Özkan, 3 Ocak Mersin’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 98. Yıl dönümünü kutladı.

02.01.2020 - 11:04, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Özkan, 3 Ocak Mersin’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 98. Yıl dönümünü kutladı.

Mersin Milletvekili Hacı Özkan, "Yarın 98. Kurtuluş yıldönümünü coşkuyla kutlayacağımız Mersin’imizi; sosyal, ekonomik ve kültürel yönden daha da üst noktalara çıkaracak girişimlerimizi kararlılıkla devam ettireceğiz." dedi

Ak Parti Mersin Milletvekili  Hacı Özkan Mersin'in düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıldönümünde bir mesaj yayınladı Hacı Özkan mesajında şu ifadelere yer verdi: "Bağımsız ve güçlü Türkiye yolunda, tarihimizden aldığımız destansı ruhla, milletimizin desteği ve duasıyla ülkemizin ve şehrimizin gelişmesi ve büyümesi için çalışıyoruz. Yarın 98. Kurtuluş yıldönümünü coşkuyla kutlayacağımız Mersin’imizi; sosyal, ekonomik ve kültürel yönden daha da üst noktalara çıkaracak girişimlerimizi kararlılıkla devam ettireceğiz. Her şeyin en iyisine layık Mersinli hemşerilerimizin huzur ve refahını daha da arttıracak, Mersin markasına değer katacak çalışmaları sürdürmeye gayret ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, 3 Ocak Mersin’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 98. Yıl dönümünü kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, aziz şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, kahraman gazilerimizi şükranla ve minnetle anıyor, tüm hemşerilerimi muhabbetle selamlıyorum."
Mersin Milletvekili Hacı Özkan, "Yarın 98. Kurtuluş yıldönümünü coşkuyla kutlayacağımız Mersin’imizi; sosyal, ekonomik ve kültürel yönden daha da üst noktalara çıkaracak girişimlerimizi kararlılıkla devam ettireceğiz." dedi

Ak Parti Mersin Milletvekili  Hacı Özkan Mersin'in düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıldönümünde bir mesaj yayınladı

Hacı Özkan mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bağımsız ve güçlü Türkiye yolunda, tarihimizden aldığımız destansı ruhla, milletimizin desteği ve duasıyla ülkemizin ve şehrimizin gelişmesi ve büyümesi için çalışıyoruz.

Yarın 98. Kurtuluş yıldönümünü coşkuyla kutlayacağımız Mersin’imizi; sosyal, ekonomik ve kültürel yönden daha da üst noktalara çıkaracak girişimlerimizi kararlılıkla devam ettireceğiz.

Her şeyin en iyisine layık Mersinli hemşerilerimizin huzur ve refahını daha da arttıracak, Mersin markasına değer katacak çalışmaları sürdürmeye gayret ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, 3 Ocak Mersin’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 98. Yıl dönümünü kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, aziz şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, kahraman gazilerimizi şükranla ve minnetle anıyor, tüm hemşerilerimi muhabbetle selamlıyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.