Osmaniye Mahallesi’nde Bahar Şenliği

Kültür-Sanat 22.06.2019 - 15:36, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Osmaniye Mahallesi’nde Bahar Şenliği

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Toroslar Belediyesi’nin katkılarıyla, Osmaniye Mahallesi’nde düzenlenen 10. Bahar Şenliği’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen şenlik Semt Spor Sahasında vatandaşın yoğun katılımıyla gerçekleşti. Programın açılış konuşmasını Osmaniye Mahalle Muhtarı Cengiz Şahbaz yaptı. Muhtar Şahbaz, bu yıl 10.’sunu düzenledikleri şenliğin amacının birlik ve beraberliği pekiştirmek olduğunu söyleyerek mahallesine yapılan tüm hizmetlerden dolayı Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür etti.   Başkan Yılmaz, “Üzerimize düşeni her zaman yapacağız”   Başkanı Yılmaz da programda konuşarak, “Vatandaşlarımızı ilgilendiren her şey bizi de ilgilendirir. Sizlerin hayatını kolaylaştırmak ve problemlerini çözmek bizim işimiz. Projelerimizi de bunları düşünerek yapıyoruz. Belediye olarak üzerimize düşeni her zaman yapacağız.” dedi. Böyle güzel ve anlamlı bir programda bizleri bir araya getiren mahalle muhtarımıza teşekkür ediyorum diyen Başkan Yılmaz, “Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum.” diye konuştu. Solist Esra Yağmur ve Türkücü Mehmet Yakar’ın sahne aldığı şenlikte vatandaşlar müzik dinleyerek, doyasıya eğlendi. Osmaniye Mahalle Muhtarı Cengiz Şahbaz, Başkan Yılmaz’a desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.    
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Toroslar Belediyesi’nin katkılarıyla, Osmaniye Mahallesi’nde düzenlenen 10. Bahar Şenliği’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen şenlik Semt Spor Sahasında vatandaşın yoğun katılımıyla gerçekleşti. Programın açılış konuşmasını Osmaniye Mahalle Muhtarı Cengiz Şahbaz yaptı. Muhtar Şahbaz, bu yıl 10.’sunu düzenledikleri şenliğin amacının birlik ve beraberliği pekiştirmek olduğunu söyleyerek mahallesine yapılan tüm hizmetlerden dolayı Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür etti.

 

Başkan Yılmaz, “Üzerimize düşeni her zaman yapacağız”

 

Başkanı Yılmaz da programda konuşarak, “Vatandaşlarımızı ilgilendiren her şey bizi de ilgilendirir. Sizlerin hayatını kolaylaştırmak ve problemlerini çözmek bizim işimiz. Projelerimizi de bunları düşünerek yapıyoruz. Belediye olarak üzerimize düşeni her zaman yapacağız.” dedi.

Böyle güzel ve anlamlı bir programda bizleri bir araya getiren mahalle muhtarımıza teşekkür ediyorum diyen Başkan Yılmaz, “Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum.” diye konuştu.

Solist Esra Yağmur ve Türkücü Mehmet Yakar’ın sahne aldığı şenlikte vatandaşlar müzik dinleyerek, doyasıya eğlendi. Osmaniye Mahalle Muhtarı Cengiz Şahbaz, Başkan Yılmaz’a desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.