Seçer Ailesi Akkent’te Oy Kullandı

Siyaset 31.03.2019 - 16:29, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Seçer Ailesi Akkent’te Oy Kullandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, oyunu Akkent 100. Yıl İlkokulu’nda 1016 nolu sandıkta kullandı. Vahap Seçer’in eşi Meral Seçer ve çocukları Uğur Seçer ile Efe Seçer de aynı sandıkta oylarını kullandı.

Vahap Seçer ve ailesi, Akkent 100. Yıl İlkokulu’na geldiklerinde oy vermek için okulda bulunan vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılandı. Vatandaşların alkışları arasında oy kullanacağı sandığa giden Vahap Seçer ve Meral Seçer sandık kurulu üyeleriyle tokalaşarak kolaylıklar diledi.  Vahap Seçer, oyunu kullandıktan sonra okuldaki diğer sandık kurullarına giderek kurul üyelerine kolaylıklar diledi. Vahap Seçer, okuldan çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, “Güzel bir demokratik yarış oldu. Ufak tefek münferit hadiseler dışında kimsenin burnu kanamadan seçim sürecini tamamladık. İnşallah seçim gününü de bu şekilde tamamlarız. Sandığa yansıyan iradenin tecelli etmesini diliyorum. Adil bir seçim olsun. Hukuk devletine yaraşır bir seçim olsun. Değerli adaylarla yarıştık. Ama biz de bu yarıştan galip çıkmak için çok çalıştık. Bilgimize güveniyoruz, birikimimize güveniyoruz. Mersin için hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Vahap Seçer’in eşi Meral Seçer de, seçim sonuçlarının Mersin için hayırlı olmasını diledi.  
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, oyunu Akkent 100. Yıl İlkokulu’nda 1016 nolu sandıkta kullandı. Vahap Seçer’in eşi Meral Seçer ve çocukları Uğur Seçer ile Efe Seçer de aynı sandıkta oylarını kullandı.

Vahap Seçer ve ailesi, Akkent 100. Yıl İlkokulu’na geldiklerinde oy vermek için okulda bulunan vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılandı. Vatandaşların alkışları arasında oy kullanacağı sandığa giden Vahap Seçer ve Meral Seçer sandık kurulu üyeleriyle tokalaşarak kolaylıklar diledi.  Vahap Seçer, oyunu kullandıktan sonra okuldaki diğer sandık kurullarına giderek kurul üyelerine kolaylıklar diledi.

Vahap Seçer, okuldan çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, “Güzel bir demokratik yarış oldu. Ufak tefek münferit hadiseler dışında kimsenin burnu kanamadan seçim sürecini tamamladık. İnşallah seçim gününü de bu şekilde tamamlarız. Sandığa yansıyan iradenin tecelli etmesini diliyorum. Adil bir seçim olsun. Hukuk devletine yaraşır bir seçim olsun. Değerli adaylarla yarıştık. Ama biz de bu yarıştan galip çıkmak için çok çalıştık. Bilgimize güveniyoruz, birikimimize güveniyoruz. Mersin için hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Vahap Seçer’in eşi Meral Seçer de, seçim sonuçlarının Mersin için hayırlı olmasını diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.