Siemens konsept mağazası olan SC Canlar'ın açılışı gerçekleşti.

11.12.2019 - 22:25, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Siemens konsept mağazası olan SC Canlar'ın açılışı gerçekleşti.

İlham verici tasarım, mühendislik harikası, sıradışı anları yaşatan ve az lafla çok şey söyleyen bir tasarım dili konseptiyle hizmete açılan Siemens SC Canlar Mersinlilerin hizmetinde.

Açılışa  Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer adına Strateji Geliştirme Daire Başkanı Bedrettin Gündeş, BSH CEO’su Sayın Gökhan SIĞIN, Siemens Türkiye Direktörü Sayın Haluk ÇELEBİOĞLU, Gaggenau Projeler Direktörü Ali Evren DİNÇ, BSH İş Geliştirme Türkiye Direktörü Sayın Hakan SUNTAŞ, Siemens Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü Sayın Gökhan KOÇ, BSH Ticaret ve Pazarlama Sorumlusu Çağrı AK ve Siemens Mimarları Sayın Buse ÖZTÜRK ve Sayın Kasım Talip TOPUZ, iş dünyasının temsilcileri ve STK Başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.   SC Canlar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Can, açılışta yaptığı konuşmada "Hepinizi Can ailesi adına saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Siemens konseptinin Mersin'de yeni bir mağaza modeli olarak Can'ları seçmelerinden dolayı başta Siemens Türkiye Direktörü Sayın Haluk ÇELEBİOĞLU'na, BSH CEO’su Sayın Gökhan SIĞIN'na ve diğer alt birim arkadaşlara teşekkür ediyor, bu mağazanın Mersinimize , ekonomimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. " dedi Konuşmanın ardından açılış kurdelesi kesildi.
İlham verici tasarım, mühendislik harikası, sıradışı anları yaşatan ve az lafla çok şey söyleyen bir tasarım dili konseptiyle hizmete açılan Siemens SC Canlar Mersinlilerin hizmetinde.

Açılışa  Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer adına Strateji Geliştirme Daire Başkanı Bedrettin Gündeş, BSH CEO’su Sayın Gökhan SIĞIN, Siemens Türkiye Direktörü Sayın Haluk ÇELEBİOĞLU, Gaggenau Projeler Direktörü Ali Evren DİNÇ, BSH İş Geliştirme Türkiye Direktörü Sayın Hakan SUNTAŞ, Siemens Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü Sayın Gökhan KOÇ, BSH Ticaret ve Pazarlama Sorumlusu Çağrı AK ve Siemens Mimarları Sayın Buse ÖZTÜRK ve Sayın Kasım Talip TOPUZ, iş dünyasının temsilcileri ve STK Başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.

 

SC Canlar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Can, açılışta yaptığı konuşmada "Hepinizi Can ailesi adına saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Siemens konseptinin Mersin'de yeni bir mağaza modeli olarak Can'ları seçmelerinden dolayı başta Siemens Türkiye Direktörü Sayın Haluk ÇELEBİOĞLU'na, BSH CEO’su Sayın Gökhan SIĞIN'na ve diğer alt birim arkadaşlara teşekkür ediyor, bu mağazanın Mersinimize , ekonomimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. " dedi

Konuşmanın ardından açılış kurdelesi kesildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.