Özkan, 'Büyük ve güçlü Türkiye’yi 2023 h'edeflerine ulaştırmak her birimizin vazgeçilmez görevi

28.11.2019 - 15:56, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Özkan, 'Büyük ve güçlü Türkiye’yi 2023 h'edeflerine ulaştırmak her birimizin vazgeçilmez görevi

Ak Parti Milletvekili Hacı Özkan, Büyük ve güçlü Türkiye’yi 2023 hedeflerine ulaştırmak her birimizin vazgeçilmez görevi olduğuna inandığını söyledi.

Ak Parti  Milletvekili Hacı Özkan, TBMM'de yaptığı konuşmada Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşacağına inandığını belirterek "Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile geleceğin güçlü Türkiye’sini hep birlikte inşa ediyoruz. Bölgemizde üstlendiğimiz tarihî ve insani sorumluluğumuzdan dolayı Türkiye'nin çok güçlü olması lazım. İşte bu yüzden millî ve yerli kavramının üzerinde çok duruyoruz. Yerli ve milli teknolojilerimizi üretiyor, her geçen gün bir yenisini ekliyoruz. Özellikle savunma sanayinde yüzde 70 yerli üretim oranına ulaştık. Hedefimiz yüzde 90'a çıkarmaktır. Ülkemizin 2023 hedeflerini gerçekleştirme adına gece gündüz demeden çalışmaya, üretmeye, milletimizin yüzünü güldürmeye devam edeceğiz. Büyük ve güçlü Türkiye’yi 2023 hedeflerine ulaştırmak her birimizin vazgeçilmez görevi olduğuna inanıyorum." dedi.
Ak Parti Milletvekili Hacı Özkan, Büyük ve güçlü Türkiye’yi 2023 hedeflerine ulaştırmak her birimizin vazgeçilmez görevi olduğuna inandığını söyledi.

Ak Parti  Milletvekili Hacı Özkan, TBMM'de yaptığı konuşmada Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşacağına inandığını belirterek "Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile geleceğin güçlü Türkiye’sini hep birlikte inşa ediyoruz.
Bölgemizde üstlendiğimiz tarihî ve insani sorumluluğumuzdan dolayı Türkiye'nin çok güçlü olması lazım.
İşte bu yüzden millî ve yerli kavramının üzerinde çok duruyoruz.
Yerli ve milli teknolojilerimizi üretiyor, her geçen gün bir yenisini ekliyoruz.
Özellikle savunma sanayinde yüzde 70 yerli üretim oranına ulaştık. Hedefimiz yüzde 90'a çıkarmaktır.
Ülkemizin 2023 hedeflerini gerçekleştirme adına gece gündüz demeden çalışmaya, üretmeye, milletimizin yüzünü güldürmeye devam edeceğiz.
Büyük ve güçlü Türkiye’yi 2023 hedeflerine ulaştırmak her birimizin vazgeçilmez görevi olduğuna inanıyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.