Oryantiring’de Türkiye 2’nciliği Erdemli Belediyespor’un

10.03.2020 - 09:22, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Oryantiring’de Türkiye 2’nciliği Erdemli Belediyespor’un

Erdemli Belediyespor Oryantiring Takımı sporcularından Azime Nurefşan Altunçiçek, yine farkını ortaya koyarak kendi kategorisinde Türkiye 2’ncisi olarak büyük bir başarıya imza attı. Başarılarına başarı katarak, katıldığı her yarışmadan ödüllerle dönen takım, Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından Gaziantep ilinde düzenlenen Türkiye Oryantiring Şampiyonası’nda 14 yaş altı kategorisinde 2’nci olarak göğsümüzü kabarttı.

Erdemli Belediye Spor Kulübü, başarıdan başarıya koşuyor. Farklı kategorilerde de önemli başarılar elde ederek şampiyonluklara ambargo koyan kulüp, doğa sporlarından olan oryantiringde de farkını ortaya koyarak Türkiye 2’ncisi oldu. 7-8 Mart’ta Gaziantep ilinde düzenlenen Türkiye Oryantiring Şampiyonası’nda Erdemli’yi temsil eden Erdemli Belediye Spor Kulübü Oryantiring Takımı, rakiplerini tek tek geride bırakarak şampiyonada önemli bir başarıya imza attı. Kıyasıya bir mücadele ile gerçekleşen yarışmanın sonunda 14 yaş altı kız kategorisinde Azime Nurefşan Altunçiçek, Türkiye Şampiyonasında 2’nci olarak Erdemli ve Mersin’in gururu oldu. Erdemli’yi şampiyonada en iyi şekilde temsil ederek adını duyuran Azime Nurefşan Altunçiçek, desteklerinden dolayı Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür etti ve başarı sözü verip başarılarının katlanarak devam edeceğini söyledi.   Çocuklarımız Ehil Ellerde   Erdemli Belediye Spor Kulübü Oryantiring Takımı Antrenörü Mehmet Güzel sporcularını şampiyonada gösterdikleri başarılı performanslarından dolayı tebrik ederken, Erdemli’nin şampiyonada başarı ile temsil edildiğini söyledi. Güzel, çocukların bu sporla hızlı düşünmeyi, birlikte hareket etmeyi ve sorun çözmeyi öğrendiğine dikkat çekerek, “Erdemlimizi Türkiye şampiyonalarında başarı ile temsil eden sporcularımızı yürekten kutluyorum. Çocuklarımızı hayata hazırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Altyapıda derece alabilecek oyuncularımız yetişiyor. Bu anlamda Erdemli Belediyespor kulübümüzün değerli yöneticilerine, bizlerin her zaman yanında olan ve en büyük destekçimiz belediye başkanımız Mükerrem Tollu beye teşekkürlerimizi sunuyoruz. İlçemizi oryantiringde en iyi şekilde temsil etmeyi sürdüreceğiz ve Türkiye Şampiyonu olarak yeni başarılara imza atacağız” dedi.   Tollu: Sporcumuzu Yürekten Kutluyorum Her yaş kategorisinden sporcuların uğraş verdiği oryantiringi sevme ve sevdirme adına önemli faaliyetler gerçekleştirdiklerini belirten Belediye  Başkanı Mükerrem Tollu, “Türkiye Oryantiring Şampiyonasında elde edilen bu önemli başarıdan dolayı takım sporcularımızı ve şampiyonada bizleri en iyi şekilde temsil ederek gururumuz olan Azime Nurefşan Altunçiçek’i yürekten kutlar, böyle başarılı sonuçlara her daim ulaşılması temennisiyle, emeği geçen herkesi tebrik ederim” dedi.
Erdemli Belediyespor Oryantiring Takımı sporcularından Azime Nurefşan Altunçiçek, yine farkını ortaya koyarak kendi kategorisinde Türkiye 2’ncisi olarak büyük bir başarıya imza attı. Başarılarına başarı katarak, katıldığı her yarışmadan ödüllerle dönen takım, Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından Gaziantep ilinde düzenlenen Türkiye Oryantiring Şampiyonası’nda 14 yaş altı kategorisinde 2’nci olarak göğsümüzü kabarttı.

Erdemli Belediye Spor Kulübü, başarıdan başarıya koşuyor. Farklı kategorilerde de önemli başarılar elde ederek şampiyonluklara ambargo koyan kulüp, doğa sporlarından olan oryantiringde de farkını ortaya koyarak Türkiye 2’ncisi oldu. 7-8 Mart’ta Gaziantep ilinde düzenlenen Türkiye Oryantiring Şampiyonası’nda Erdemli’yi temsil eden Erdemli Belediye Spor Kulübü Oryantiring Takımı, rakiplerini tek tek geride bırakarak şampiyonada önemli bir başarıya imza attı. Kıyasıya bir mücadele ile gerçekleşen yarışmanın sonunda 14 yaş altı kız kategorisinde Azime Nurefşan Altunçiçek, Türkiye Şampiyonasında 2’nci olarak Erdemli ve Mersin’in gururu oldu. Erdemli’yi şampiyonada en iyi şekilde temsil ederek adını duyuran Azime Nurefşan Altunçiçek, desteklerinden dolayı Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür etti ve başarı sözü verip başarılarının katlanarak devam edeceğini söyledi.

 

Çocuklarımız Ehil Ellerde

 

Erdemli Belediye Spor Kulübü Oryantiring Takımı Antrenörü Mehmet Güzel sporcularını şampiyonada gösterdikleri başarılı performanslarından dolayı tebrik ederken, Erdemli’nin şampiyonada başarı ile temsil edildiğini söyledi. Güzel, çocukların bu sporla hızlı düşünmeyi, birlikte hareket etmeyi ve sorun çözmeyi öğrendiğine dikkat çekerek, “Erdemlimizi Türkiye şampiyonalarında başarı ile temsil eden sporcularımızı yürekten kutluyorum. Çocuklarımızı hayata hazırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Altyapıda derece alabilecek oyuncularımız yetişiyor. Bu anlamda Erdemli Belediyespor kulübümüzün değerli yöneticilerine, bizlerin her zaman yanında olan ve en büyük destekçimiz belediye başkanımız Mükerrem Tollu beye teşekkürlerimizi sunuyoruz. İlçemizi oryantiringde en iyi şekilde temsil etmeyi sürdüreceğiz ve Türkiye Şampiyonu olarak yeni başarılara imza atacağız” dedi.

 

Tollu: Sporcumuzu Yürekten Kutluyorum

Her yaş kategorisinden sporcuların uğraş verdiği oryantiringi sevme ve sevdirme adına önemli faaliyetler gerçekleştirdiklerini belirten Belediye  Başkanı Mükerrem Tollu, “Türkiye Oryantiring Şampiyonasında elde edilen bu önemli başarıdan dolayı takım sporcularımızı ve şampiyonada bizleri en iyi şekilde temsil ederek gururumuz olan Azime Nurefşan Altunçiçek’i yürekten kutlar, böyle başarılı sonuçlara her daim ulaşılması temennisiyle, emeği geçen herkesi tebrik ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.