Seçer, ‘İlk 100 Gün İçinde Suyu Ucuzlatacağız’

Siyaset 25.03.2019 - 15:52, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Seçer, ‘İlk 100 Gün İçinde Suyu Ucuzlatacağız’

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, belediye başkanı olduğunda ilk 100 gün içinde neler yapılacağını şimdiden planladıklarını belirterek, “İlk 100 gün içinde yapılacak işlerin başında su fiyatlarını ucuzlatmak geliyor. Söz veriyoruz, 100 gün içinde tüm Mersin’e ucuz su vereceğiz. Su faturaları artık cebinizi yakmayacak” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer,  Mersin Serbest Bölge’de tekstil atölyelerini gezdi ve işçilere belediye başkanı olduğunda yapacağı çalışmaları anlattı. Her mahalleye eşit hizmet götüren, adil bir belediye başkanı olacağını ifade eden Vahap Seçer, “Adil bir başkan olacağım ama tarafım da belli olacak. Ben kadınlardan tarafım, çocuklardan tarafım, engellilerden tarafım, yaşlılardan ve yoksullardan tarafım. Bugüne kadar hizmet alamamış yoksul mahallelerden tarafım” dedi. Vahap Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Kadın ve Çocuk Daire Başkanlığı kuracaklarını, mahalle kreşleri ve mahalle mutfakları projeleriyle kadınların çalışma hayatına girmelerini kolaylaştıracaklarını kaydetti. ‘SU FATURALARI CEP YAKMAYACAK’ Fabrika ziyaretlerinde işçilerin sorularını da yanıtlayan Vahap Seçer, bir işçinin, “Su fiyatları çok pahalı. İndirim yapacak mısınız” şeklindeki sorusu üzerine şunları söyledi: “Su fiyatlarıyla ilgili her yerde aynı şikâyeti alıyoruz. Bu sorunu çözeceğiz. Seçimleri kazanacağımıza, başkan olacağıma inanıyorum. Onun için 100 günlük eylem planını şimdiden hazırlıyoruz. Başkan olduğumda ilk 100 gün içinde neler yapacağımızı, hangi sorunların acilen çözüleceğini belirliyoruz. İlk 100 gün içinde yapılacak işlerin başında su fiyatlarını ucuzlatmak geliyor. Söz veriyoruz, 100 gün içinde tüm Mersin’e ucuz su vereceğiz. Su faturaları artık cebinizi yakmayacak.” SERBEST BÖLGE KULLANICILARINI DA ZİYARET ETTİ CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Serbest Bölge’deki fabrika ziyaretlerinin ardından Mersin Serbest Bölge Kurucu ve İşletmecisi A.Ş (MESBAŞ) yönetimiyle bir araya geldi. MESBAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Avcı ziyarette Serbest Bölge’nin durumu hakkında bilgi verdi. Serbest Bölge’de 450 firmanın yer aldığını, 10 bin kişiye istihdam sağlandığını ifade eden Avcı,  MESBAŞ’ın bugüne kadar kamuya 33 milyon dolar aktardığını söyledi. Avcı, limanın cep terminalinin Serbest Bölge’ye yakın olması nedeniyle trafik yoğunluğu yaşandığını, bölge içerisinde kaldırımın olmaması nedeniyle trafik güvenliği açısından sıkıntılar olduğunu, kıyı kenar çizgisi nedeniyle sıkıntılar yaşandığını anlattı. Vahap Seçer de, Mersin Serbest Bölge kullanıcılarının sorunlarını not aldıkların belediyenin sorumluluğunda olan konuları süratle çözüme kavuşturacaklarını söyledi.  Ekonomi projeleri hakkında bilgi veren Seçer, yeni nakliyeciler sitesi, lojistik üs ve yenilikçi ekonomi bölgesi projelerini 5 yıllık görev süresi dolmadan hayata geçireceklerini kaydetti.    
CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, belediye başkanı olduğunda ilk 100 gün içinde neler yapılacağını şimdiden planladıklarını belirterek, “İlk 100 gün içinde yapılacak işlerin başında su fiyatlarını ucuzlatmak geliyor. Söz veriyoruz, 100 gün içinde tüm Mersin’e ucuz su vereceğiz. Su faturaları artık cebinizi yakmayacak” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer,  Mersin Serbest Bölge’de tekstil atölyelerini gezdi ve işçilere belediye başkanı olduğunda yapacağı çalışmaları anlattı.

Her mahalleye eşit hizmet götüren, adil bir belediye başkanı olacağını ifade eden Vahap Seçer, “Adil bir başkan olacağım ama tarafım da belli olacak. Ben kadınlardan tarafım, çocuklardan tarafım, engellilerden tarafım, yaşlılardan ve yoksullardan tarafım. Bugüne kadar hizmet alamamış yoksul mahallelerden tarafım” dedi.

Vahap Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Kadın ve Çocuk Daire Başkanlığı kuracaklarını, mahalle kreşleri ve mahalle mutfakları projeleriyle kadınların çalışma hayatına girmelerini kolaylaştıracaklarını kaydetti.

‘SU FATURALARI CEP YAKMAYACAK’

Fabrika ziyaretlerinde işçilerin sorularını da yanıtlayan Vahap Seçer, bir işçinin, “Su fiyatları çok pahalı. İndirim yapacak mısınız” şeklindeki sorusu üzerine şunları söyledi:

“Su fiyatlarıyla ilgili her yerde aynı şikâyeti alıyoruz. Bu sorunu çözeceğiz. Seçimleri kazanacağımıza, başkan olacağıma inanıyorum. Onun için 100 günlük eylem planını şimdiden hazırlıyoruz. Başkan olduğumda ilk 100 gün içinde neler yapacağımızı, hangi sorunların acilen çözüleceğini belirliyoruz. İlk 100 gün içinde yapılacak işlerin başında su fiyatlarını ucuzlatmak geliyor. Söz veriyoruz, 100 gün içinde tüm Mersin’e ucuz su vereceğiz. Su faturaları artık cebinizi yakmayacak.”

SERBEST BÖLGE KULLANICILARINI DA ZİYARET ETTİ

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Serbest Bölge’deki fabrika ziyaretlerinin ardından Mersin Serbest Bölge Kurucu ve İşletmecisi A.Ş (MESBAŞ) yönetimiyle bir araya geldi.

MESBAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Avcı ziyarette Serbest Bölge’nin durumu hakkında bilgi verdi. Serbest Bölge’de 450 firmanın yer aldığını, 10 bin kişiye istihdam sağlandığını ifade eden Avcı,  MESBAŞ’ın bugüne kadar kamuya 33 milyon dolar aktardığını söyledi.

Avcı, limanın cep terminalinin Serbest Bölge’ye yakın olması nedeniyle trafik yoğunluğu yaşandığını, bölge içerisinde kaldırımın olmaması nedeniyle trafik güvenliği açısından sıkıntılar olduğunu, kıyı kenar çizgisi nedeniyle sıkıntılar yaşandığını anlattı.

Vahap Seçer de, Mersin Serbest Bölge kullanıcılarının sorunlarını not aldıkların belediyenin sorumluluğunda olan konuları süratle çözüme kavuşturacaklarını söyledi.  Ekonomi projeleri hakkında bilgi veren Seçer, yeni nakliyeciler sitesi, lojistik üs ve yenilikçi ekonomi bölgesi projelerini 5 yıllık görev süresi dolmadan hayata geçireceklerini kaydetti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.