Özyiğit 'Eğitilerimiz çocuklara yaşam boyu rehberlik edecek'

03.06.2020 - 09:26, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Özyiğit 'Eğitilerimiz çocuklara yaşam boyu rehberlik edecek'

Yenişehir Belediyesinin ‘Her Aile Bir Okuldur’ sloganıyla hayata geçirdiği 0-3 Yaş Aile Eğitimi Projesi’nin üçüncü grup eğitimleri başladı. Yüz yüze ve uzaktan eğitim şeklinde uygulanan proje, korona virüs salgını nedeniyle sadece uzaktan eğitimle devam ediyor.

Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, video konferans yöntemiyle eğitim alacak üçüncü grubun açılış dersine katıldı. Ailelerle görüşen Başkan Özyiğit, “Çocuklarınızın buradan alacağı eğitim onlara yaşam boyu rehberlik edecek ve ortaya çok güzel sonuçlar çıkacak.” dedi.   Online olarak yapılan görüşmeye Başkan Abdullah Özyiğit ve ailelerin yanı sıra Marmara Üniversitesi-Atatürk Eğitim Fakültesi, Okul Öncesi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ozana Ural ve eğitimci akademisyenler de katıldı.  Projeyi yakından takip eden Başkan Abdullah Özyiğit, “Eğitim alan arkadaşlarımızın memnuiyetini ve çocuklarındaki pozitif değişimi gördükçe çok mutlu oluyoruz. Aileler, 0-3 Yaş Aile Eğitimi projesinde aldıkları eğitim sonrasında çocuklarının pozitif anlamda büyük değişiklikler yaşadığını ifade ediyorlar. Ailelerin memnuniyeti yaptığımız işin ne kadar doğru ve güzel olduğunu da ortaya koyuyor.” İfadelerini kullandı.   “Çocuklarımızın yolu açık olsun” Alınan eğitimlerin aileler için çok değerli olduğunu vurgulayan ve eğitimcilere de teşekkür eden Başkan Özyiğit, “Emeğinize sağlık,  yeni katılan ailelerimize de ben şimdiden başarılar diliyorum. Ailelerimiz çok kıymetli bir eğitim alıyorlar. Ve bu eğitim sürecinin sonucunda çocuklarındaki değişimi görecekler. Çocukların buradan alacağı eğitimler onlara yaşam boyu rehberlik edecek ve çok güzel sonuçlar çıkacak. Çocuklarımızın yolu açık olsun.” Dedi.   Başkan Abdullah Özyiğit’e “Desteğinizi hissederek ellimizden geleni yapıyoruz.” diyerek teşekkür eden Prof. Dr. Ozana Ural,  “Amacımız ailelerimize ve çocuklara destek vermek. Onların da projeye büyük bir hevesle katılması bizim için en güzel armağan.” diye konuştu. Aileler de erken çocukluk eğitimlerini alacaklarında dolayı mutlu olduklarını ve çocuklarını doğru bir şekilde yetiştirmek istediklerini söylediler.
Yenişehir Belediyesinin ‘Her Aile Bir Okuldur’ sloganıyla hayata geçirdiği 0-3 Yaş Aile Eğitimi Projesi’nin üçüncü grup eğitimleri başladı. Yüz yüze ve uzaktan eğitim şeklinde uygulanan proje, korona virüs salgını nedeniyle sadece uzaktan eğitimle devam ediyor.

Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, video konferans yöntemiyle eğitim alacak üçüncü grubun açılış dersine katıldı. Ailelerle görüşen Başkan Özyiğit, “Çocuklarınızın buradan alacağı eğitim onlara yaşam boyu rehberlik edecek ve ortaya çok güzel sonuçlar çıkacak.” dedi.

 

Online olarak yapılan görüşmeye Başkan Abdullah Özyiğit ve ailelerin yanı sıra Marmara Üniversitesi-Atatürk Eğitim Fakültesi, Okul Öncesi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ozana Ural ve eğitimci akademisyenler de katıldı.  Projeyi yakından takip eden Başkan Abdullah Özyiğit, “Eğitim alan arkadaşlarımızın memnuiyetini ve çocuklarındaki pozitif değişimi gördükçe çok mutlu oluyoruz. Aileler, 0-3 Yaş Aile Eğitimi projesinde aldıkları eğitim sonrasında çocuklarının pozitif anlamda büyük değişiklikler yaşadığını ifade ediyorlar. Ailelerin memnuniyeti yaptığımız işin ne kadar doğru ve güzel olduğunu da ortaya koyuyor.” İfadelerini kullandı.

 

“Çocuklarımızın yolu açık olsun”

Alınan eğitimlerin aileler için çok değerli olduğunu vurgulayan ve eğitimcilere de teşekkür eden Başkan Özyiğit, “Emeğinize sağlık,  yeni katılan ailelerimize de ben şimdiden başarılar diliyorum. Ailelerimiz çok kıymetli bir eğitim alıyorlar. Ve bu eğitim sürecinin sonucunda çocuklarındaki değişimi görecekler. Çocukların buradan alacağı eğitimler onlara yaşam boyu rehberlik edecek ve çok güzel sonuçlar çıkacak. Çocuklarımızın yolu açık olsun.” Dedi.

 

Başkan Abdullah Özyiğit’e “Desteğinizi hissederek ellimizden geleni yapıyoruz.” diyerek teşekkür eden Prof. Dr. Ozana Ural,  “Amacımız ailelerimize ve çocuklara destek vermek. Onların da projeye büyük bir hevesle katılması bizim için en güzel armağan.” diye konuştu. Aileler de erken çocukluk eğitimlerini alacaklarında dolayı mutlu olduklarını ve çocuklarını doğru bir şekilde yetiştirmek istediklerini söylediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.