Seçer, 'Yapacağımız Yatırımlar ile Kentimizin Bir Turizm Şehri Olarak Markalaşmasını Hedefliyoruz'

15.04.2019 - 14:12, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Seçer, 'Yapacağımız Yatırımlar ile Kentimizin Bir Turizm Şehri Olarak Markalaşmasını Hedefliyoruz'

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 'Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak, yapacağımız yatırımlar ile kentimizi dünyadaki en önemli turizm merkezleriyle yarışan bir cazibe merkezi haline getirmek için çalışmalar yaparak kentimizin bir turizm şehri olarak markalaşmasını hedefliyoruz. '

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ‘43.Turizm Haftası’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.   Başkan Seçer, mesajında şunları söyledi:   “Köklü bir tarihe ve eşsiz doğal güzelliklere sahip olan kentimiz, barındırdığı tüm değerleriyle ciddi bir turizm potansiyeline sahiptir. Coğrafyasında on bin yıllık bir geçmiş ve birçok medeniyetin mirasını barındıran Mersin’in, bu zenginliklerini korumak ve gelecek kuşaklara aktarmak, biz yerel yönetim temsilcilerinin asli görevleri arasında sayılmaktadır. Mersin, gelecekte muhteşem bir turizm kenti olmaya adaydır. Bizler de Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak, yapacağımız yatırımlar ile kentimizi dünyadaki en önemli turizm merkezleriyle yarışan bir cazibe merkezi haline getirmek için çalışmalar yaparak kentimizin bir turizm şehri olarak markalaşmasını hedefliyoruz. Böylece mavi ve yeşilin ahenkle buluştuğu güzel kentimiz Mersin, turizmin parlayan yıldızı olacaktır. Hayata geçireceğimiz dört turizm merkeziyle butik ve marka otelleri teşvik edeceğiz. Turizm olanaklarını çeşitlendirerek kruvaziyer turizmini geliştireceğiz. Yapacağımız festivallerle turizmi canlı tutarak Mersin’in adını tüm dünyaya duyuracağız. Marka kent Mersin’e, turizmi geliştirerek ve destekleyerek hep birlikte ulaşacağız. Bu duygu ve düşüncelerle turizm sektörü mensuplarının ve bu alanda hizmet üreten tüm kurum ve kuruluşların Turizm Haftası’nı kutluyor, önümüzdeki turizm sezonunun başta Mersin olmak üzere tüm ülkemizde güzel geçmesini temenni ediyorum.”  
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 'Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak, yapacağımız yatırımlar ile kentimizi dünyadaki en önemli turizm merkezleriyle yarışan bir cazibe merkezi haline getirmek için çalışmalar yaparak kentimizin bir turizm şehri olarak markalaşmasını hedefliyoruz. '

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ‘43.Turizm Haftası’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Başkan Seçer, mesajında şunları söyledi:

 

“Köklü bir tarihe ve eşsiz doğal güzelliklere sahip olan kentimiz, barındırdığı tüm değerleriyle ciddi bir turizm potansiyeline sahiptir.

Coğrafyasında on bin yıllık bir geçmiş ve birçok medeniyetin mirasını barındıran Mersin’in, bu zenginliklerini korumak ve gelecek kuşaklara aktarmak, biz yerel yönetim temsilcilerinin asli görevleri arasında sayılmaktadır.

Mersin, gelecekte muhteşem bir turizm kenti olmaya adaydır.

Bizler de Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak, yapacağımız yatırımlar ile kentimizi dünyadaki en önemli turizm merkezleriyle yarışan bir cazibe merkezi haline getirmek için çalışmalar yaparak kentimizin bir turizm şehri olarak markalaşmasını hedefliyoruz.

Böylece mavi ve yeşilin ahenkle buluştuğu güzel kentimiz Mersin, turizmin parlayan yıldızı olacaktır.

Hayata geçireceğimiz dört turizm merkeziyle butik ve marka otelleri teşvik edeceğiz.

Turizm olanaklarını çeşitlendirerek kruvaziyer turizmini geliştireceğiz. Yapacağımız festivallerle turizmi canlı tutarak Mersin’in adını tüm dünyaya duyuracağız.

Marka kent Mersin’e, turizmi geliştirerek ve destekleyerek hep birlikte ulaşacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle turizm sektörü mensuplarının ve bu alanda hizmet üreten tüm kurum ve kuruluşların Turizm Haftası’nı kutluyor, önümüzdeki turizm sezonunun başta Mersin olmak üzere tüm ülkemizde güzel geçmesini temenni ediyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.