Sunay, 'Türk Milletinin ülkesine, demokrasisine, Cumhuriyetine ve özgürlüğüne sahip çıkışıdır 15 Temmuz'

15.07.2020 - 11:41, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Sunay, 'Türk Milletinin ülkesine, demokrasisine, Cumhuriyetine ve özgürlüğüne sahip çıkışıdır 15 Temmuz'

TURAB Genel Başkanı Canan Sunay, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi Ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Türk-Arap Ülkeleri İş İnsanları Derneği (TURAB) Genel Başkanı Canan Sunay mesajında şu ifadelere yer verdi: Dünyada eşi ve benzerine rastlanmayan bir irade ile Türk Milletinin ülkesine, demokrasisine, Cumhuriyetine ve özgürlüğüne sahip çıkışıdır 15 Temmuz. Bundan sonra da bu necip milletin, milli mücadele ruhu ile bu vatan toprağını koruyacağından kimsenin şüphesi olmasın. Ülkemiz üzerinde hain emeller peşinde koşanlar, 15 Temmuz hain darbe girişiminde olduğu gibi, bundan sonra da karşısında yüce milletimizi bulacaktır.   Türk milletinin vatanına, bayrağına sahip çıktığını ve onlar için canından vazgeçeceğini bir kez daha tüm dünyaya gösterdiğini vurgulayan Başkan Sunay, "15 Temmuz. Demokrasi ve Milli birliğine ,Cumhuriyetine sahip çıkarak ülke özgürlüğünü , yaşamını ve ekonomisini felakete sürükleyecek bir kalkışmaya göğüslerini siper eden bir milletin tarihine yazılan şeref günüʹdür 15 Temmuz. Hiçbir silah yoktur ki bir milletin inancı, azmi ve kararlılığı karşısında yenilmesin, hiçbir kötülük yoktur ki demokrasi ve bağımsızlık uğruna her şeyi göze almış bir milletin karşısında diz çökmesin.   TURAB topluluğu olarak 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün 4.yıldönümünde şehitlerimizi rahmetle anar,gazilerimize ve ailelerine sağlık ve daha huzurlu günler dileriz.   Onlarla ve bu felaketin sona erdirilmesinde emeği geçen milletimizi,Devlet yönetimimizin her bir ferdini onurla ve saygıyla selamlıyor,şükranlarımızı sunuyoruz.       
TURAB Genel Başkanı Canan Sunay, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi Ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Türk-Arap Ülkeleri İş İnsanları Derneği (TURAB) Genel Başkanı Canan Sunay mesajında şu ifadelere yer verdi: Dünyada eşi ve benzerine rastlanmayan bir irade ile Türk Milletinin ülkesine, demokrasisine, Cumhuriyetine ve özgürlüğüne sahip çıkışıdır 15 Temmuz. Bundan sonra da bu necip milletin, milli mücadele ruhu ile bu vatan toprağını koruyacağından kimsenin şüphesi olmasın. Ülkemiz üzerinde hain emeller peşinde koşanlar, 15 Temmuz hain darbe girişiminde olduğu gibi, bundan sonra da karşısında yüce milletimizi bulacaktır.

 

Türk milletinin vatanına, bayrağına sahip çıktığını ve onlar için canından vazgeçeceğini bir kez daha tüm dünyaya gösterdiğini vurgulayan Başkan Sunay, "15 Temmuz. Demokrasi ve Milli birliğine ,Cumhuriyetine sahip çıkarak ülke özgürlüğünü , yaşamını ve ekonomisini felakete sürükleyecek bir kalkışmaya göğüslerini siper eden bir milletin tarihine yazılan şeref günüʹdür 15 Temmuz. Hiçbir silah yoktur ki bir milletin inancı, azmi ve kararlılığı karşısında yenilmesin, hiçbir kötülük yoktur ki demokrasi ve bağımsızlık uğruna her şeyi göze almış bir milletin karşısında diz çökmesin.

 

TURAB topluluğu olarak 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün 4.yıldönümünde şehitlerimizi rahmetle anar,gazilerimize ve ailelerine sağlık ve daha huzurlu günler dileriz.

 

Onlarla ve bu felaketin sona erdirilmesinde emeği geçen milletimizi,Devlet yönetimimizin her bir ferdini onurla ve saygıyla selamlıyor,şükranlarımızı sunuyoruz. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.