Silifke Tso ‘da 'İş Hayatında Stres' Semineri

Sağlık 02.03.2019 - 10:11, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Silifke Tso ‘da 'İş Hayatında Stres' Semineri

VM Medical Park Mersin Hastanesi Uzm. Klinik Psikoloğu Asena KANAT tarafından Silifke TSO yönetim kurulu ve üyelerine "İŞ HAYATINDA STRES" konulu seminer verildi. Seminerin ardından Silifke TSO ve Mersin VM Medical Park Hastanesi arasında "İşbirliği Protokolü" imzalandı.

 İş Hayatında Stres konulu seminerde katılımcılara stres testi yapan Asena Kanat stresin nedenleri, belirtileri, iş stresi, stres yönetimi, mesleki stresi azaltma ve iş yerinde verimliliği artıracak adımlar konusunda bilgilendirme yaptı. ‘Stres hayatın bir gerçeğidir ancak bizim gerçeğimiz değildir, beynimizin yarattığı bir düşünce biçimidir’ diyen Uzm. Klinik Psikolog Asena Kanat stresi azaltacak yöntemleri anlattı ve katılımcılara meditasyon yaptırdı. Seminerin ardından Silifke Ticaret ve Sanayi Odası ile VM Medical Park Mersin Hastanesi arasında üyeler ve birinci derecede yakınlarının yararlanacağı kurumsal sağlık anlaşması imzalandı. Türkiye’nin sağlığına değer katma felsefesini benimsediklerini söyleyen VM Medical Park Mersin Hastanesi Genel Müdürü Dr. İlker Yılmaz toplantıda hastanenin fiziki şartları, tanı ve tedavi birimleri hakkında bilgi verdi. Silifke TSO Başkanı Nurettin Kaynar’ın üyelere protokolle ilgili bilgi vermesinin ardından imza törenine geçildi. Silifke Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan protokolü VM Medical Park Mersin Hastanesi Genel Müdürü Dr. İlker Yılmaz ile Silifke TSO Başkanı Nurettin Kaynar imzaladı.
VM Medical Park Mersin Hastanesi Uzm. Klinik Psikoloğu Asena KANAT tarafından Silifke TSO yönetim kurulu ve üyelerine "İŞ HAYATINDA STRES" konulu seminer verildi. Seminerin ardından Silifke TSO ve Mersin VM Medical Park Hastanesi arasında "İşbirliği Protokolü" imzalandı.

 İş Hayatında Stres konulu seminerde katılımcılara stres testi yapan Asena Kanat stresin nedenleri, belirtileri, iş stresi, stres yönetimi, mesleki stresi azaltma ve iş yerinde verimliliği artıracak adımlar konusunda bilgilendirme yaptı. ‘Stres hayatın bir gerçeğidir ancak bizim gerçeğimiz değildir, beynimizin yarattığı bir düşünce biçimidir’ diyen Uzm. Klinik Psikolog Asena Kanat stresi azaltacak yöntemleri anlattı ve katılımcılara meditasyon yaptırdı.

Seminerin ardından Silifke Ticaret ve Sanayi Odası ile VM Medical Park Mersin Hastanesi arasında üyeler ve birinci derecede yakınlarının yararlanacağı kurumsal sağlık anlaşması imzalandı. Türkiye’nin sağlığına değer katma felsefesini benimsediklerini söyleyen VM Medical Park Mersin Hastanesi Genel Müdürü Dr. İlker Yılmaz toplantıda hastanenin fiziki şartları, tanı ve tedavi birimleri hakkında bilgi verdi. Silifke TSO Başkanı Nurettin Kaynar’ın üyelere protokolle ilgili bilgi vermesinin ardından imza törenine geçildi. Silifke Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan protokolü VM Medical Park Mersin Hastanesi Genel Müdürü Dr. İlker Yılmaz ile Silifke TSO Başkanı Nurettin Kaynar imzaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.