Şahin ve ekibinden 2. Bölgeye çıkarma...

24.09.2019 - 16:43, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Şahin ve ekibinden 2. Bölgeye çıkarma...

MGC Başkan Adayı Fatih Şahin ve ekibi 2. Bölgede gazetecileri ziyaret etti.

Kısa bir süre içinde yapılacak olan, Mersin Gazeteciler Cemiyeti seçimleri için çalışmalar hızla devam ediyor. Cemiyet başkan adayı Fatih Şahin ve ekibi bu kapsamda Silifke ve Erdemli de meslektaşlarını ziyaret ederek, projeleri hakkında bilgi verdi. Meslektaşlarının sorunlarını da dinleyen Fatih Şahin, "Anadolu basını yok oluyor. Artık konuşma değil, icraat zamanı"dedi. Şahin, her iki ilçede de meslektaşlarının gösterdiği ilgiye teşekkür etti. Silifke ve Erdemli'deki basın mensupları da sadece seçimden seçime hatırlandıklarını ve bundan rahatsız olduklarını ifade ederek, Fatih Şahin ve ekibine ziyaretlerinden dolayı memnun kaldıklarını söyledi.
MGC Başkan Adayı Fatih Şahin ve ekibi 2. Bölgede gazetecileri ziyaret etti.

Kısa bir süre içinde yapılacak olan, Mersin Gazeteciler Cemiyeti seçimleri için çalışmalar hızla devam ediyor. Cemiyet başkan adayı Fatih Şahin ve ekibi bu kapsamda Silifke ve Erdemli de meslektaşlarını ziyaret ederek, projeleri hakkında bilgi verdi.

Meslektaşlarının sorunlarını da dinleyen Fatih Şahin, "Anadolu basını yok oluyor. Artık konuşma değil, icraat zamanı"dedi. Şahin, her iki ilçede de meslektaşlarının gösterdiği ilgiye teşekkür etti.

Silifke ve Erdemli'deki basın mensupları da sadece seçimden seçime hatırlandıklarını ve bundan rahatsız olduklarını ifade ederek, Fatih Şahin ve ekibine ziyaretlerinden dolayı memnun kaldıklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.