Sinap Mahallesi’nde Yol Çalışması

26.10.2020 - 14:19, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Sinap Mahallesi’nde Yol Çalışması

Erdemli Belediyesi ekipleri yol yapım ve onarım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Erdemli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sıfır noktasından iki bin beş yüz rakımına kadar aynı anda yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekiplerin bu kez çalışma adresi Sinap Mahallesi Çamurlu mevkiiydi. Erdemli Belediyesi ekiplerinin gece gündüz demeden çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “ Ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Biz vatandaşımızın emrinde, mesai mefhumu gözetmeden çalışıyoruz.  Her geçen gün yollarımızın standartlarını daha iyi seviyeye çıkartıyoruz. Ekiplerimiz beş farklı noktada çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Erdemli için hiç durmadan çalışmaya devem ediyoruz” diye konuştu.
Erdemli Belediyesi ekipleri yol yapım ve onarım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Erdemli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sıfır noktasından iki bin beş yüz rakımına kadar aynı anda yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekiplerin bu kez çalışma adresi Sinap Mahallesi Çamurlu mevkiiydi.

Erdemli Belediyesi ekiplerinin gece gündüz demeden çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “ Ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Biz vatandaşımızın emrinde, mesai mefhumu gözetmeden çalışıyoruz.  Her geçen gün yollarımızın standartlarını daha iyi seviyeye çıkartıyoruz. Ekiplerimiz beş farklı noktada çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Erdemli için hiç durmadan çalışmaya devem ediyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.