Özkan, 'Ramazan, yardımlaşma ve dayanışma bilincinin en derinden yaşandığı aydır.'

12.04.2021 - 11:57, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

Özkan, 'Ramazan, yardımlaşma ve dayanışma bilincinin en derinden yaşandığı aydır.'

Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, mübarek Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: Yeni bir Ramazana umutla ve heyecanla kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Zamanı yaratan ve bereketlendiren, bizi mübarek aylara ulaştıran Rabbimize hamd olsun. Ramazan, İslâm’ın merhamet ve hakkaniyetini, ibadet ve taatini, bilgi ve hikmetle bütünleşmiş yüce ahlâkını bütün insanlığa anlatan kutlu aydır. Ramazan mağfirettir, takvadır, hayırdır, hasenattır. Ramazan, müminlerin oruç sayesinde nefsanî zevk ve hırslardan uzaklaşıp günahtan arındıkları mübarek bir aydır. Ramazan, Müslüman toplumların yardımlaşma ve dayanışma bilincini en derinden yaşadığı infak ayıdır. Hayat bütün hızıyla akıp giderken Ramazan, her bir Müslüman’ın tefekküre zaman ayırdığı, hayata ve kâinata ilişkin tutum ve alışkanlıklarını sorguladığı, kendisiyle yüzleştiği bir hesaplaşma ayıdır. Hak Teâlâ her birimizi bu ayın fazl u kereminden, rahmet ve bereketinden nasibdar eylesin. Bu duygularla Ramazan-ı şerifinizi tebrik ediyor, bu mübarek ayın Aziz milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için rahmete, berekete, sağlığa, huzura ve barışa vesile olmasını diliyorum.  
Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, mübarek Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

Yeni bir Ramazana umutla ve heyecanla kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Zamanı yaratan ve bereketlendiren, bizi mübarek aylara ulaştıran Rabbimize hamd olsun.
Ramazan, İslâm’ın merhamet ve hakkaniyetini, ibadet ve taatini, bilgi ve hikmetle bütünleşmiş yüce ahlâkını bütün insanlığa anlatan kutlu aydır. Ramazan mağfirettir, takvadır, hayırdır, hasenattır.
Ramazan, müminlerin oruç sayesinde nefsanî zevk ve hırslardan uzaklaşıp günahtan arındıkları mübarek bir aydır.
Ramazan, Müslüman toplumların yardımlaşma ve dayanışma bilincini en derinden yaşadığı infak ayıdır.
Hayat bütün hızıyla akıp giderken Ramazan, her bir Müslüman’ın tefekküre zaman ayırdığı, hayata ve kâinata ilişkin tutum ve alışkanlıklarını sorguladığı, kendisiyle yüzleştiği bir hesaplaşma ayıdır.
Hak Teâlâ her birimizi bu ayın fazl u kereminden, rahmet ve bereketinden nasibdar eylesin.
Bu duygularla Ramazan-ı şerifinizi tebrik ediyor, bu mübarek ayın Aziz milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için rahmete, berekete, sağlığa, huzura ve barışa vesile olmasını diliyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.