Sunay, 'Genç nesiller ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacak güçtedir.'

10.11.2018 - 10:51, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Sunay, 'Genç nesiller ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacak güçtedir.'

Türk Arap Ülkeleri İş İnsanları Derneği (TURAB) Genel Başkanı Canan Sunay, Atatürk’ün 80. ölüm yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Atatürk’ün yaşamı boyunca bağımsızlık mücadelesi verdiğini dile getiren Sunay, 10 Kasım’ların Atatürk’ü anma günü olmasının yanında O’nun ilkelerinin, fikirlerinin ve ideallerinin genç kuşaklara aktarılmasına vesile olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: “Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün engin ileri görüşlülüğü, dünya gerçeklerini iyi bilmesi, insani değerlere verdiği önem, düşüncelerindeki evrensel boyut Atatürk'ü hiç şüphesiz insanlığın tarih boyunca yetiştirdiği dünyanın en önemli liderlerinden biri yapmıştır. Bizler de bugün üzerimize düşen sorumlulukların bilinciyle Atatürk’ün ilke ve inkılapları ile hiç sönmeyecek bir meşale misali aydınlattığı uygarlık yolunda, kararlı ilerleyişimizi sürdürmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Genç nesiller ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacak güçtedir. Bu duygu ve düşüncelerle vefatının 80. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ve dava arkadaşlarını, vatanı uğruna canlarını feda etmiş şehitlerimizi, gazilerimizi şükranla, minnetle ve saygıyla anıyoruz.”
Türk Arap Ülkeleri İş İnsanları Derneği (TURAB) Genel Başkanı Canan Sunay, Atatürk’ün 80. ölüm yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Atatürk’ün yaşamı boyunca bağımsızlık mücadelesi verdiğini dile getiren Sunay, 10 Kasım’ların Atatürk’ü anma günü olmasının yanında O’nun ilkelerinin, fikirlerinin ve ideallerinin genç kuşaklara aktarılmasına vesile olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

“Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün engin ileri görüşlülüğü, dünya gerçeklerini iyi bilmesi, insani değerlere verdiği önem, düşüncelerindeki evrensel boyut Atatürk'ü hiç şüphesiz insanlığın tarih boyunca yetiştirdiği dünyanın en önemli liderlerinden biri yapmıştır.

Bizler de bugün üzerimize düşen sorumlulukların bilinciyle Atatürk’ün ilke ve inkılapları ile hiç sönmeyecek bir meşale misali aydınlattığı uygarlık yolunda, kararlı ilerleyişimizi sürdürmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Genç nesiller ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacak güçtedir.

Bu duygu ve düşüncelerle vefatının 80. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ve dava arkadaşlarını, vatanı uğruna canlarını feda etmiş şehitlerimizi, gazilerimizi şükranla, minnetle ve saygıyla anıyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.