Özyiğit ‘Hepimiz Yenişehirliyiz’

Siyaset 01.03.2019 - 16:02, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Özyiğit ‘Hepimiz Yenişehirliyiz’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, ‘Yeni Yenişehir’i yaşayanlarıyla birlikte yönetmeyi amaçladığını söyledi.

Yaşama bakış açısı, dünya görüşü ve siyasi ahlakı gereğince insana insan olduğu için değer verdiğini ifade eden Özyiğit, “Mersin’e hangi şehirden gelmiş olursak olalım, hangi dinden, mezhepten olursak olalım, hangi görüşten olursak olalım biz hepimiz Yenişehirliyiz, Mersinliyiz. Dolayısıyla bu anlayışla birbirimize bakacağız ve geleceği bu şekilde inşa edeceğiz” dedi. Çalışmalarına hız kesmeden devam eden CHP Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit,  partisinin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Toroslar Belediye Başkan adayı Süleyman Dalgılıç ile birlikte MTSO eski Meclis Başkanlarından Faik Burakgazi tarafından organize edilen Bingöllüler buluşmasına katıldı. Yaptığı açıklamalarında Eğitimi ön planda tutan Özyiğit, ayrıca İçel Koleji ve Özel İzem Özel Eğitim Okullarını ziyaret etti. Özyiğit daha sonra Menteş Mahallesi’nde mahalle sakinleriyle buluştu. Yeşilyurt Kahvehanesi’nde gerçekleştirilen mahalle toplantısına Mersin İdman Yurdu (MİY) yöneticileri, teknik heyeti ve bazı futbolcular da katıldı. Abdullah Özyiğit burada yaptığı konuşmada,  “Mevcut belediye başkanımız Sayın Genç, Yenişehir’i özel kılacak önemli yatırımlara imza attı. 31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve geldiğimiz de biz ise yeni bir dönem başlatacağız ve yeni Yenişehir’i birlikte kuracağız” ifadelerini kullandı. Kendi dönemlerinde Yenişehir’in 24 saat yaşayan bir kent olacağını vurgulayan Abdullah Özyiğit, “Bildiğiniz üzere ben bir sağlıkçıyım. Önceliklerimiz arasında sağlık olacak. Mahallelerde günlük olarak kullanılabilecek spor tesisleri ve ekipmanları hazır edilecek. Güvenli ve bilimsel bir şekilde spor yapılabilmesi için halka refakat edecek antrenörler, eğitmenler ve rehberler istihdam edilecek. Kent içi seyahatlerin bisikletlerle veya yaya olarak yapılmasını kolaylaştırıcı ve özendirici imkanlar oluşturulacak. Bu sayede kent sakinlerinin birlikte spor yapabilmesi için turnuvalar, ligler, yarışmalar düzenlenecek” dedi. Özyiğit konuşmasının ardından mahalle sakinlerinin sorularını yanıtladı. Vatandaşların mahalle içerisinden geçen ve onlarca ölüme neden olan sulama kanalı etrafında düzenleme yapılması yönündeki talebi üzerine Özyiğit, “Sulama kanalları Devlet Su İşleri Müdürlüğü’ne ( DSİ) bağlıdır. Ancak mahallemiz yeterince bedel ödemiştir. Göreve geldiğimizde belediye olarak bu işin takipçisi olacağız ve kanalın etrafında güvenlik önlemlerinin alınması için DSİ ile gereken görüşmeleri yapacağız ve ölümlerin önüne geçeceğiz” diye konuştu. Özyiğit, halk buluşmasına katılan Mersin İdman Yurdu (MİY) yöneticileri, teknik heyeti ve sporcularına böyle bir dönemde takıma sahip çıktıkları için teşekkür etti.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, ‘Yeni Yenişehir’i yaşayanlarıyla birlikte yönetmeyi amaçladığını söyledi.

Yaşama bakış açısı, dünya görüşü ve siyasi ahlakı gereğince insana insan olduğu için değer verdiğini ifade eden Özyiğit, “Mersin’e hangi şehirden gelmiş olursak olalım, hangi dinden, mezhepten olursak olalım, hangi görüşten olursak olalım biz hepimiz Yenişehirliyiz, Mersinliyiz. Dolayısıyla bu anlayışla birbirimize bakacağız ve geleceği bu şekilde inşa edeceğiz” dedi.

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden CHP Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit,  partisinin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Toroslar Belediye Başkan adayı Süleyman Dalgılıç ile birlikte MTSO eski Meclis Başkanlarından Faik Burakgazi tarafından organize edilen Bingöllüler buluşmasına katıldı. Yaptığı açıklamalarında Eğitimi ön planda tutan Özyiğit, ayrıca İçel Koleji ve Özel İzem Özel Eğitim Okullarını ziyaret etti. Özyiğit daha sonra Menteş Mahallesi’nde mahalle sakinleriyle buluştu.

Yeşilyurt Kahvehanesi’nde gerçekleştirilen mahalle toplantısına Mersin İdman Yurdu (MİY) yöneticileri, teknik heyeti ve bazı futbolcular da katıldı.

Abdullah Özyiğit burada yaptığı konuşmada,  “Mevcut belediye başkanımız Sayın Genç, Yenişehir’i özel kılacak önemli yatırımlara imza attı. 31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve geldiğimiz de biz ise yeni bir dönem başlatacağız ve yeni Yenişehir’i birlikte kuracağız” ifadelerini kullandı.

Kendi dönemlerinde Yenişehir’in 24 saat yaşayan bir kent olacağını vurgulayan Abdullah Özyiğit, “Bildiğiniz üzere ben bir sağlıkçıyım. Önceliklerimiz arasında sağlık olacak. Mahallelerde günlük olarak kullanılabilecek spor tesisleri ve ekipmanları hazır edilecek. Güvenli ve bilimsel bir şekilde spor yapılabilmesi için halka refakat edecek antrenörler, eğitmenler ve rehberler istihdam edilecek. Kent içi seyahatlerin bisikletlerle veya yaya olarak yapılmasını kolaylaştırıcı ve özendirici imkanlar oluşturulacak. Bu sayede kent sakinlerinin birlikte spor yapabilmesi için turnuvalar, ligler, yarışmalar düzenlenecek” dedi.

Özyiğit konuşmasının ardından mahalle sakinlerinin sorularını yanıtladı. Vatandaşların mahalle içerisinden geçen ve onlarca ölüme neden olan sulama kanalı etrafında düzenleme yapılması yönündeki talebi üzerine Özyiğit, “Sulama kanalları Devlet Su İşleri Müdürlüğü’ne ( DSİ) bağlıdır. Ancak mahallemiz yeterince bedel ödemiştir. Göreve geldiğimizde belediye olarak bu işin takipçisi olacağız ve kanalın etrafında güvenlik önlemlerinin alınması için DSİ ile gereken görüşmeleri yapacağız ve ölümlerin önüne geçeceğiz” diye konuştu.

Özyiğit, halk buluşmasına katılan Mersin İdman Yurdu (MİY) yöneticileri, teknik heyeti ve sporcularına böyle bir dönemde takıma sahip çıktıkları için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.