'Sıdıka Bebek Projesi' ile kimsesiz çocuklar mutlu olacak

15.04.2021 - 22:13, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

'Sıdıka Bebek Projesi' ile kimsesiz çocuklar mutlu olacak

Türkiye çapında başlatılan kimsesiz çocuklara verilmek üzere bez bebek yapımı projesi tüm ülkeye yayılıyor.

Demet Özbek. Ankara’da yaşıyan ve yaklaşık 20 yıldır kırkyama (patchwork) sanatıyla uğraşan bir gönüllü. Türkiye çapında başlattığı kimsesiz çocuklara verilmek üzere bez bebek yapımı projesi var. İsmi “Sıdıka Bebek Projesi”.  Kimsesiz çocuklara kimsesiz olmadıklarını hissettirmek amacıyla başlatttığı sosyal sorumluluk projesi ileilgili olarak şunları söyledi: "Türkiyenin pek çok ilinden kadınlarımız evlerindeki artan kumaşlarla sıdıka bebekleri yapıp gönderiyorlar. Yogun ilgi ve talep olması beni çok mutlu etti. İçinde hicbir maddi talebin olmadigi sidika bebeklerimizi yapan kadınlarimiz bu pandemi döneminde evlerinde yaptigi bebeklerle kimsesiz cocuklarimizi mutlu edecekler. Kadinlarimizin emeklerinin, cabalarinin gosterilmesini hicbir maddi gereksinim olmadan bir cocugu mutlu etmenin aslinda ne kadar kolay oldugunu gostermek istiyoruz" dedi     Bebeklerimiz; 21 Nisan 2021  Saat: 14.00 de Ankara Sarayköy’deki Ankara çocuk evleri sitesi ( cocuk esirgeme kurumuna) teslim edecegiz.  Sosyal medya hesabım : instagram: demetcemutluluk   İrtibat tel: Demet Özbek  0532 257 70 79
Türkiye çapında başlatılan kimsesiz çocuklara verilmek üzere bez bebek yapımı projesi tüm ülkeye yayılıyor.

Demet Özbek. Ankara’da yaşıyan ve yaklaşık 20 yıldır kırkyama (patchwork) sanatıyla uğraşan bir gönüllü. Türkiye çapında başlattığı kimsesiz çocuklara verilmek üzere bez bebek yapımı projesi var. İsmi “Sıdıka Bebek Projesi”. 

Kimsesiz çocuklara kimsesiz olmadıklarını hissettirmek amacıyla başlatttığı sosyal sorumluluk projesi ileilgili olarak şunları söyledi: "Türkiyenin pek çok ilinden kadınlarımız evlerindeki artan kumaşlarla sıdıka bebekleri yapıp gönderiyorlar. Yogun ilgi ve talep olması beni çok mutlu etti. İçinde hicbir maddi talebin olmadigi sidika bebeklerimizi yapan kadınlarimiz bu pandemi döneminde evlerinde yaptigi bebeklerle kimsesiz cocuklarimizi mutlu edecekler. Kadinlarimizin emeklerinin, cabalarinin gosterilmesini hicbir maddi gereksinim olmadan bir cocugu mutlu etmenin aslinda ne kadar kolay oldugunu gostermek istiyoruz" dedi
 
 
Bebeklerimiz; 21 Nisan 2021 
Saat: 14.00 de Ankara Sarayköy’deki Ankara çocuk evleri sitesi ( cocuk esirgeme kurumuna) teslim edecegiz. 
Sosyal medya hesabım : instagram: demetcemutluluk
 
İrtibat tel:
Demet Özbek 
0532 257 70 79
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.