Özyiğit ‘Türkiye’de Yeni Bir Dönem Başlıyor’

26.03.2019 - 17:42, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Özyiğit ‘Türkiye’de Yeni Bir Dönem Başlıyor’

CHP Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit, partisinin İstanbul, Ankara, Bursa, Adana ve Mersin büyükşehir belediyelerini kazanacağını belirterek “Türkiye’de yeni bir dönem başlar. Demokratik kuralların işlediği, yargının kişinin talimatlarına göre değil de, gerçekten herkese eşit ve kitapta yazdığı gibi uygulandığı bir dönem başlar” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit, Meltem Sitesi sakinleriyle bir araya geldi. Seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Abdullah Özyiğit, kamuoyu araştırmalarına göre CHP’nin sadece Yenişehir ve Mersin’de değil, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Adana’da da kazanmaya yakın taraf olduğunu söyledi. İktidarın, seçim öncesinde kutuplaştırma, düşman yaratma taktiğine sarıldığını ifade eden Özyiğit, “Halk buna kanmıyor artık. Halkımız artık tehdidi yemiyor. Halkımız artık baskıya kanmıyor. Halkımıza her şeyi söylediler. ‘O öyle, bu böyle, şu terörist.’  Bunlar artık yolun sonuna geldi. Yolun sonu görünüyor arkadaşlar. İstanbul Ankara, Bursa, Adana, Mersin gibi büyükşehirleri aldığımızda birilerinin beka sorunu başlıyor. Damat falan yer değiştirir. Ülkemiz için yeni bir dönem başlar. Yasama, yürütme ve yargının bağımsız olduğu, medyanın bağımsız olduğu bir dönem Türkiye’de başlar. Demokratik kuralların işlediği, yargının kişinin talimatlarına göre değil de, gerçekten herkese eşit ve kitapta yazdığı gibi uygulandığı bir dönem başlar. Bunun için bu yerel seçim çok önemli” diye konuştu. CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş’a yönelik karalamalara ve tehditlere de tepki gösteren Abdullah Özyiğit, “Bu saatten sonra hiç birimiz sarı öküzü vermeyeceğiz.  Bu saatten sonra hiç bir belediye başkanımıza mesnetsiz dokunulamayacak, buna izin vermeyeceğiz.  Bunu siz halkımızla birlikte savunacağız” ifadelerini kullandı.    
CHP Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit, partisinin İstanbul, Ankara, Bursa, Adana ve Mersin büyükşehir belediyelerini kazanacağını belirterek “Türkiye’de yeni bir dönem başlar. Demokratik kuralların işlediği, yargının kişinin talimatlarına göre değil de, gerçekten herkese eşit ve kitapta yazdığı gibi uygulandığı bir dönem başlar” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit, Meltem Sitesi sakinleriyle bir araya geldi.

Seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Abdullah Özyiğit, kamuoyu araştırmalarına göre CHP’nin sadece Yenişehir ve Mersin’de değil, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Adana’da da kazanmaya yakın taraf olduğunu söyledi.

İktidarın, seçim öncesinde kutuplaştırma, düşman yaratma taktiğine sarıldığını ifade eden Özyiğit, “Halk buna kanmıyor artık. Halkımız artık tehdidi yemiyor. Halkımız artık baskıya kanmıyor. Halkımıza her şeyi söylediler. ‘O öyle, bu böyle, şu terörist.’  Bunlar artık yolun sonuna geldi. Yolun sonu görünüyor arkadaşlar. İstanbul Ankara, Bursa, Adana, Mersin gibi büyükşehirleri aldığımızda birilerinin beka sorunu başlıyor. Damat falan yer değiştirir. Ülkemiz için yeni bir dönem başlar. Yasama, yürütme ve yargının bağımsız olduğu, medyanın bağımsız olduğu bir dönem Türkiye’de başlar. Demokratik kuralların işlediği, yargının kişinin talimatlarına göre değil de, gerçekten herkese eşit ve kitapta yazdığı gibi uygulandığı bir dönem başlar. Bunun için bu yerel seçim çok önemli” diye konuştu.

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş’a yönelik karalamalara ve tehditlere de tepki gösteren Abdullah Özyiğit, “Bu saatten sonra hiç birimiz sarı öküzü vermeyeceğiz.  Bu saatten sonra hiç bir belediye başkanımıza mesnetsiz dokunulamayacak, buna izin vermeyeceğiz.  Bunu siz halkımızla birlikte savunacağız” ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.