Mustafa Demirci, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı

27.10.2018 - 13:52, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Mustafa Demirci, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı

Mustafa Demirci, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Mustafa Demirci, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Millet olarak büyük zafere ulaştığımız milli mücadelemizin sonucu olan Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 95. yıl dönümünü aynı gurur, heyecan ve duygular içinde kutlamanın mutluluğunu yaşamakta olduklarını belirten Demirci," 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladığımız bu günde, unutulmamalıdır ki hiçbir tehdit, hiçbir güç, bu güzel ve anlamlı birlikteliğimize engel olamayacaktır. Cumhuriyeti ve Demokrasiyi araç olarak görenler iyi bilmelidirler ki, amaçlarına ulaşmayı başaramayacaklar. Atatürk Türkiyesi bugün sağlam temellere dayalı demokrasisi, ekonomik ve siyasi istikrarı ile küresel ve bölgesel barışa katkıda bulunmaktadır. Bizlere düşen görev tüm ulus olarak, nice zorluklarla kazanılmış bu Cumhuriyeti ve milletin ortak değerlerini korumak, Cumhuriyet'in bu kazanımlarına sahip çıkarak, birlik ve beraberlik içerisinde Atatürk'ün, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma hedefini gerçekleştirmektir. Bizler kardeşçe birbirimizi kucaklayarak, birbirimize sımsıkı kenetlenerek aydınlık yarınlarımızı hep birlikte kuracağız. Bizi aydınlık geleceğimize taşıyan bu inançla,  Cumhuriyetimizin 95. yıldönümüne erişmenin onur ve gururunu yaşarken, tüm halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu olan Mustafa Kemal Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşlarını, kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz şükran ve rahmetle anarken, tüm Mersinlilere de sevgi, saygı ve en iyi dileklerimi sunuyorum."dedi
Mustafa Demirci, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Mustafa Demirci, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Millet olarak büyük zafere ulaştığımız milli mücadelemizin sonucu olan Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 95. yıl dönümünü aynı gurur, heyecan ve duygular içinde kutlamanın mutluluğunu yaşamakta olduklarını belirten Demirci," 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladığımız bu günde, unutulmamalıdır ki hiçbir tehdit, hiçbir güç, bu güzel ve anlamlı birlikteliğimize engel olamayacaktır. Cumhuriyeti ve Demokrasiyi araç olarak görenler iyi bilmelidirler ki, amaçlarına ulaşmayı başaramayacaklar. Atatürk Türkiyesi bugün sağlam temellere dayalı demokrasisi, ekonomik ve siyasi istikrarı ile küresel ve bölgesel barışa katkıda bulunmaktadır.

Bizlere düşen görev tüm ulus olarak, nice zorluklarla kazanılmış bu Cumhuriyeti ve milletin ortak değerlerini korumak, Cumhuriyet'in bu kazanımlarına sahip çıkarak, birlik ve beraberlik içerisinde Atatürk'ün, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma hedefini gerçekleştirmektir.
Bizler kardeşçe birbirimizi kucaklayarak, birbirimize sımsıkı kenetlenerek aydınlık yarınlarımızı hep birlikte kuracağız. Bizi aydınlık geleceğimize taşıyan bu inançla,  Cumhuriyetimizin 95. yıldönümüne erişmenin onur ve gururunu yaşarken, tüm halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu olan Mustafa Kemal Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşlarını, kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz şükran ve rahmetle anarken, tüm Mersinlilere de sevgi, saygı ve en iyi dileklerimi sunuyorum."dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.