Özyiğit Polis Teşkilatı Kuruluşunun 174. Yıl Dönümünü Kutladı

10.04.2019 - 12:49, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Özyiğit Polis Teşkilatı Kuruluşunun 174. Yıl Dönümünü Kutladı

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174. Yıldönümü etkinliklerine katıldı.

Başkan Özyiğit, “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinden sorumlu Polis Teşkilatımız kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden günümüze kadar, çok özverili çalışmalar içerisinde bulunmuşlardır. Ayrıca huzur ve düzenin sağlanması için de bir çok görevi özverili bir şekilde başarı ile yerine getirmişlerdir. Emniyet Teşkilatımızın halk ile el ele, huzurlu bir ortamda görev yapabilmeleri hepimizin temennisidir. Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 174. Yıldönümünü bir kez daha kutlar, toplumsal barışın en üst düzeye çıktığı bir ortamda başarılı çalışmalarının artarak devam etmesini dilerim. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum” dedi.
Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174. Yıldönümü etkinliklerine katıldı.

Başkan Özyiğit, “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinden sorumlu Polis Teşkilatımız kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden günümüze kadar, çok özverili çalışmalar içerisinde bulunmuşlardır. Ayrıca huzur ve düzenin sağlanması için de bir çok görevi özverili bir şekilde başarı ile yerine getirmişlerdir. Emniyet Teşkilatımızın halk ile el ele, huzurlu bir ortamda görev yapabilmeleri hepimizin temennisidir.

Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 174. Yıldönümünü bir kez daha kutlar, toplumsal barışın en üst düzeye çıktığı bir ortamda başarılı çalışmalarının artarak devam etmesini dilerim. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.