MTSO'dan Arbel A.ş tebrik ziyareti

Ekonomi 25.06.2019 - 16:25, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

MTSO'dan Arbel A.ş tebrik ziyareti

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, meclis başkanı Hamit İzol ve beraberindekiler İSO 500 listesine giren Mersin in köklü firması Arbel A.Ş Ziyaret ederek Onursal Başkan Mahmut Arslan ve Kurucu Başkan Hasan Arslan’ı Tebrik etti.

İSO'nun her yıl açıkladığı 'Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu' raporuna göre, 2018 yılında Mersin'den 8 firma ilk 500'e girdi. Aynı şirketler grubuna ait iki firma olarak en büyük 500 sanayi kuruluşu içerisinde yer almayı başaran Arbel A.Ş ve Durum Gıda A.Ş' nin bu listede yer almasından dolayı  MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, meclis başkanı Hamit İzol ve beraberindeki heyet ziyarette bulundu. Ziyarette kente ve ülkeye katma değer katan köklü firma ARBEL A.Ş.'ye  bu başarısından ötürü MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, Meclis Başkanı Hamit İzol tarafından memnuniyetlerinin göstergesi olarak teşekkür plaketi sunuldu.   Ziyarette konuşan MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan "Her şeyin Mersin için daha iyi olması anlamında herkesle el ele kol kola çalışıyoruz. Bizim kendimize güvenimiz tamdır. Doğru bildiğimiz yolda yılmadan gideceğiz,  Başarılı insanlara elimizden geleni yapar elini sıkar ve tebrik ederiz.Biz MTSO olarak sizi kutlar başarılarınızın devamını dilerim dedi.   Arbel A.Ş Onursal Başkanı Mahmut Arslan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bu ziyaretlerin sizin döneminizde başlamış olması çok güzel bir şey,  Bunun bize moral getirisi yüksek oluyor,  Şimdiye kadar ihmal olsa da bundan sonraki süreçlerde bu ziyaretlerin iyi geleceğine inanıyorum. Sanayicilerini ihmal eden oda ve ya kuruluş o memleketi de ihmal etmiş oluyor. Böyle bir kuruluşun her zaman yanımızda olması bizlere güç katıyor. Ben tekrar tekrar ziyaretinizden ötürü teşekkür ederim." Dedi    
Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, meclis başkanı Hamit İzol ve beraberindekiler İSO 500 listesine giren Mersin in köklü firması Arbel A.Ş Ziyaret ederek Onursal Başkan Mahmut Arslan ve Kurucu Başkan Hasan Arslan’ı Tebrik etti.

İSO'nun her yıl açıkladığı 'Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu' raporuna göre, 2018 yılında Mersin'den 8 firma ilk 500'e girdi. Aynı şirketler grubuna ait iki firma olarak en büyük 500 sanayi kuruluşu içerisinde yer almayı başaran Arbel A.Ş ve Durum Gıda A.Ş' nin bu listede yer almasından dolayı  MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, meclis başkanı Hamit İzol ve beraberindeki heyet ziyarette bulundu. Ziyarette kente ve ülkeye katma değer katan köklü firma ARBEL A.Ş.'ye  bu başarısından ötürü MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, Meclis Başkanı Hamit İzol tarafından memnuniyetlerinin göstergesi olarak teşekkür plaketi sunuldu.

 

Ziyarette konuşan MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan "Her şeyin Mersin için daha iyi olması anlamında herkesle el ele kol kola çalışıyoruz. Bizim kendimize güvenimiz tamdır. Doğru bildiğimiz yolda yılmadan gideceğiz,  Başarılı insanlara elimizden geleni yapar elini sıkar ve tebrik ederiz.Biz MTSO olarak sizi kutlar başarılarınızın devamını dilerim dedi.

 

Arbel A.Ş Onursal Başkanı Mahmut Arslan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bu ziyaretlerin sizin döneminizde başlamış olması çok güzel bir şey,  Bunun bize moral getirisi yüksek oluyor,  Şimdiye kadar ihmal olsa da bundan sonraki süreçlerde bu ziyaretlerin iyi geleceğine inanıyorum. Sanayicilerini ihmal eden oda ve ya kuruluş o memleketi de ihmal etmiş oluyor. Böyle bir kuruluşun her zaman yanımızda olması bizlere güç katıyor. Ben tekrar tekrar ziyaretinizden ötürü teşekkür ederim." Dedi

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.