Spor Koordinasyon Merkezinde sona gelindi

01.12.2020 - 20:55, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Spor Koordinasyon Merkezinde sona gelindi

Erdemli Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından ilçeye kazandırılan ve yapımında son aşamaya gelinen Spor Koordinasyon merkezi, Erdemli‘ ye spor alanında farklı bir ivme kazandıracak.

Erdemli sahil bandına yapılan komplekste, 2 adet toprak tenis kortu, 1 adet okçuluk alanı, 1 adet bocce sahası, 1 adet 6-12 yaş grubu çocuklar için çim futbol sahası, 1 adet basketbol sahası ve 1 adet dart salonu yer alıyor. Geleceğin teminatı çocukların spor eğitiminin yanında disiplin, çalışma prensibi ve milli şuurla yetişmeleri adına projenin hayata geçirildiğini ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Gençlerimizin ve çocuklarımızın gelişimine katkı sunabilecek birçok projeyi hayata geçiriyoruz. Yaz aylarında ve kış aylarında ayrı ayrı oluşturduğumuz kültür, sanat ve spor kurslarımız ile çocuklarımızın fiziki ve ruhsal dünyalarının gelişimine katkı sunuyoruz. Salgın döneminde verdiğimiz online spor kursları ile evlerinde kalan her vatandaşımızın, bedensel ve psikolojik sağlığına elimizden geldikçe destek olduk. Büyük Atatürk’ün de dediği gibi ‘Bütün millet ve memleket evlatlarını sportmen yapabilmek için sarf edilen çalışmanın ehemmiyet ve kutsiyeti aynı derecede kıymetli ve mühimdir.’ Bizde bugün ilçemizde ciddi bir ihtiyaç olan tesisimizin açılışı ile sporcularımıza destek olarak bu kıymetli kutsiyete ulaşmaya çalışacağız” diye konuştu.
Erdemli Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından ilçeye kazandırılan ve yapımında son aşamaya gelinen Spor Koordinasyon merkezi, Erdemli‘ ye spor alanında farklı bir ivme kazandıracak.

Erdemli sahil bandına yapılan komplekste, 2 adet toprak tenis kortu, 1 adet okçuluk alanı, 1 adet bocce sahası, 1 adet 6-12 yaş grubu çocuklar için çim futbol sahası, 1 adet basketbol sahası ve 1 adet dart salonu yer alıyor.

Geleceğin teminatı çocukların spor eğitiminin yanında disiplin, çalışma prensibi ve milli şuurla yetişmeleri adına projenin hayata geçirildiğini ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Gençlerimizin ve çocuklarımızın gelişimine katkı sunabilecek birçok projeyi hayata geçiriyoruz. Yaz aylarında ve kış aylarında ayrı ayrı oluşturduğumuz kültür, sanat ve spor kurslarımız ile çocuklarımızın fiziki ve ruhsal dünyalarının gelişimine katkı sunuyoruz. Salgın döneminde verdiğimiz online spor kursları ile evlerinde kalan her vatandaşımızın, bedensel ve psikolojik sağlığına elimizden geldikçe destek olduk. Büyük Atatürk’ün de dediği gibi ‘Bütün millet ve memleket evlatlarını sportmen yapabilmek için sarf edilen çalışmanın ehemmiyet ve kutsiyeti aynı derecede kıymetli ve mühimdir.’ Bizde bugün ilçemizde ciddi bir ihtiyaç olan tesisimizin açılışı ile sporcularımıza destek olarak bu kıymetli kutsiyete ulaşmaya çalışacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.