Neşet Tarhan'dan birlik ve beraberlik ziyareti

29.01.2019 - 13:16, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Neşet Tarhan'dan birlik ve beraberlik ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından yeniden Mezitli Belediye Başkanlığına aday gösterilen mevcut Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ilk ziyaretini Ortadoğu Hastanesi’nde yoğum bakımda olan Mezitli Belediye eski Başkanı Mustafa Savcı ile başladı.

Daha sonra ilçe genelindeki ziyaret programı kapsamında Mezitli Kaymakamı Emin Sait Karahaliloğlu, Mezitli İlçe Emniyet Müdürü Ali Garanlı, ve Kuyuluk Belediyesi eski Başkanı Yakup Şık'ı ziyaret etti. MEZİTLİ'DE BİRLİK VE BERABELİĞİ SAĞLADIK Mezitli'de her zaman birlik ve beraberlik ortamı olduğunu dile getiren Mezitli Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Neşet Tarhan ''İlk ziyaretimi ilçemize hizmet etmiş olan ve şu anda yoğum bakımda gözetim halinde tutulan eski Belediye Başkanımız Mustafa Savcı’yı ziyaret ederek başladım. Kaymakamlık ve belediye hizmetlerinin uyumuna çok önem veriyoruz. Ve biz bunu ilçemizde başardık. Aynı şekilde İlçe Emniyet Müdürlüğümüzle de bu birliği sağladık. Halkımızın güvenliği ve mutluluğu bizim için hep öncelikli oldu ve olmaya da devam edecek” şeklinde konuştu. NEŞET TARHAN'DAN ESKİ BELEDİYE BAŞKANLARINA ZİYARET Mezitli Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Neşet Tarhan, eski başkanlara yapmış olduğu ziyaret ile ilgili olarak açıklamada şunları söyledi; “Daha önce ilçemizde belediye başkanlığı yaparak hizmet etmiş ve ilk belediye başkanı olan Mustafa Savcı ve Kuyuluk Belediyesi eski Başkanı Yakup Şık'ı ziyaret ederek, ilçemiz hakkında fikir alış verişinde bulunduk. Değerli başkanlarımızın önerileri ve katkıları bizler için çok önemli. Umarım önermiş oldukları fikirler ve verdikleri desteklerle Mezitli halkını gülümseteceğiz. Hizmeti geçen ve hayatta olmayan eski belediye başkanlarımızı da rahmetle anıyorum.”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından yeniden Mezitli Belediye Başkanlığına aday gösterilen mevcut Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ilk ziyaretini Ortadoğu Hastanesi’nde yoğum bakımda olan Mezitli Belediye eski Başkanı Mustafa Savcı ile başladı.

Daha sonra ilçe genelindeki ziyaret programı kapsamında Mezitli Kaymakamı Emin Sait Karahaliloğlu, Mezitli İlçe Emniyet Müdürü Ali Garanlı, ve Kuyuluk Belediyesi eski Başkanı Yakup Şık'ı ziyaret etti.

MEZİTLİ'DE BİRLİK VE BERABELİĞİ SAĞLADIK

Mezitli'de her zaman birlik ve beraberlik ortamı olduğunu dile getiren Mezitli Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Neşet Tarhan ''İlk ziyaretimi ilçemize hizmet etmiş olan ve şu anda yoğum bakımda gözetim halinde tutulan eski Belediye Başkanımız Mustafa Savcı’yı ziyaret ederek başladım. Kaymakamlık ve belediye hizmetlerinin uyumuna çok önem veriyoruz. Ve biz bunu ilçemizde başardık. Aynı şekilde İlçe Emniyet Müdürlüğümüzle de bu birliği sağladık. Halkımızın güvenliği ve mutluluğu bizim için hep öncelikli oldu ve olmaya da devam edecek” şeklinde konuştu.

NEŞET TARHAN'DAN ESKİ BELEDİYE BAŞKANLARINA ZİYARET

Mezitli Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Neşet Tarhan, eski başkanlara yapmış olduğu ziyaret ile ilgili olarak açıklamada şunları söyledi; “Daha önce ilçemizde belediye başkanlığı yaparak hizmet etmiş ve ilk belediye başkanı olan Mustafa Savcı ve Kuyuluk Belediyesi eski Başkanı Yakup Şık'ı ziyaret ederek, ilçemiz hakkında fikir alış verişinde bulunduk. Değerli başkanlarımızın önerileri ve katkıları bizler için çok önemli. Umarım önermiş oldukları fikirler ve verdikleri desteklerle Mezitli halkını gülümseteceğiz. Hizmeti geçen ve hayatta olmayan eski belediye başkanlarımızı da rahmetle anıyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.