Nakliyeciler yeni bir 'Nakliyeciler Sitesi' istiyor

11.02.2020 - 20:47, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Nakliyeciler yeni bir 'Nakliyeciler Sitesi' istiyor

Mersin Nakliyeciler Derneği Başkanı Mehmet Bozkurt ve Basın Danışmanı Serkan Uçar, Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenledikleri basın açıklamasında Nakliyeciler Sitesi’nin mevcut hali ile hizmet veremez hale geldiğine ve lojistik kenti olarak anılan Mersin’e yakışmadığına dikkat çekerek acilen yeni bir site yapılması konusunda fiziki çalışmaların başlatılmasını istediler.

Mersin Nakliyeciler Derneği Başkanı Mehmet Bozkurt ve Basın Danışması Serkan Uçar ve kendilerine destek için toplantıya katılan Çarşı Esnafları Derneği Başkanı Bekir Algüllü ile birlikte Gazeteciler Cemiyeti’nde bir basın açıklaması yaparak  Nakliyeciler Sitesi’nin sorunlarını anlattı.   Basın açıklamasını okuyan Serkan Uçar, "Mersin Nakliyeciler Sitesi Dernek Yönetimi olarak göreve geldiğimiz  10 aylık süreçten buyana lojistik kenti olarak anılan Mersinimizin  Nakliyeciler Sitesi’nin içler acısı durumunu ve bunun yanında nakliyeci esnafının sorun ve sıkıntılarını dile getirmeye çalışıyoruz. Bu süreçte Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin kiracısı olan esnafların kira sorunları ile ilgili Büyükşehir Belediyesi ile gerekli görüşmeler yapıldığını ve sürecin devam etmektedir" dedi   Uçar, Mersin Nakliyeciler Sitesi’nin mevcut hali ile hizmet veremediği ve Mersin’e yakışmadığı aşikar olduğunu ifade ederek, “Bir an evvel acil müdahale eylemi planı harekete geçirilerek sitenin altyapı ve üstyapı çalışmaları bitirilmelidir. Maalesef sitemizin sorunları 25 yıldır birikmiş ve kanayan bir yara haline gelmiştir. Yerel yönetimlerimizce başlatılan bu sürecin ısrarlı takipçisi olacağımız bilinmelidir. Bunun yanında lojistik kenti olan Mersinimize yakışan yeni ve modern bir site kurulması için MTSO Başkanımız Ayhan Kızıltan önderliğinde, Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi Elvan'ın ve Sayın Valimiz Ali İhsan Su'nun çabaları ile Büyükşehir ve Akdeniz belediyelerimizin uyumlu çalışmalarıyla bu süreç başlatılmıştır.Mersinimize yakışır, yeni ve modern bir nakliyeciler sitesinin kurulması elzemdir. Bu konuda çalışma yapan tüm yetkililere teşekkür ediyoruz. Yetkililerden talebimiz başlatılan bu olumlu çalışmaların Mersin ve esnaflarımız adına fiziki çalışmalara dönüşerek tamamlanmasıdır” dedi.
Mersin Nakliyeciler Derneği Başkanı Mehmet Bozkurt ve Basın Danışmanı Serkan Uçar, Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenledikleri basın açıklamasında Nakliyeciler Sitesi’nin mevcut hali ile hizmet veremez hale geldiğine ve lojistik kenti olarak anılan Mersin’e yakışmadığına dikkat çekerek acilen yeni bir site yapılması konusunda fiziki çalışmaların başlatılmasını istediler.

Mersin Nakliyeciler Derneği Başkanı Mehmet Bozkurt ve Basın Danışması Serkan Uçar ve kendilerine destek için toplantıya katılan Çarşı Esnafları Derneği Başkanı Bekir Algüllü ile birlikte Gazeteciler Cemiyeti’nde bir basın açıklaması yaparak  Nakliyeciler Sitesi’nin sorunlarını anlattı.

 

Basın açıklamasını okuyan Serkan Uçar, "Mersin Nakliyeciler Sitesi Dernek Yönetimi olarak göreve geldiğimiz  10 aylık süreçten buyana lojistik kenti olarak anılan Mersinimizin  Nakliyeciler Sitesi’nin içler acısı durumunu ve bunun yanında nakliyeci esnafının sorun ve sıkıntılarını dile getirmeye çalışıyoruz.

Bu süreçte Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin kiracısı olan esnafların kira sorunları ile ilgili Büyükşehir Belediyesi ile gerekli görüşmeler yapıldığını ve sürecin devam etmektedir" dedi

 

Uçar, Mersin Nakliyeciler Sitesi’nin mevcut hali ile hizmet veremediği ve Mersin’e yakışmadığı aşikar olduğunu ifade ederek, “Bir an evvel acil müdahale eylemi planı harekete geçirilerek sitenin altyapı ve üstyapı çalışmaları bitirilmelidir. Maalesef sitemizin sorunları 25 yıldır birikmiş ve kanayan bir yara haline gelmiştir. Yerel yönetimlerimizce başlatılan bu sürecin ısrarlı takipçisi olacağımız bilinmelidir. Bunun yanında lojistik kenti olan Mersinimize yakışan yeni ve modern bir site kurulması için MTSO Başkanımız Ayhan Kızıltan önderliğinde, Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi Elvan'ın ve Sayın Valimiz Ali İhsan Su'nun çabaları ile Büyükşehir ve Akdeniz belediyelerimizin uyumlu çalışmalarıyla bu süreç başlatılmıştır.Mersinimize yakışır, yeni ve modern bir nakliyeciler sitesinin kurulması elzemdir. Bu konuda çalışma yapan tüm yetkililere teşekkür ediyoruz. Yetkililerden talebimiz başlatılan bu olumlu çalışmaların Mersin ve esnaflarımız adına fiziki çalışmalara dönüşerek tamamlanmasıdır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.