Narenciye Figürleri Mersin Sokaklarında

16.11.2018 - 09:39, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Narenciye Figürleri Mersin Sokaklarında

Bu yıl 17-18 Kasım tarihleri arasında Mezitli Sahili Galatasaray Meydanı’nda düzenlenecek olan 6. Uluslararası Mersin Narenciye Festivali kapsamında Mersin sokaklarını gezen 10 farklı mobil figür büyük ilgi görüyor.

“Mersin Narenciyedir, Narenciye Hayattır” sloganı ile düzenlenecek olan 6. Uluslararası Narenciye Festivali kapsamında tanıtım çalışmaları devam ediyor. 17-18 Kasım tarihlerinde Mezitli Sahil Galatasaray Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan festival için hazırlanan 10 mobil figür Toroslar ilçesi, Forum ve Marina AVM’lerinde vatandaşlarla buluştu. Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna da festival ekibine katılarak, vatandaşlarla birlikte coşkuya ortak oldu. Dünyanın en büyük 8. narenciye üreticisi olan Türkiye'nin ürettiği narenciyenin yüzde 25'ini Mersin'in karşıladığını ifade eden Mersin Ticaret Borsası ve Narenciye Festivali İcra Kurulu Başkanı Abdullah Özdemir, "Ayrıca ülkemizin gerçekleştirdiği narenciye ihracatının yüzde 35'ini yapan Mersin, bu alanda ilk sırada bulunuyor. 6. Uluslararası Mersin Narenciye Festivali ile narenciye ürünlerini bütün dünyaya tanıtmayı, tüketimini özendirmeyi ve marka değerini arttırmayı hedefliyoruz." dedi. Özdemir, 17-18 Kasım günlerinde tüm Mersinlileri narenciye temalı defileler, ödüllü yarışmalar, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden ünlü şeflerin yapacağı gastro-show'lar, 700'ü aşkın yabancı sanatçının hazırladığı sahne gösterileri ve konserler gibi çok çeşitli etkinliklerin gerçekleştirileceği 6. Uluslararası Mersin Narenciye Festivalinin güzelliklerini görmeye ve coşkusunu yaşamaya davet etti.
Bu yıl 17-18 Kasım tarihleri arasında Mezitli Sahili Galatasaray Meydanı’nda düzenlenecek olan 6. Uluslararası Mersin Narenciye Festivali kapsamında Mersin sokaklarını gezen 10 farklı mobil figür büyük ilgi görüyor.

“Mersin Narenciyedir, Narenciye Hayattır” sloganı ile düzenlenecek olan 6. Uluslararası Narenciye Festivali kapsamında tanıtım çalışmaları devam ediyor. 17-18 Kasım tarihlerinde Mezitli Sahil Galatasaray Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan festival için hazırlanan 10 mobil figür Toroslar ilçesi, Forum ve Marina AVM’lerinde vatandaşlarla buluştu. Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna da festival ekibine katılarak, vatandaşlarla birlikte coşkuya ortak oldu.

Dünyanın en büyük 8. narenciye üreticisi olan Türkiye'nin ürettiği narenciyenin yüzde 25'ini Mersin'in karşıladığını ifade eden Mersin Ticaret Borsası ve Narenciye Festivali İcra Kurulu Başkanı Abdullah Özdemir, "Ayrıca ülkemizin gerçekleştirdiği narenciye ihracatının yüzde 35'ini yapan Mersin, bu alanda ilk sırada bulunuyor. 6. Uluslararası Mersin Narenciye Festivali ile narenciye ürünlerini bütün dünyaya tanıtmayı, tüketimini özendirmeyi ve marka değerini arttırmayı hedefliyoruz." dedi.

Özdemir, 17-18 Kasım günlerinde tüm Mersinlileri narenciye temalı defileler, ödüllü yarışmalar, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden ünlü şeflerin yapacağı gastro-show'lar, 700'ü aşkın yabancı sanatçının hazırladığı sahne gösterileri ve konserler gibi çok çeşitli etkinliklerin gerçekleştirileceği 6. Uluslararası Mersin Narenciye Festivalinin güzelliklerini görmeye ve coşkusunu yaşamaya davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.