Sunay,24 Temmuz ʹGazeteciler ve Basın Bayramı'nı Kutladı.

24.07.2020 - 13:26, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Sunay,24 Temmuz ʹGazeteciler ve Basın Bayramı'nı Kutladı.

Türk Arap Ülkeleri İş İnsanları Derneği (TURAB) Genel Başkanı Canan Sunay,24 Temmuz ʹGazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Sunay, mesajında şunları söyledi: Özgür Türk basını 112. yıldan beri Türk milletinin, kamuoyunun haber alma hakkının temsilcisidir. TURAB Türk Arap Ülkeleri İş İnsanları Derneği topluluğu olarak   ,Türk Basınında sansürün kaldırılışının 112.yıldönümünü olan 24 temmuz gününde, tüm basın mensuplarımızın “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı”'nı kutluyoruz. Basın meslek ilkelerine uygun, kişi hak ve hürriyetlerine saygılı, tarafsız ve objektif bir yayıncılık anlayışını benimseyen,toplumsal değerlere saygılı, sorumluluk bilinci içinde görevini yerine getiren basın, demokratik toplumların en önemli güvencelerinden biridir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, “Basın, Milletin Müşterek Sesidir” ifadesi basının toplumu aydınlatması bakımından üstlendiği misyonu en güzel şekilde açıklamaktadır. Ülkemizde ve kentimizde yaşanan olaylardan ve gelişmelerden haberdar olmamızı sağlayan, gazete dergi yazarlarının değerli fikirleri ile aydınlandığımız şerefli basın dünyasının özveri içerisinde yerine getirdikleri görevlerden dolayı kutlar,yaşayan basın mensuplarını saygı ile selamlar ve başarılar diler ebediyete intikal etmiş olan basın mensuplarını rahmetle anarız.      
Türk Arap Ülkeleri İş İnsanları Derneği (TURAB) Genel Başkanı Canan Sunay,24 Temmuz ʹGazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Sunay, mesajında şunları söyledi:

Özgür Türk basını 112. yıldan beri Türk milletinin, kamuoyunun haber alma hakkının temsilcisidir.

TURAB Türk Arap Ülkeleri İş İnsanları Derneği topluluğu olarak   ,Türk Basınında sansürün kaldırılışının 112.yıldönümünü olan 24 temmuz gününde, tüm basın mensuplarımızın “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı”'nı kutluyoruz.

Basın meslek ilkelerine uygun, kişi hak ve hürriyetlerine saygılı, tarafsız ve objektif bir yayıncılık anlayışını benimseyen,toplumsal değerlere saygılı, sorumluluk bilinci içinde görevini yerine getiren basın, demokratik toplumların en önemli güvencelerinden biridir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, “Basın, Milletin Müşterek Sesidir” ifadesi basının toplumu aydınlatması bakımından üstlendiği misyonu en güzel şekilde açıklamaktadır. Ülkemizde ve kentimizde yaşanan olaylardan ve gelişmelerden haberdar olmamızı sağlayan, gazete dergi yazarlarının değerli fikirleri ile aydınlandığımız şerefli basın dünyasının özveri içerisinde yerine getirdikleri görevlerden dolayı kutlar,yaşayan basın mensuplarını saygı ile selamlar ve başarılar diler ebediyete intikal etmiş olan basın mensuplarını rahmetle anarız.

     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.