Mükerrem Tollu'dan “MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI’na” Destek

31.03.2020 - 09:44, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Mükerrem Tollu'dan “MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI’na” Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 4.5 saat süren kabine toplantısı sonrasında millete sesleniş konuşmasında Milli Dayanışma Kampanyası başlatıldığını açıklamasının ardından Erdemli Belediye Başkanı Mükerrrem Tollu kampanyaya desteğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM" diyerek başlattığı kampanyaya  Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli  beş maaşını bağışlayarak güçlü bir destek verdi.  Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından bir yardım hesabında toplanan yardımlar, yevmiye ile geçimini sürdüren kesimler başta olmak üzere, alınan tedbirlerden dolayı mağdur olan dar gelirli vatandaşlarımıza ilave destek sağlamak amacıyla toplanıyor.    Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu  ise Mersin'de  kampanyaya ilk destek verenler arasında yer alıyor.  Başkan Tollu   sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, günün paylaşma ve dayanışma günü olduğunu vurguladı ve  şunları kaydetti;   "Erdemli Belediye Başkanı olarak MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI'na 10.000 (Onbin) TL bağışlıyorum. Gün paylaşma ve dayanışma günüdür. Bu günleri hep birlikte atlatacağımıza, huzurlu ve güvenli yarınlara ulaşacağımıza inancımız tamdır. Biz bize yeteriz."
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 4.5 saat süren kabine toplantısı sonrasında millete sesleniş konuşmasında Milli Dayanışma Kampanyası başlatıldığını açıklamasının ardından Erdemli Belediye Başkanı Mükerrrem Tollu kampanyaya desteğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM" diyerek başlattığı kampanyaya  Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli  beş maaşını bağışlayarak güçlü bir destek verdi.  Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından bir yardım hesabında toplanan yardımlar, yevmiye ile geçimini sürdüren kesimler başta olmak üzere, alınan tedbirlerden dolayı mağdur olan dar gelirli vatandaşlarımıza ilave destek sağlamak amacıyla toplanıyor.

 

 Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu  ise Mersin'de  kampanyaya ilk destek verenler arasında yer alıyor.  Başkan Tollu   sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, günün paylaşma ve dayanışma günü olduğunu vurguladı ve  şunları kaydetti;

 

"Erdemli Belediye Başkanı olarak MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI'na 10.000 (Onbin) TL bağışlıyorum. Gün paylaşma ve dayanışma günüdür. Bu günleri hep birlikte atlatacağımıza, huzurlu ve güvenli yarınlara ulaşacağımıza inancımız tamdır. Biz bize yeteriz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.