Seçer 'Kimse Ayrımcılığa Uğramayacak'

Siyaset 31.01.2019 - 22:54, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Seçer 'Kimse Ayrımcılığa Uğramayacak'

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Siteler Mahallesi'ni ziyaretinde yaptığı açıklamada, "Herkes benim başkanlığım dönemimde rahat olsun. Etnik kökeni, mezhebi ne olursa olsun kimse ayrımcılığa uğramayacak. Bunun teminatı benim. Çalışan, üreten, kardeşçe yaşayan bir kent vaat ediyorum" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Siteler ve Gündoğdu mahallelerinde esnafı gezdi, kahvehanelerde, otobüs duraklarında vatandaşlarla sohbet etti. Sabah saatlerinde geldiği Siteler Mahallesi'nde tek tek tüm dükkanlara giren ve esnafla selamlaşan Vahap Seçer, esnafa hayırlı işler dileğinde bulundu, seçimlerde destek istedi. Seçer, bir kahvehane ziyareti sırasında bir gencin "Bizim Siteler Mahallesi hiç hizmet alamıyor. Biz ötekileştiriliyoruz" şeklindeki sitemi üzerine şunları söyledi: "Mersin'de yeni bir dönem başlatacağız. Beni desteklemenizi istiyorum. Benim belediye başkanı olduğum yerde ayrımcılık olmaz, gayrımcılık olmaz. Hiçbir mahalle diğer mahallelerden daha az hizmet almaz. Her mahalleye, her vatandaşa eşit hizmet sözü veriyorum. Herkes benim başkanlığım dönemimde rahat olsun. Etnik kökeni, mezhebi ne olursa olsun kimse ayrımcılığa uğramayacak. Kimse ötekileştirilmeyecek. Bunun teminatı benim. Bunu bütün arkadaşlarınıza böylece anlatın. Desteğinizi bekliyorum." Vahap Seçer, esnaf gezisinin ardından Gündoğdu Mahallesi Muhtarı Abdurrahim Ulusal'ı da ziyaret etti. Muhtarlık önünde vatandaşlarla sohbet eden Seçer, "Belediye başkanı bu bölgenin sorunlarını çözmek istesin çözer. Belediyenin güzel de bir bütçesi var. O para adam gibi harcanırsa, halkla paylaşılırsa Mersin'de çok şey değişir" ifadelerini kullandı. 'Refah, huzur, hoşgörü vaat ediyorum' CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Mersin'in önemli markalarından biri olan Arbel'i de ziyaret etti. Seçer, Arbel Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Arslan, Başkan Yardımcısı Hasan Arslan, CEO Hüseyin Arslan, Mersin Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir ile Arbel'in orta düzey yöneticileri, şefleri ve kıdemli işçileri ile öğle yemeğinde bir araya geldi. Arbel Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Arslan, öteden beri, Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'nda iş dünyasından gelen bir ismi görmeyi hayal ettiğini belirterek Vahap Seçer'e seçimlerde başarılar diledi. Vahap Seçer de, Mersinlilerin umudu olduğunun bilincinde olduğunu, bu sorumlulukla hareket ettiğini söyledi. Seçer, "Belediye başkanının cebi namusluysa, yüreği namusluysa, zekiyse bu şehirde çok şey yapılır, başarılır. Bazıları bana diyor ki 'Sen CHP'lisin, Cumhurbaşkanı başka partiden, seçilirsen nasıl olacak?' Cumhurbaşkanı benim de cumhurbaşkanım değil mi? İnsanlar bize kavga edin, birbirinizin gözünü oyun diye oy vermiyor. Anlaşın, uzlaşın diye oy veriyor. Ben Mersin'e huzur, refah, hoşgörü vaat ediyorum. Çalışan, üreten, kardeşçe yaşayan bir kent vaat ediyorum" diye konuştu.
CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Siteler Mahallesi'ni ziyaretinde yaptığı açıklamada, "Herkes benim başkanlığım dönemimde rahat olsun. Etnik kökeni, mezhebi ne olursa olsun kimse ayrımcılığa uğramayacak. Bunun teminatı benim. Çalışan, üreten, kardeşçe yaşayan bir kent vaat ediyorum" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Siteler ve Gündoğdu mahallelerinde esnafı gezdi, kahvehanelerde, otobüs duraklarında vatandaşlarla sohbet etti.

Sabah saatlerinde geldiği Siteler Mahallesi'nde tek tek tüm dükkanlara giren ve esnafla selamlaşan Vahap Seçer, esnafa hayırlı işler dileğinde bulundu, seçimlerde destek istedi.

Seçer, bir kahvehane ziyareti sırasında bir gencin "Bizim Siteler Mahallesi hiç hizmet alamıyor. Biz ötekileştiriliyoruz" şeklindeki sitemi üzerine şunları söyledi:

"Mersin'de yeni bir dönem başlatacağız. Beni desteklemenizi istiyorum. Benim belediye başkanı olduğum yerde ayrımcılık olmaz, gayrımcılık olmaz. Hiçbir mahalle diğer mahallelerden daha az hizmet almaz. Her mahalleye, her vatandaşa eşit hizmet sözü veriyorum. Herkes benim başkanlığım dönemimde rahat olsun. Etnik kökeni, mezhebi ne olursa olsun kimse ayrımcılığa uğramayacak. Kimse ötekileştirilmeyecek. Bunun teminatı benim. Bunu bütün arkadaşlarınıza böylece anlatın. Desteğinizi bekliyorum."

Vahap Seçer, esnaf gezisinin ardından Gündoğdu Mahallesi Muhtarı Abdurrahim Ulusal'ı da ziyaret etti. Muhtarlık önünde vatandaşlarla sohbet eden Seçer, "Belediye başkanı bu bölgenin sorunlarını çözmek istesin çözer. Belediyenin güzel de bir bütçesi var. O para adam gibi harcanırsa, halkla paylaşılırsa Mersin'de çok şey değişir" ifadelerini kullandı.

'Refah, huzur, hoşgörü vaat ediyorum'

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Mersin'in önemli markalarından biri olan Arbel'i de ziyaret etti. Seçer, Arbel Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Arslan, Başkan Yardımcısı Hasan Arslan, CEO Hüseyin Arslan, Mersin Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir ile Arbel'in orta düzey yöneticileri, şefleri ve kıdemli işçileri ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

Arbel Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Arslan, öteden beri, Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'nda iş dünyasından gelen bir ismi görmeyi hayal ettiğini belirterek Vahap Seçer'e seçimlerde başarılar diledi.

Vahap Seçer de, Mersinlilerin umudu olduğunun bilincinde olduğunu, bu sorumlulukla hareket ettiğini söyledi.

Seçer, "Belediye başkanının cebi namusluysa, yüreği namusluysa, zekiyse bu şehirde çok şey yapılır, başarılır. Bazıları bana diyor ki 'Sen CHP'lisin, Cumhurbaşkanı başka partiden, seçilirsen nasıl olacak?' Cumhurbaşkanı benim de cumhurbaşkanım değil mi? İnsanlar bize kavga edin, birbirinizin gözünü oyun diye oy vermiyor. Anlaşın, uzlaşın diye oy veriyor. Ben Mersin'e huzur, refah, hoşgörü vaat ediyorum. Çalışan, üreten, kardeşçe yaşayan bir kent vaat ediyorum" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.