Selçuklar Esnafı Afşın Yılmaz’ın Yanında

Siyaset 13.03.2019 - 15:29, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Selçuklar Esnafı Afşın Yılmaz’ın Yanında

Esnafın her zaman destekçisi bir başkan olacağını her fırsatta ifade eden Cumhur İttifakı MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Atsız Afşın Yılmaz, her gün farklı bir mahallede esnafla buluşmalarını sürdürüyor. Ak Parti Toroslar İlçe Başkanı Onur Ünlü ve MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Hüsnü Doğan ile birlikte gezilerini sürdüren Başkan Adayı Yılmaz, Selçuklar Mahallesi esnafını ziyaret etti.

Esnafların ilçenin bel kemiği olduğunu ve şehrin ekonomisini dinamik tutmada kilit rol oynadıklarını ifade eden ittifak adayı Atsız Afşın Yılmaz, Selçuklar mahallesi esnafını ziyaret ederek taleplerini dinledi. Başkan adayını çok sıcak karşılayan mahalle esnafı, Yılmaz’a inandıklarının ve bu yolda yalnız bırakmayacaklarının altını çizdi. Esnafı her zaman destekleyeceklerinin ve ilçedeki esnafların gelirlerini artırmak için çeşitli projeler geliştirdiklerinin altını çizen Yılmaz, “Gelirimizi artırmak, ilçe ekonomimizi canlandırmak için yapacağımız birçok şey var, ilk olarak Toroslar’a diğer ilçelerden daha fazla insan çekmenin yollarını uygulamamız gerekiyor. Nasıl Şehir Hastanesi ile birlikte ilçemizin değeri bir anda artış gösterdi, bunun gibi insan hareketliliğini sağlayacak yatırımlarla Toroslar esnafını kalkındıracağız.” Şeklinde konuştu. Çocuklar Gelişecek Esnaf Kazanacak Mersin’in sosyal hayatını Toroslar’a çekeceklerini ifade eden Başkan Adayı Yılmaz, “Mersin’de çocukların sosyalleşebileceği, ailelerin çocuklarını götürüp hem eğitici hem eğlenceli bir gün geçirmesini sağlayabileceği bir yer yok. Bu bizim için de çocuklarımızın gelişimi için de çok büyük bir eksiklik. Biz kuracağımız Çocuk Vadisi ile hem bu eksiği gidereceğiz hem de ilçemizde gün içerisinde daha fazla insanın hareketini sağlayacağız.” İfadelerine yer verdi. Çocuk Vadisi ile çocuklar için ayrı bir dünya kuracaklarının altını çizen Yılmaz, vadi içerisinde modern ve geleneksel çocuk oyun alanları, dijital oyun alanları, çocuk tiyatrosu, çocuk sineması, sanat kurs merkezleri, uzman pedagog ve çeşitli atölyeler bulunacağını bildirdi. “Çocuklarınız buraya her geldiğinde değişecek ve gelişecekler. Onlar bizlerin geleceği, bu yüzden en büyük hizmetleri asıl onlara yapmamız gerekiyor.” dedi. Çocuklara yalnızca iyi eğitim vermenin yeterli olmadığını, onların kendilerini ifade edebilecekleri, sosyalleşebilecekleri alanlara ihtiyaç duyduklarını ekleyen Yılmaz, “ Gelişen teknoloji ile birlikte çocuklarımız sosyalleşmeyi unuttu. Evlerinden çıkmıyorlar bu da onların zihinsel,, fiziksel ve sosyal gelişimlerini olumsuz etkiliyor. Biz hem bu ihtiyacı karşılayacak hem de ilçemize daha fazla insanın ziyarette bulunmasını sağlayacağız. Kuracağımız bu büyük alan çocuklar için bir buluşma noktası olacak. Çevre ilçelerde hatta çevre illerden aileler çocuklarını buraya getirecek. Kendi içimizde bir turizm potansiyeli ortaya çıkaracağız.” açıklamasında bulundu.
Esnafın her zaman destekçisi bir başkan olacağını her fırsatta ifade eden Cumhur İttifakı MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Atsız Afşın Yılmaz, her gün farklı bir mahallede esnafla buluşmalarını sürdürüyor. Ak Parti Toroslar İlçe Başkanı Onur Ünlü ve MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Hüsnü Doğan ile birlikte gezilerini sürdüren Başkan Adayı Yılmaz, Selçuklar Mahallesi esnafını ziyaret etti.

Esnafların ilçenin bel kemiği olduğunu ve şehrin ekonomisini dinamik tutmada kilit rol oynadıklarını ifade eden ittifak adayı Atsız Afşın Yılmaz, Selçuklar mahallesi esnafını ziyaret ederek taleplerini dinledi. Başkan adayını çok sıcak karşılayan mahalle esnafı, Yılmaz’a inandıklarının ve bu yolda yalnız bırakmayacaklarının altını çizdi. Esnafı her zaman destekleyeceklerinin ve ilçedeki esnafların gelirlerini artırmak için çeşitli projeler geliştirdiklerinin altını çizen Yılmaz, “Gelirimizi artırmak, ilçe ekonomimizi canlandırmak için yapacağımız birçok şey var, ilk olarak Toroslar’a diğer ilçelerden daha fazla insan çekmenin yollarını uygulamamız gerekiyor. Nasıl Şehir Hastanesi ile birlikte ilçemizin değeri bir anda artış gösterdi, bunun gibi insan hareketliliğini sağlayacak yatırımlarla Toroslar esnafını kalkındıracağız.” Şeklinde konuştu.

Çocuklar Gelişecek Esnaf Kazanacak

Mersin’in sosyal hayatını Toroslar’a çekeceklerini ifade eden Başkan Adayı Yılmaz, “Mersin’de çocukların sosyalleşebileceği, ailelerin çocuklarını götürüp hem eğitici hem eğlenceli bir gün geçirmesini sağlayabileceği bir yer yok. Bu bizim için de çocuklarımızın gelişimi için de çok büyük bir eksiklik. Biz kuracağımız Çocuk Vadisi ile hem bu eksiği gidereceğiz hem de ilçemizde gün içerisinde daha fazla insanın hareketini sağlayacağız.” İfadelerine yer verdi. Çocuk Vadisi ile çocuklar için ayrı bir dünya kuracaklarının altını çizen Yılmaz, vadi içerisinde modern ve geleneksel çocuk oyun alanları, dijital oyun alanları, çocuk tiyatrosu, çocuk sineması, sanat kurs merkezleri, uzman pedagog ve çeşitli atölyeler bulunacağını bildirdi. “Çocuklarınız buraya her geldiğinde değişecek ve gelişecekler. Onlar bizlerin geleceği, bu yüzden en büyük hizmetleri asıl onlara yapmamız gerekiyor.” dedi. Çocuklara yalnızca iyi eğitim vermenin yeterli olmadığını, onların kendilerini ifade edebilecekleri, sosyalleşebilecekleri alanlara ihtiyaç duyduklarını ekleyen Yılmaz, “ Gelişen teknoloji ile birlikte çocuklarımız sosyalleşmeyi unuttu. Evlerinden çıkmıyorlar bu da onların zihinsel,, fiziksel ve sosyal gelişimlerini olumsuz etkiliyor. Biz hem bu ihtiyacı karşılayacak hem de ilçemize daha fazla insanın ziyarette bulunmasını sağlayacağız. Kuracağımız bu büyük alan çocuklar için bir buluşma noktası olacak. Çevre ilçelerde hatta çevre illerden aileler çocuklarını buraya getirecek. Kendi içimizde bir turizm potansiyeli ortaya çıkaracağız.” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.