Şampiyonluk Kupasını Başkan Özyiğit’e Takdim Ettiler

20.01.2020 - 20:40, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Şampiyonluk Kupasını Başkan Özyiğit’e Takdim Ettiler

Yenişehir Belediyesi Personel Futbol Takımı oyuncuları, Kurumlararası Futbol Turnuvası’nda elde ettikleri şampiyonluk kupasını belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e takdim ettiler.

Yenişehir Belediyesi Personel Futbol Takımı, 34 kurum takımının mücadele ettiği 3 Ocak Kurtuluş Kupası Geleneksel Kurumlar arası Futbol Turnuvasında finale yükselmiş ve Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü 1-0’lık skorla mağlup ederek şampiyon olmuştu.   Park ve Bahçeler Müdürlüğünde görevli ve eski bir futbolcu olan Cemal Karakaya’nın sorumluluğunu üstlendiği ve ünlü futbol adamı Kahraman Karataş’ın hocalığını yürüttüğü Yenişehir Belediyesi Personel Futbol Takımı oyuncuları turnuvada elde ettikleri 1.’lik kupasını belediye başkanı Abdullah Özyiğit’e sundular.   Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, takımın gösterdiği çaba ve özveriden dolayı teşekkür etti. Özyiğit, “ Büyük bir takım ruhu ve özveri göstererek rakiplerinizi elediniz ve bu kupayı kazandınız. Hepinizle gurur duyuyorum. Kahraman Karataş hocama ayrıca teşekkür ediyorum. Avrupa’dan aldığı bilgiyi, birikimi ve deneyimi kurumumuzla paylaştı ve bugün bize bu gururu yaşattı. Kurumumuzun 34 kurum takımı içerisinden sıyrılarak şampiyonluğu elde etmesi bizim için gurur vesilesi.  Bu şampiyonlukların diğer branşlardaki takımlarımıza da moral olmasını diliyoruz. Kurumumuza bu onuru yaşattığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.      
Yenişehir Belediyesi Personel Futbol Takımı oyuncuları, Kurumlararası Futbol Turnuvası’nda elde ettikleri şampiyonluk kupasını belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e takdim ettiler.

Yenişehir Belediyesi Personel Futbol Takımı, 34 kurum takımının mücadele ettiği 3 Ocak Kurtuluş Kupası Geleneksel Kurumlar arası Futbol Turnuvasında finale yükselmiş ve Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü 1-0’lık skorla mağlup ederek şampiyon olmuştu.

 

Park ve Bahçeler Müdürlüğünde görevli ve eski bir futbolcu olan Cemal Karakaya’nın sorumluluğunu üstlendiği ve ünlü futbol adamı Kahraman Karataş’ın hocalığını yürüttüğü Yenişehir Belediyesi Personel Futbol Takımı oyuncuları turnuvada elde ettikleri 1.’lik kupasını belediye başkanı Abdullah Özyiğit’e sundular.

 

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, takımın gösterdiği çaba ve özveriden dolayı teşekkür etti. Özyiğit, “ Büyük bir takım ruhu ve özveri göstererek rakiplerinizi elediniz ve bu kupayı kazandınız. Hepinizle gurur duyuyorum. Kahraman Karataş hocama ayrıca teşekkür ediyorum. Avrupa’dan aldığı bilgiyi, birikimi ve deneyimi kurumumuzla paylaştı ve bugün bize bu gururu yaşattı. Kurumumuzun 34 kurum takımı içerisinden sıyrılarak şampiyonluğu elde etmesi bizim için gurur vesilesi.  Bu şampiyonlukların diğer branşlardaki takımlarımıza da moral olmasını diliyoruz. Kurumumuza bu onuru yaşattığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.