Sunay,ʹMersin halkının yeni yılını ve 3 Ocak Kurtuluş Yıldönümünü Kutlarımʹ

02.01.2020 - 22:25, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Sunay,ʹMersin halkının yeni yılını ve 3 Ocak Kurtuluş Yıldönümünü Kutlarımʹ

TURAB Genel Başkanı Canan Sunay, yayınladığı mesajda Mersin halkının yeni yılını ve Mersin'in kurtuluşunun 98. yılını kutladı.

TURAB Genel Başkanı Canan Sunay, mesajında şunları söyledi: ˮ "Her yeni yıl, geçen yılların getirdiği tecrübe ve birikimin üzerine inşa edilecek yeni bir başlangıç, yeni beklentiler, yeni umutlar demektir. 2019 yılı iş dünyası için zorlu bir yıl olarak geride kaldı. Fırsata çevirebileceğimiz yeni bir yıl önümüzde. Yeni yıl hedefimiz; mevcut potansiyelimiz ile daha fazla çalışmak, ekonomimizi daha fazla büyütmektir. 2019 yılında üyelerimizle birlik, beraberlik içinde iş dünyamıza işlerini geliştirebilecekleri bir çok faaliyetler gerçekleştirdik. Görevi devraldığımızdan bu yana, yapmış olduğumuz faliyetler, aldığımız mesafe ve performansımız, 2020 yılına ait beklentilerimizi yüksek tutmamıza vesile olmuştur. 2020 yılı'nın, ''Ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık, hoşgörü, birlik ve beraberlik getirmesini dilerim" 3 Ocak 1922ʹde Mersin’in Fransız işgalinden kurtuluşu, Mersin’in yeniden doğuşunu sağlamıştır. 98. yıldönümünü kutladığımız bu kurtuluş gününün önemini ve coşkusunu gelecek nesillere aktarmak hepimizin en önemli görevi olmalıdır. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere  ve silah arkadaşlarını ve bu uğurda canlarını hiçe sayarak işgalcilere karşı mücadele ederek hayatlarını kaybeden bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diler, kahraman gazilerimize şükran, minnet ve saygılarımızı sunarız.ˮ
TURAB Genel Başkanı Canan Sunay, yayınladığı mesajda Mersin halkının yeni yılını ve Mersin'in kurtuluşunun 98. yılını kutladı.

TURAB Genel Başkanı Canan Sunay, mesajında şunları söyledi: ˮ "Her yeni yıl, geçen yılların getirdiği tecrübe ve birikimin üzerine inşa edilecek yeni bir başlangıç, yeni beklentiler, yeni umutlar demektir. 2019 yılı iş dünyası için zorlu bir yıl olarak geride kaldı. Fırsata çevirebileceğimiz yeni bir yıl önümüzde. Yeni yıl hedefimiz; mevcut potansiyelimiz ile daha fazla çalışmak, ekonomimizi daha fazla büyütmektir. 2019 yılında üyelerimizle birlik, beraberlik içinde iş dünyamıza işlerini geliştirebilecekleri bir çok faaliyetler gerçekleştirdik. Görevi devraldığımızdan bu yana, yapmış olduğumuz faliyetler, aldığımız mesafe ve performansımız, 2020 yılına ait beklentilerimizi yüksek tutmamıza vesile olmuştur.

2020 yılı'nın, ''Ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık, hoşgörü, birlik ve beraberlik getirmesini dilerim"

3 Ocak 1922ʹde Mersin’in Fransız işgalinden kurtuluşu, Mersin’in yeniden doğuşunu sağlamıştır. 98. yıldönümünü kutladığımız bu kurtuluş gününün önemini ve coşkusunu gelecek nesillere aktarmak hepimizin en önemli görevi olmalıdır. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere  ve silah arkadaşlarını ve bu uğurda canlarını hiçe sayarak işgalcilere karşı mücadele ederek hayatlarını kaybeden bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diler, kahraman gazilerimize şükran, minnet ve saygılarımızı sunarız.ˮ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.