Tarsus Belediyesi, İl Jandarma Komutanlığı İle Farkındalık Çalışması

19.11.2020 - 21:18, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Tarsus Belediyesi, İl Jandarma Komutanlığı İle Farkındalık Çalışması

Mersin Valiliği öncülüğünde, İl Jandarma Komutanlığı, Tarsus Kaymakamlığı ve Tarsus Belediyesin'den Koronavirüs konusunda farkındalık çalışması.

Mersin Valiliği öncülüğünde,  İl Jandarma Komutanlığı,  Tarsus Kaymakamlığı ve Tarsus Belediyesi Koronavirüs’ten salgın hastalıktan korunma tedbirleri kapsamında vatandaşları maske kullanımına teşvik etmek amacıyla farkındalık çalışması yaptı. Her geçen gün etkisini arttıran Covid-19 konusunda vatandaşları tedbirli olmaya yönlendirmek ve özellik maske takma ile birlikte hijyenik şartlara uygun hareket etmeye teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen farkındalık çalışması, Jandarma uygulama noktasında gerçekleştirildi. Tarsus Belediyesi tarafından hazırlatılan maske, el dezenfektanı, kolonya, hijyen kiti, uyarıcı broşürler, baskılı tişörtler ve çocuklara yönelik boyama kitapları ve balonlar dağıtıldı. Sürücülerin araçların da dezenfeksiyon işleminden geçirildiği farkındalık çalışmasına katılan, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, İl Jandarma Alay Komutan Yardımcısı Yarbay Mehmet Büyükhan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İnanç Marım, İl Jandarma Trafik Müdürü Jandarma Kıdemli  Başçavuş Ramazan Üstüner, sürücüleri maske takmaya, sosyal mesafelere dikkat etmeye ve hijyenik koşullara uygun hareket etmeye davet ederek  “Kendimizi ve sevdiklerimizi koruyalım!” şeklinde istekte bulundular. Farkındalık çalışmasında konuşan Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’a pandemi sürecindeki duyarlığından ve gerek Kaymakamlık gerekse diğer devlet kurumlarının çalışmalarına verdiği destekten ötürü teşekkür etti.  
Mersin Valiliği öncülüğünde, İl Jandarma Komutanlığı, Tarsus Kaymakamlığı ve Tarsus Belediyesin'den Koronavirüs konusunda farkındalık çalışması.

Mersin Valiliği öncülüğünde,  İl Jandarma Komutanlığı,  Tarsus Kaymakamlığı ve Tarsus Belediyesi Koronavirüs’ten salgın hastalıktan korunma tedbirleri kapsamında vatandaşları maske kullanımına teşvik etmek amacıyla farkındalık çalışması yaptı.

Her geçen gün etkisini arttıran Covid-19 konusunda vatandaşları tedbirli olmaya yönlendirmek ve özellik maske takma ile birlikte hijyenik şartlara uygun hareket etmeye teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen farkındalık çalışması, Jandarma uygulama noktasında gerçekleştirildi.

Tarsus Belediyesi tarafından hazırlatılan maske, el dezenfektanı, kolonya, hijyen kiti, uyarıcı broşürler, baskılı tişörtler ve çocuklara yönelik boyama kitapları ve balonlar dağıtıldı.

Sürücülerin araçların da dezenfeksiyon işleminden geçirildiği farkındalık çalışmasına katılan, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, İl Jandarma Alay Komutan Yardımcısı Yarbay Mehmet Büyükhan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İnanç Marım, İl Jandarma Trafik Müdürü Jandarma Kıdemli  Başçavuş Ramazan Üstüner, sürücüleri maske takmaya, sosyal mesafelere dikkat etmeye ve hijyenik koşullara uygun hareket etmeye davet ederek  “Kendimizi ve sevdiklerimizi koruyalım!” şeklinde istekte bulundular.

Farkındalık çalışmasında konuşan Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’a pandemi sürecindeki duyarlığından ve gerek Kaymakamlık gerekse diğer devlet kurumlarının çalışmalarına verdiği destekten ötürü teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.