Seçer, dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti

24.11.2020 - 15:45, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Seçer, dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti

Seçer, “Ulu Önderimiz başta olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizin önünde saygıyla eğiliyorum. Gününüz kutlu olsun” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Öğretmenler Günü kutlama programına katıldı. Seçer, “Ulu Önderimiz başta olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizin önünde saygıyla eğiliyorum. Gününüz kutlu olsun” dedi. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ dolayısıyla, Mersin Valiliği ve Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen kutlama programına katıldı. Mersin Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Mersin Valisi Ali İhsan Su, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, Toros Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Adnan Mazmanoğlu, kent protokolü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Seçer, dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti Kutlama programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Mersin Valisi Ali İhsan Su ve Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca’nın konuşmasının ardından emekliye ayrılan öğretmenlere Hizmet Şeref Belgeleri’ni Vali Su verdi. Resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri ve Öğretmenler Arası Mesafeli Spor Turnuvaları Kupa Töreni’nde dereceye giren öğretmenlere de kupaları Vali Su, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Gedik, Başkan Seçer ve İl Milli Eğitim Müdürü Koca tarafından verildi. 13 ilçeden 350 öğretmenin katılımıyla gerçekleştirilen Turnuva’nın birincisi Toroslar İlçesi oldu. Seçer: “Gününüz kutlu olsun” Resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Mustafa Kemal Atatürk, Başöğretmenimiz, Ulu Önderimiz başta olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizin önünde saygıyla eğiliyorum. Gününüz kutlu olsun”  dedi. Kutlama programı, bir öğretmenin şiir okuması ve mesleğe yeni katılan aday öğretmenlerin yemin töreni ile sona erdi.    
Seçer, “Ulu Önderimiz başta olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizin önünde saygıyla eğiliyorum. Gününüz kutlu olsun” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Öğretmenler Günü kutlama programına katıldı. Seçer, “Ulu Önderimiz başta olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizin önünde saygıyla eğiliyorum. Gününüz kutlu olsun” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ dolayısıyla, Mersin Valiliği ve Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen kutlama programına katıldı.

Mersin Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Mersin Valisi Ali İhsan Su, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, Toros Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Adnan Mazmanoğlu, kent protokolü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Seçer, dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti

Kutlama programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Mersin Valisi Ali İhsan Su ve Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca’nın konuşmasının ardından emekliye ayrılan öğretmenlere Hizmet Şeref Belgeleri’ni Vali Su verdi.

Resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri ve Öğretmenler Arası Mesafeli Spor Turnuvaları Kupa Töreni’nde dereceye giren öğretmenlere de kupaları Vali Su, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Gedik, Başkan Seçer ve İl Milli Eğitim Müdürü Koca tarafından verildi. 13 ilçeden 350 öğretmenin katılımıyla gerçekleştirilen Turnuva’nın birincisi Toroslar İlçesi oldu.

Seçer: “Gününüz kutlu olsun”

Resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Mustafa Kemal Atatürk, Başöğretmenimiz, Ulu Önderimiz başta olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizin önünde saygıyla eğiliyorum. Gününüz kutlu olsun”  dedi.

Kutlama programı, bir öğretmenin şiir okuması ve mesleğe yeni katılan aday öğretmenlerin yemin töreni ile sona erdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.