Tarihi Zafer Çarşısı Dezenfekte Edildi

27.06.2020 - 13:51, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Tarihi Zafer Çarşısı Dezenfekte Edildi

Mersin Büyükşehir Belediyesi, yeni normalleşme sürecinde aldığı dezenfeksiyon önlemleri ile esnafın ve vatandaşın yanında olmaya devam ediyor. Bastırdığı broşürler ile bu süreçte de alınması gereken tedbirleri anlatan Büyükşehir, gelen talepler üzerine dezenfeksiyon işlemleri gerçekleştiriyor. Ekipler, Tarihi Zafer Çarşısı esnafının talebi üzerinde dükkanları dezenfekte etti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, yeni normalleşme sürecinde aldığı dezenfeksiyon önlemleri ile esnafın ve vatandaşın yanında olmaya devam ediyor. Kurumlardan gelen talepler üzerine dezenfeksiyon işlemi gerçekleştiren Büyükşehir ekipleri, son olarak Tarihi Zafer Çarşısı esnafının talebi üzerine dükkanları dezenfekte etti.   Ekipler sokak sokak gezerek broşür dağıtıyor, dükkanlara afiş asıyor Yeni normalleşme dönemine geçilmesiyle birlikte sokakların kalabalıklaştığı bu dönemde Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yürüttüğü hizmetlerle vatandaşlara tedbirlerin sürdürülmesi gerektiğini broşürlerle hatırlatıyor. Büyükşehir Belediyesi, yeni normalleşme sürecinde ellerin yıkanması, maske takılması ve mesafenin korunması gerektiğini hatırlatan uyarıların bulunduğu bir broşür bastırdı. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri, sokak sokak gezerek broşürleri dağıtırken, dükkanlara da afişler asarak hem esnafı hem de vatandaşı bilgilendiriyor.   Esnafın dezenfeksiyon talebi yerine getirildi Her gün yüzlerce vatandaşın uğradığı Tarihi Zafer Çarşısı’nda da broşür dağıtarak dükkanlara afiş asan ekipler, çarşı esnafının dezenfeksiyon talebini de aldı. Çarşı esnafının talebi, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’na anında iletildi. Kısa süre sonra Tarihi Zafer Çarşısı’na gelen dezenfeksiyon ekipleri, tüm dükkanları dezenfekte etti.
Mersin Büyükşehir Belediyesi, yeni normalleşme sürecinde aldığı dezenfeksiyon önlemleri ile esnafın ve vatandaşın yanında olmaya devam ediyor. Bastırdığı broşürler ile bu süreçte de alınması gereken tedbirleri anlatan Büyükşehir, gelen talepler üzerine dezenfeksiyon işlemleri gerçekleştiriyor. Ekipler, Tarihi Zafer Çarşısı esnafının talebi üzerinde dükkanları dezenfekte etti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, yeni normalleşme sürecinde aldığı dezenfeksiyon önlemleri ile esnafın ve vatandaşın yanında olmaya devam ediyor. Kurumlardan gelen talepler üzerine dezenfeksiyon işlemi gerçekleştiren Büyükşehir ekipleri, son olarak Tarihi Zafer Çarşısı esnafının talebi üzerine dükkanları dezenfekte etti.

 

Ekipler sokak sokak gezerek broşür dağıtıyor, dükkanlara afiş asıyor

Yeni normalleşme dönemine geçilmesiyle birlikte sokakların kalabalıklaştığı bu dönemde Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yürüttüğü hizmetlerle vatandaşlara tedbirlerin sürdürülmesi gerektiğini broşürlerle hatırlatıyor.

Büyükşehir Belediyesi, yeni normalleşme sürecinde ellerin yıkanması, maske takılması ve mesafenin korunması gerektiğini hatırlatan uyarıların bulunduğu bir broşür bastırdı. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri, sokak sokak gezerek broşürleri dağıtırken, dükkanlara da afişler asarak hem esnafı hem de vatandaşı bilgilendiriyor.

 

Esnafın dezenfeksiyon talebi yerine getirildi

Her gün yüzlerce vatandaşın uğradığı Tarihi Zafer Çarşısı’nda da broşür dağıtarak dükkanlara afiş asan ekipler, çarşı esnafının dezenfeksiyon talebini de aldı. Çarşı esnafının talebi, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’na anında iletildi. Kısa süre sonra Tarihi Zafer Çarşısı’na gelen dezenfeksiyon ekipleri, tüm dükkanları dezenfekte etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.