Sabri Tekli, 'İstihdam ve ihracata ağırlık vereceğiz'

Ekonomi 02.04.2019 - 13:02, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Sabri Tekli, 'İstihdam ve ihracata ağırlık vereceğiz'

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sabri Tekli, ‘Önümüzdeki süreçte istihdam ve ihracata ağırlık veren bir gündem ile yola devam etmek istiyoruz’ dedi.

MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Tekli, Türkiye’nin artık seçim gündemini geride bıraktığının altını çizerek, ‘Önümüzdeki 4.5 yıllık süreçte herhangi bir seçim gözükmüyor. MTOSB olarak artık tek hedefimiz istihdam sayılarını yukarı çekerken, yeni yatırımları Mersinimize kazandırmak ve ihracata ağırlık vermek. Nisan ayı içerisinde sanayicilerimizi yurtdışında bir fuara götürerek burada ihracat yapmalarını sağlayacak ortamları yaratmaya çalışacağız’ dedi. 3. Organize Sanayi Bölgesi’nde çalışmaların hız kazandığının altını çizen Başkan Tekli, ‘3. Bölgedeki hedefimiz olan 6 bin istihdamı bir an evvel faaliyete geçirmek için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde devam ettiriyoruz. 3. Bölge’nin yüzde 100 doluluk oranına ulaşması ile birlikte hemen ardından 4. Bölgemizin çalışmalarına da başlayacağız. Amacımız Mersine yeni sanayi alanları kazandırmak. Göreve gelen tüm belediye başkanlarımıza çalışmalarında başarılar diliyor, seçim sonuçlarımızın ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum’ dedi.
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sabri Tekli, ‘Önümüzdeki süreçte istihdam ve ihracata ağırlık veren bir gündem ile yola devam etmek istiyoruz’ dedi.

MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Tekli, Türkiye’nin artık seçim gündemini geride bıraktığının altını çizerek, ‘Önümüzdeki 4.5 yıllık süreçte herhangi bir seçim gözükmüyor. MTOSB olarak artık tek hedefimiz istihdam sayılarını yukarı çekerken, yeni yatırımları Mersinimize kazandırmak ve ihracata ağırlık vermek. Nisan ayı içerisinde sanayicilerimizi yurtdışında bir fuara götürerek burada ihracat yapmalarını sağlayacak ortamları yaratmaya çalışacağız’ dedi.

3. Organize Sanayi Bölgesi’nde çalışmaların hız kazandığının altını çizen Başkan Tekli, ‘3. Bölgedeki hedefimiz olan 6 bin istihdamı bir an evvel faaliyete geçirmek için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde devam ettiriyoruz. 3. Bölge’nin yüzde 100 doluluk oranına ulaşması ile birlikte hemen ardından 4. Bölgemizin çalışmalarına da başlayacağız. Amacımız Mersine yeni sanayi alanları kazandırmak. Göreve gelen tüm belediye başkanlarımıza çalışmalarında başarılar diliyor, seçim sonuçlarımızın ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.