteşebbis Heyet Toplantısı Gerçekleşti

Ekonomi 04.06.2020 - 18:38, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

MTOSB Mayıs Ayı Müteşebbis Heyet Toplantısı Gerçekleşti

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Müteşebbis Heyet Mayıs Ayı olağan toplantısı Ali İhsan SU başkanlığında gerçekleştirildi.

 MTSOB İdari binasında gerçekleştirilen toplantıya Vali Ali İhsan SU'nun yanı sıra; MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, Mersin Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Temsilcisi Murat Tasgül, Mesiad Temsilcisi Safvatullah Işık, MTOSB Yönetim Kurulu Üyeleri Orhan Kahveci, M. Kürşat Haddat, Halit Altun, Veysel Memiş, MTOSB Denetim Kurulu Üyeleri Hasan Yıldırım, Yılmaz Akyüz ve Müteşebbis Heyet Üyesi Turgay Altuntaş katılım sağladılar.   MTOSB idari hizmet binasında gerçekleştirilen toplantıda, Nisan ve Mayıs ayları içerisinde alınan Yönetim Kurulu kararları gözden geçirildi ve gündem maddeleri görüşülerek, karara bağlandı.   Toplantı sonrasında, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve UNDP’nin koordinasyonu ve Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi ile Mersin Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde, MTOSB’de 3.800 m2 alan üzerine kurulması planlanan, Türkiye’nin ilk Model fabrika ve İnovasyon Merkezi olma özeliği taşıyacak merkeze ait inşaatta, Mersin Valisi Ali İhsan SU, MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ve MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan incelemelerde bulundu.   Merkezin yapım işini üstlenen yüklenici firma; Özaltın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Altın’dan inşa süreci ve mimari yapı hakkında bilgilendirmeler alan Vali Ali İhsan Su, 2020 yılı Temmuz ayının sonunda bitirilmesi planlanan merkez inşaatının ilerleyişinden ve duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Müteşebbis Heyet Mayıs Ayı olağan toplantısı Ali İhsan SU başkanlığında gerçekleştirildi.

 MTSOB İdari binasında gerçekleştirilen toplantıya Vali Ali İhsan SU'nun yanı sıra; MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, Mersin Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Temsilcisi Murat Tasgül, Mesiad Temsilcisi Safvatullah Işık, MTOSB Yönetim Kurulu Üyeleri Orhan Kahveci, M. Kürşat Haddat, Halit Altun, Veysel Memiş, MTOSB Denetim Kurulu Üyeleri Hasan Yıldırım, Yılmaz Akyüz ve Müteşebbis Heyet Üyesi Turgay Altuntaş katılım sağladılar.

 

MTOSB idari hizmet binasında gerçekleştirilen toplantıda, Nisan ve Mayıs ayları içerisinde alınan Yönetim Kurulu kararları gözden geçirildi ve gündem maddeleri görüşülerek, karara bağlandı.

 

Toplantı sonrasında, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve UNDP’nin koordinasyonu ve Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi ile Mersin Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde, MTOSB’de 3.800 m2 alan üzerine kurulması planlanan, Türkiye’nin ilk Model fabrika ve İnovasyon Merkezi olma özeliği taşıyacak merkeze ait inşaatta, Mersin Valisi Ali İhsan SU, MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ve MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan incelemelerde bulundu.

 

Merkezin yapım işini üstlenen yüklenici firma; Özaltın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Altın’dan inşa süreci ve mimari yapı hakkında bilgilendirmeler alan Vali Ali İhsan Su, 2020 yılı Temmuz ayının sonunda bitirilmesi planlanan merkez inşaatının ilerleyişinden ve duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.