Özyiğit,'31 Martta Yenişehir'e ve Mersin'e baharı getireceğiz.'

Siyaset 28.01.2019 - 09:11, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Özyiğit,'31 Martta Yenişehir'e ve Mersin'e baharı getireceğiz.'

Dün MYK ve ardından PM'de onaylanan Ecz. Abdullah Özyiğit, CHP Yenişehir Belediye Başkan Adayı oldu.Özyiğit yaptığı açıklamada "İnsan odaklı, güler yüzlü ve şeffaf belediyecilik ilkemizle, bu kente aidiyeti ve bağlılığı arttıracak çalışmalarımızla 31 Martta Yenişehir'e ve Mersin'e baharı getireceğiz. "dedi

Dün MYK ve ardından PM'de onaylanan Ecz. Abdullah Özyiğit CHP Yenişehir Belediye Başkan Adayı oldu.Özyiğit yaptığı açıklamada "İnsan odaklı, güler yüzlü ve şeffaf belediyecilik ilkemizle, bu kente aidiyeti ve bağlılığı arttıracak çalışmalarımızla 31 Martta Yenişehir'e ve Mersin'e baharı getireceğiz. "dedi CHP Yenişehir Belediye Başkan Adayı Ecz. Abdullah Özyiğit sosyal medya sayfasında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Yeni Yenişehir için çıktığımız bu yolda, Yenişehir' de insana, doğaya, kültüre, bilime, kente ve emeğe saygı prensibi ile çalışmalarımıza Yenişehir Belediye Başkan Adayı olarak devam edeceğiz. Bizi bu göreve layık gören başta Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere, Genel Başkan Yardımcılarımıza, Parti Meclisi Üyelerimize, Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sn. Vahap Seçer'e, Mersin İl örgütümüze, Yenişehir ilçe örgütümüze, kadın ve gençlik kollarımıza, bu süreçte Yenişehir'de aday adayı olarak çalışmalarını yürüten tüm partililerimize ve tüm emekçilerimize teşekkür ederim. İnsan odaklı, güler yüzlü ve şeffaf belediyecilik ilkemizle, bu kente aidiyeti ve bağlılığı arttıracak çalışmalarımızla 31 Martta Yenişehir'e ve Mersin'e baharı getireceğiz. Biz hazırız! Yolumuz açık, Martın sonu bahar olsun...  
Dün MYK ve ardından PM'de onaylanan Ecz. Abdullah Özyiğit, CHP Yenişehir Belediye Başkan Adayı oldu.Özyiğit yaptığı açıklamada "İnsan odaklı, güler yüzlü ve şeffaf belediyecilik ilkemizle, bu kente aidiyeti ve bağlılığı arttıracak çalışmalarımızla 31 Martta Yenişehir'e ve Mersin'e baharı getireceğiz. "dedi

Dün MYK ve ardından PM'de onaylanan Ecz. Abdullah Özyiğit CHP Yenişehir Belediye Başkan Adayı oldu.Özyiğit yaptığı açıklamada "İnsan odaklı, güler yüzlü ve şeffaf belediyecilik ilkemizle, bu kente aidiyeti ve bağlılığı arttıracak çalışmalarımızla 31 Martta Yenişehir'e ve Mersin'e baharı getireceğiz. "dedi

CHP Yenişehir Belediye Başkan Adayı Ecz. Abdullah Özyiğit sosyal medya sayfasında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Yeni Yenişehir için çıktığımız bu yolda, Yenişehir' de insana, doğaya, kültüre, bilime, kente ve emeğe saygı prensibi ile çalışmalarımıza Yenişehir Belediye Başkan Adayı olarak devam edeceğiz.
Bizi bu göreve layık gören başta Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere, Genel Başkan Yardımcılarımıza, Parti Meclisi Üyelerimize, Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sn. Vahap Seçer'e, Mersin İl örgütümüze, Yenişehir ilçe örgütümüze, kadın ve gençlik kollarımıza, bu süreçte Yenişehir'de aday adayı olarak çalışmalarını yürüten tüm partililerimize ve tüm emekçilerimize teşekkür ederim.
İnsan odaklı, güler yüzlü ve şeffaf belediyecilik ilkemizle, bu kente aidiyeti ve bağlılığı arttıracak çalışmalarımızla 31 Martta Yenişehir'e ve Mersin'e baharı getireceğiz.

Biz hazırız!
Yolumuz açık, Martın sonu bahar olsun...

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.