Özyiğit, 'Ülkeyi Yönetenler Halden Anlamıyor'

Siyaset 14.02.2019 - 16:52, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Özyiğit, 'Ülkeyi Yönetenler Halden Anlamıyor'

CHP Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit, “Üreticinin de, tüketicinin de, komisyoncunun da halinden anlamamız gereken bir süreçteyiz. Ama ne yazık ki ülkeyi yönetenler halden anlamıyor” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit Mersin Yaş Meyve Sebze Komisyoncuları Derneği’ni ziyaret etti. “Üreticinin de, tüketicinin de, komisyoncunun da halinden anlamamız gereken bir süreçteyiz. Ama ne yazık ki ülkeyi yönetenler halden anlamıyor” diyen Özyiğit, daha sonra ‘14 Şubat Sevgililer Günü’  dolayısıyla hasta ve hasta yakınlarına karanfil dağıttı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Akdeniz Belediye Başkan adayı Sabit Yelkovan ve Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit Mersin Yaş Meyve Sebze Hal Kompleksi’ni ziyaret etti. Mersin Yaş Meyve Sebze Komisyoncuları Derneği’nde yapılan toplantıda söz alan Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit, “Üreticinin de, tüketicinin de, komisyoncunun da halinden anlamamız gereken bir süreçteyiz. Ama ne yazık ki ülkeyi yönetenler halden anlamıyor. Yaş meyve sebze üretimi sistemini bu hale getirip de seçime birkaç ay kala palyatif çözümlerle, halkın gözünü boyamaya çalışmak anlaşılır gibi değil. İnanıyorum ki biz bu soruna yerelden neşter vuracağız. Bunun da Mersin’deki öncüsü Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Vahap Seçer olacak. Çünkü tarım ve gıda sektörünün her alanından anlayan bir kişi Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda Mersin’de, Türkiye’yi besleyebilecek bir dinamizmi ortaya çıkarabiliriz” dedi. Mersin Yaş Meyve Sebze Komisyoncuları Derneği’nin ardından CHP Yenişehir adayı Özyiğit,’14 Şubat Sevgililer Günü’ dolayısıyla hastaneleri dolaşarak hasta ve hasta yakınlarına karanfil dağıttı;  geçmiş olsun dileklerinde bulundu.    
CHP Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit, “Üreticinin de, tüketicinin de, komisyoncunun da halinden anlamamız gereken bir süreçteyiz. Ama ne yazık ki ülkeyi yönetenler halden anlamıyor” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit Mersin Yaş Meyve Sebze Komisyoncuları Derneği’ni ziyaret etti. “Üreticinin de, tüketicinin de, komisyoncunun da halinden anlamamız gereken bir süreçteyiz. Ama ne yazık ki ülkeyi yönetenler halden anlamıyor” diyen Özyiğit, daha sonra ‘14 Şubat Sevgililer Günü’  dolayısıyla hasta ve hasta yakınlarına karanfil dağıttı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Akdeniz Belediye Başkan adayı Sabit Yelkovan ve Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit Mersin Yaş Meyve Sebze Hal Kompleksi’ni ziyaret etti.

Mersin Yaş Meyve Sebze Komisyoncuları Derneği’nde yapılan toplantıda söz alan Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit, “Üreticinin de, tüketicinin de, komisyoncunun da halinden anlamamız gereken bir süreçteyiz. Ama ne yazık ki ülkeyi yönetenler halden anlamıyor. Yaş meyve sebze üretimi sistemini bu hale getirip de seçime birkaç ay kala palyatif çözümlerle, halkın gözünü boyamaya çalışmak anlaşılır gibi değil. İnanıyorum ki biz bu soruna yerelden neşter vuracağız. Bunun da Mersin’deki öncüsü Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Vahap Seçer olacak. Çünkü tarım ve gıda sektörünün her alanından anlayan bir kişi Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda Mersin’de, Türkiye’yi besleyebilecek bir dinamizmi ortaya çıkarabiliriz” dedi.

Mersin Yaş Meyve Sebze Komisyoncuları Derneği’nin ardından CHP Yenişehir adayı Özyiğit,’14 Şubat Sevgililer Günü’ dolayısıyla hastaneleri dolaşarak hasta ve hasta yakınlarına karanfil dağıttı;  geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.