Şehit Mustafa Korkmaz’ın Anne Ve Babasına 'Şehadet Belgesi' Takdim Edildi

06.12.2019 - 21:10, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Şehit Mustafa Korkmaz’ın Anne Ve Babasına 'Şehadet Belgesi' Takdim Edildi

Hakkâri’de, roket saldırısı sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü GATA’da şehit düşen Mustafa Korkmaz’ın, Mersin’de yaşayan anne ve babasına “Şehadet Belgesi” takdim edildi.

Hakkâri’de; 23 Ekim 2019 tarihinde terör örgütü mensuplarının roketli saldırısı sonucu ağır yaralanan ve tedavi için kaldırıldığı GATA’da şehit düşen Mersinli Sözleşmeli Piyade Er Mustafa Korkmaz’ın, anne ve babasına, “Şehadet Belgesi” takdim edildi. Akdeniz Belediye Meclisi’nin oybirliği aldığı bir kararla da Şehidin anne-babasının yaşadığı Mesudiye Mahallesi 5112 sokağa, “Şehit Mustafa Korkmaz” ismi verildi.   “Şehidimiz artık tüm Milletimizin evladıdır” Şehidin anne ve babasına takdim edilecek “Şehadet Belgesi” için Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ve Akdeniz Kaymakamı Muhittin Pamuk;  Korkmaz Ailesi’nin, Mesudiye Mahallesi’nde yaşadığı, bayraklarla donatılan evini ziyaret etti.   Duygusal anların yaşandığı törende, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe tarafından Şehit Mustafa Korkmaz’ın annesi Birgül Korkmaz ile babası İsa Korkmaz’a, “Şehadet Belgesi” takdim edildi.   Törende konuşan Tuğamiral Kireçtepe, “Türkiye Cumhuriyeti adına, sizlere ‘Şehadet Belgesi’ takdim ediyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak, tüm kurumlarımızla her zaman her koşulda yanınızdayız. Şehidimiz, artık sadece sizin değil, tüm Türk milletinin evladıdır. Allah şehidimize rahmet eylesin, mekânı cennet, makamını yüce eylesin” dedi.   Şehit Mustafa Korkmaz’ın aile yakınları da “Şehadet Belgesi” için teşekkürlerini dile getirerek, “Şahadet haberini aldığımız ilk dakikadan itibaren her zaman yanımızda oldunuz. Bu devlet, bu vatan ve bu bayrak bizim. Vatan sağ olsun” diye konuştular.    
Hakkâri’de, roket saldırısı sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü GATA’da şehit düşen Mustafa Korkmaz’ın, Mersin’de yaşayan anne ve babasına “Şehadet Belgesi” takdim edildi.

Hakkâri’de; 23 Ekim 2019 tarihinde terör örgütü mensuplarının roketli saldırısı sonucu ağır yaralanan ve tedavi için kaldırıldığı GATA’da şehit düşen Mersinli Sözleşmeli Piyade Er Mustafa Korkmaz’ın, anne ve babasına, “Şehadet Belgesi” takdim edildi. Akdeniz Belediye Meclisi’nin oybirliği aldığı bir kararla da Şehidin anne-babasının yaşadığı Mesudiye Mahallesi 5112 sokağa, “Şehit Mustafa Korkmaz” ismi verildi.

 

“Şehidimiz artık tüm Milletimizin evladıdır”

Şehidin anne ve babasına takdim edilecek “Şehadet Belgesi” için Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ve Akdeniz Kaymakamı Muhittin Pamuk;  Korkmaz Ailesi’nin, Mesudiye Mahallesi’nde yaşadığı, bayraklarla donatılan evini ziyaret etti.

 

Duygusal anların yaşandığı törende, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe tarafından Şehit Mustafa Korkmaz’ın annesi Birgül Korkmaz ile babası İsa Korkmaz’a, “Şehadet Belgesi” takdim edildi.

 

Törende konuşan Tuğamiral Kireçtepe, “Türkiye Cumhuriyeti adına, sizlere ‘Şehadet Belgesi’ takdim ediyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak, tüm kurumlarımızla her zaman her koşulda yanınızdayız. Şehidimiz, artık sadece sizin değil, tüm Türk milletinin evladıdır. Allah şehidimize rahmet eylesin, mekânı cennet, makamını yüce eylesin” dedi.

 

Şehit Mustafa Korkmaz’ın aile yakınları da “Şehadet Belgesi” için teşekkürlerini dile getirerek, “Şahadet haberini aldığımız ilk dakikadan itibaren her zaman yanımızda oldunuz. Bu devlet, bu vatan ve bu bayrak bizim. Vatan sağ olsun” diye konuştular.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.