Özel Mersin NivGöz Merkezi hizmetleriyle fark yaratıyor

Sağlık 28.01.2020 - 16:31, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Özel Mersin NivGöz Merkezi hizmetleriyle fark yaratıyor

Özel Mersin NivGöz Merkezi bugün Mersin basını ile buluştu. Buluşmada NivGöz Merkezi'nin kuruluş süreci ve hastalarına sunduğu hizmetler anlatıldı.

Buluşmada konuşan Özel Mersin NivGöz Merkezi  Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda doktoru olan Op.Dr. İbrahim TAŞKIN, "2006 yılında Adana merkezde” 2 hekim ile MAYAGÖz ismi iİe hizmete başladıklarını ve çok kısa bir süre içinde de 11 hekim  ve iki merkez ile hizmet vermeye devam ettiklerini belirterek, " Bu kadar hızIı büyümemizdeki en önemli etken; işimizi iyi yapmamız, bilmediğimiz işleri rahatlıkla sevk etmemiz ve etik değerlere bağlı olarak çalışmamız olduğunu düşünüyorum." dedi   Koydukları prensiplerle 2-3 yıl içinde referans klinik haline geldiklerini belirten Taşkın, " Öyle ki hastalar tanıyı doğrulatmak için bize müracaat eder hale geldiler. Bu başarımızın nedenleri arasında işimizi iyi yapmamızın yanı sıra en son teknolojik ürünleri kullanmamızda çok önemli bir etkendir. Gözlüklerden kurtulmak için yapılan lazer teknolojisine.2007 yılında bünyemize kattık ve en gelişmiş lazer teknolojisi olan İLASİK tedavisi 2011 yılında Türkiye’de ikinci, İstanbul dışında ise ilk kez bizim kliniğimizde kullanılmaya bağlandı." dedi.inovatifhaber.com   Taşkın, " Mayagöz isminin patentinde yaşadığımız sıkıntı sonrası 2014 yılında kendi pantimiz oIan Nivgöz adını alarak yolumuza bu isim altında kendi patentli ismimizle yola devam etme kararı aldık. Sağlık mevzuatındaki prosedürIer  nedeni  iIe  Mersin'e  açılma sürecimiz uzadı ve  ancak  2019 yılında Mersin’de hizmet vermeye başladık. Şu anda iki tam zamanlı ve 2 de kısmi zamanlı olmak üzere dört göz hekimi ve bir anestezi uzmanı ile Mersin’de hizmet vermekteyiz." dedi   Hastalarına en iyi hizmeti vermek ve ”önce zarar verme” ilkesi ve en gelişmiş teknoloji ile hasta merkezli hizmet anlayışımızla yollarına devam etmekte olduklarını belirten Taşkın,  "Hekimlerimizin bilgi ve tecrübelerini birbirlerine aktarmaları için iki haftada bir seminerler düzenlemekteyiz. Ayrıca dünyadaki gelişmeleri ve yeni tedavi ve teknolojik gelişmeleri takip etmek” için ulusal ve uluslararası toplantılarda yer almaktayız. Bu toplantılarda bilimsel makaleIer sunmakta ve özellikli video paylaşımında  bulunmaktayız.   Türkiye'de 5-6  uzman olan azgörenlere yardım polikliniği Dr Deniz hanım tarafından 8 yıldır Nivgöz  bünyesinde devam etmektedir." dedi. Toplantı daha sonra soru cevap şeklinde devam etti.      
Özel Mersin NivGöz Merkezi bugün Mersin basını ile buluştu. Buluşmada NivGöz Merkezi'nin kuruluş süreci ve hastalarına sunduğu hizmetler anlatıldı.

Buluşmada konuşan Özel Mersin NivGöz Merkezi  Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda doktoru olan Op.Dr. İbrahim TAŞKIN, "2006 yılında Adana merkezde” 2 hekim ile MAYAGÖz ismi iİe hizmete başladıklarını ve çok kısa bir süre içinde de 11 hekim  ve iki merkez ile hizmet vermeye devam ettiklerini belirterek, " Bu kadar hızIı büyümemizdeki en önemli etken; işimizi iyi yapmamız, bilmediğimiz işleri rahatlıkla sevk etmemiz ve etik değerlere bağlı olarak çalışmamız olduğunu düşünüyorum." dedi

 

Koydukları prensiplerle 2-3 yıl içinde referans klinik haline geldiklerini belirten Taşkın, " Öyle ki hastalar tanıyı doğrulatmak için bize müracaat eder hale geldiler. Bu başarımızın nedenleri arasında işimizi iyi yapmamızın yanı sıra en son teknolojik ürünleri kullanmamızda çok önemli bir etkendir. Gözlüklerden kurtulmak için yapılan lazer teknolojisine.2007 yılında bünyemize kattık ve en gelişmiş lazer teknolojisi olan İLASİK tedavisi 2011 yılında Türkiye’de ikinci, İstanbul dışında ise ilk kez bizim kliniğimizde kullanılmaya bağlandı." dedi.inovatifhaber.com

 

Taşkın, " Mayagöz isminin patentinde yaşadığımız sıkıntı sonrası 2014 yılında kendi pantimiz oIan Nivgöz adını alarak yolumuza bu isim altında kendi patentli ismimizle yola devam etme kararı aldık. Sağlık mevzuatındaki prosedürIer  nedeni  iIe  Mersin'e  açılma sürecimiz uzadı ve  ancak  2019 yılında Mersin’de hizmet vermeye başladık. Şu anda iki tam zamanlı ve 2 de kısmi zamanlı olmak üzere dört göz hekimi ve bir anestezi uzmanı ile Mersin’de hizmet vermekteyiz." dedi

 

Hastalarına en iyi hizmeti vermek ve ”önce zarar verme” ilkesi ve en gelişmiş teknoloji ile hasta merkezli hizmet anlayışımızla yollarına devam etmekte olduklarını belirten Taşkın,  "Hekimlerimizin bilgi ve tecrübelerini birbirlerine aktarmaları için iki haftada bir seminerler düzenlemekteyiz. Ayrıca dünyadaki gelişmeleri ve yeni tedavi ve teknolojik gelişmeleri takip etmek” için ulusal ve uluslararası toplantılarda yer almaktayız. Bu toplantılarda bilimsel makaleIer sunmakta ve özellikli video paylaşımında  bulunmaktayız.

 

Türkiye'de 5-6  uzman olan azgörenlere yardım polikliniği Dr Deniz hanım tarafından 8 yıldır Nivgöz  bünyesinde devam etmektedir." dedi.

Toplantı daha sonra soru cevap şeklinde devam etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.