Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan yeni yılı kutladı

31.12.2019 - 14:43, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan yeni yılı kutladı

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Bozdoğan mesajında 2019 yılında sosyal belediyecilik çalışmalarıyla kente ivme kazandırdıklarını ifade ederek; “Göreve geldiğimizden bu yana geçirdiğimiz 9 aylık süreçte, kentimizde, eğitim, kültür, sağlık alanlarında, daha etkin bir hizmet çalışmasını sürdürdük.  Bir yandan da 2020 yılında hayata geçireceğimiz önemli proje çalışmalarının hazırlıklarını yaptık. Daha zengin ve refah bir toplum hedeflediğimiz kentimizde sosyal belediyecilik çalışmalarımızla da ivme kazandık. Eğiten, üreten, sağlıklı ve kültürlü bir Tarsus için umudun egemen olduğu, iyimserliğin canlandığı, karanlıktan aydınlığa kavuşan bu kentte yaşayan halkımızın daha iyi yaşam şartlarına ulaşma yolunda önemli adımlar attık.  Halkımızın bize verdiği emaneti, siyasetin üstünden tutarak, Tarsus’u halkımıza layık bir ilçe haline getirme gayreti içindeyiz“ dedi. Tarsus’un her alanda gelişmesi ve kalkınması için 2020 yılında çalışmaların artacağını dile getiren Başkan Bozdoğan sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Yepyeni bir yıla girmenin coşkusuyla geride bıraktığımız 2019 yılı içerisinde kentimizin yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla, hizmetlerimizde katılımcı ve şeffaf bir anlayış sergiledik. Tarsus’umuzun her alanda gelişmesi, kalkınması ve daha yaşanılabilir bir kent haline gelmesi için yapacağımız çalışmalarımız, 2020 yılında da artarak devam edecektir. Bizler de hep beraber yeni yılı yeni umutlarla karşılacağız.2020 yılında birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel çalışmaları ortak akılla gerçekleştireceğimize inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, başta değerli hemşerilerim olmak üzere yeni yılın ülkemize ve  tüm vatandaşlarımıza sağlık, başarı ve hayırlar getirmesini dilerim.”
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Bozdoğan mesajında 2019 yılında sosyal belediyecilik çalışmalarıyla kente ivme kazandırdıklarını ifade ederek; “Göreve geldiğimizden bu yana geçirdiğimiz 9 aylık süreçte, kentimizde, eğitim, kültür, sağlık alanlarında, daha etkin bir hizmet çalışmasını sürdürdük.  Bir yandan da 2020 yılında hayata geçireceğimiz önemli proje çalışmalarının hazırlıklarını yaptık. Daha zengin ve refah bir toplum hedeflediğimiz kentimizde sosyal belediyecilik çalışmalarımızla da ivme kazandık. Eğiten, üreten, sağlıklı ve kültürlü bir Tarsus için umudun egemen olduğu, iyimserliğin canlandığı, karanlıktan aydınlığa kavuşan bu kentte yaşayan halkımızın daha iyi yaşam şartlarına ulaşma yolunda önemli adımlar attık.  Halkımızın bize verdiği emaneti, siyasetin üstünden tutarak, Tarsus’u halkımıza layık bir ilçe haline getirme gayreti içindeyiz“ dedi.

Tarsus’un her alanda gelişmesi ve kalkınması için 2020 yılında çalışmaların artacağını dile getiren Başkan Bozdoğan sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Yepyeni bir yıla girmenin coşkusuyla geride bıraktığımız 2019 yılı içerisinde kentimizin yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla, hizmetlerimizde katılımcı ve şeffaf bir anlayış sergiledik. Tarsus’umuzun her alanda gelişmesi, kalkınması ve daha yaşanılabilir bir kent haline gelmesi için yapacağımız çalışmalarımız, 2020 yılında da artarak devam edecektir. Bizler de hep beraber yeni yılı yeni umutlarla karşılacağız.2020 yılında birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel çalışmaları ortak akılla gerçekleştireceğimize inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, başta değerli hemşerilerim olmak üzere yeni yılın ülkemize ve  tüm vatandaşlarımıza sağlık, başarı ve hayırlar getirmesini dilerim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.