Şampiyonlar yine Toroslar’dan!

09.03.2020 - 14:51, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Şampiyonlar yine Toroslar’dan!

Mersin'de pek çok spor dalında lokomotif görevi üstlenen Toroslar Belediyesi, yeni bir başarıya daha imza attı.

Toroslar Belediyesi Spor Kulübü'nün yetenekli sporcuları, ulusal ve uluslararası müsabakalarda elde ettikleri derecelerle Mersin'i gururlandırıyor.          Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, hentbol ve Judo branşlarında katıldıkları müsabakalardan da derecelerle dönen sporcularını tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.   Şampiyonlar yine Toroslar’dan!            Mersin Hentbol İl Temsilciliği’nin düzenlediği Yıldız Erkekler İl Birinciliği Müsabakaları'nda Tarsus Amerikan Koleji Spor Kulübü ile karşılaşan Toroslar Belediyesi Hentbol Takımı, turnuvada oynamış olduğu 8 müsabakayı da  kazanarak şampiyonluğu göğüsledi.          7-8 Mart 2020 tarihlerinde Burdur’da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Yarı Final Müsabakaları’nda  ise 40 kg’da yarışan Toroslar Belediyesi'nin yetenekli sporcusu Yağmur Avcı da 1.’lik elde ederek Karaman’da yapılacak olan finallere katılmaya hak kazandı.   Başkan Yılmaz; "Sporcularımızı Her Zaman Destekleyeceğiz"            "Sporcularımızın bu başarıları spora olan ilginin de artmasını sağlamaktadır" diyen Başkan Yılmaz; "Bu başarılar bizi sevindiriyor, gururlandırıyor" dedi.          Başkan Yılmaz; "Sporcularımızın katıldıkları karşılaşmalarda elde ettikleri başarılarla çalışmalarımızın meyvesini alıyoruz. Bu da bizim çalışma şevkimizi daha da arttırıyor. Çocuklarımız ve gençlerimiz için yapılan her yatırım geleceğimizin sağlam temeller üzerinde şekillenmesini sağlar. Bu anlayışla çalışmaya devam ederek, sporcularımızın her zaman destekçisi olacağız" dedi.  
Mersin'de pek çok spor dalında lokomotif görevi üstlenen Toroslar Belediyesi, yeni bir başarıya daha imza attı.

Toroslar Belediyesi Spor Kulübü'nün yetenekli sporcuları, ulusal ve uluslararası müsabakalarda elde ettikleri derecelerle Mersin'i gururlandırıyor.

         Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, hentbol ve Judo branşlarında katıldıkları müsabakalardan da derecelerle dönen sporcularını tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

 

Şampiyonlar yine Toroslar’dan!

 

         Mersin Hentbol İl Temsilciliği’nin düzenlediği Yıldız Erkekler İl Birinciliği Müsabakaları'nda Tarsus Amerikan Koleji Spor Kulübü ile karşılaşan Toroslar Belediyesi Hentbol Takımı, turnuvada oynamış olduğu 8 müsabakayı da  kazanarak şampiyonluğu göğüsledi.

         7-8 Mart 2020 tarihlerinde Burdur’da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Yarı Final Müsabakaları’nda  ise 40 kg’da yarışan Toroslar Belediyesi'nin yetenekli sporcusu Yağmur Avcı da 1.’lik elde ederek Karaman’da yapılacak olan finallere katılmaya hak kazandı.

 

Başkan Yılmaz; "Sporcularımızı Her Zaman Destekleyeceğiz"

 

         "Sporcularımızın bu başarıları spora olan ilginin de artmasını sağlamaktadır" diyen Başkan Yılmaz; "Bu başarılar bizi sevindiriyor, gururlandırıyor" dedi.

         Başkan Yılmaz; "Sporcularımızın katıldıkları karşılaşmalarda elde ettikleri başarılarla çalışmalarımızın meyvesini alıyoruz. Bu da bizim çalışma şevkimizi daha da arttırıyor. Çocuklarımız ve gençlerimiz için yapılan her yatırım geleceğimizin sağlam temeller üzerinde şekillenmesini sağlar. Bu anlayışla çalışmaya devam ederek, sporcularımızın her zaman destekçisi olacağız" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.