Tarsus Belediyesi’nde Buggy Aracı Vatandaşların Hizmetinde

04.09.2019 - 15:08, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Tarsus Belediyesi’nde Buggy Aracı Vatandaşların Hizmetinde

215 dönümlük alana sahip Tarsus Belediye Tesisleri içerisinde kullanılmak üzere yaşlı, engelli ve yürüme zorluğu çeken vatandaşlara yönelik uygulamaya konulan misafir taşıma aracı Buggy hizmet vermemeye başladı.

Tarsus Belediyesi’nin demirbaşları arasında yer alan daha önceki yönetimler tarafından belediye tesislerine gelen protokol üyelerini gezdirme amaçlı bulundurulan elektrikli Buggy araçları kısa bir süre kullanıldıktan sonra işlevini yitirmiş ve çürümeye terk edilmişti. 31 Mart Yerel Seçimlerin ardından Tarsus halkının büyük bir kısmının teveccühü ile göreve seçilen Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, sosyal belediyecilik anlayışı ile eldeki tüm imkânların az masrafla kullanılması için ekipleri seferber etti. Başkan Bozdoğan, belediye gelen yaşlı, hasta, engelli ve yürüme güçlüğü çeken vatandaşlara kolaylık sağlanması için Makine İkmal Bakım ve Onarım Atölyesi yetkililerine Buggy araçlarının hizmete girdirilmesi talimatını verdi. Buggy onarılıp hizmet vermeye başlarken, Başkan Bozdoğan; “Buraya toplu ulaşım vasıtasıyla gelen yaşlı ve engelli vatandaşlarımız, hizmet binalarının bulunduğu yere gitmekte zorlanıyorlardı. Belediye tesislerine gelip yürüme zorluğu çeken, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın ulaşım sıkıntısını bir nebze de olsa çözmüş olduk. Her alanda halkımıza en iyi hizmeti vermek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Şimdiden halkımıza hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı. 5 yolcu kapasiteli Buggy araçları ile hizmet alacakları birimlere taşınan vatandaşlar, bu hizmetten oldukça memnun olduklarını dile getirip, Başkan Bozdoğan’a teşekkürlerini ilettiler.
215 dönümlük alana sahip Tarsus Belediye Tesisleri içerisinde kullanılmak üzere yaşlı, engelli ve yürüme zorluğu çeken vatandaşlara yönelik uygulamaya konulan misafir taşıma aracı Buggy hizmet vermemeye başladı.

Tarsus Belediyesi’nin demirbaşları arasında yer alan daha önceki yönetimler tarafından belediye tesislerine gelen protokol üyelerini gezdirme amaçlı bulundurulan elektrikli Buggy araçları kısa bir süre kullanıldıktan sonra işlevini yitirmiş ve çürümeye terk edilmişti.

31 Mart Yerel Seçimlerin ardından Tarsus halkının büyük bir kısmının teveccühü ile göreve seçilen Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, sosyal belediyecilik anlayışı ile eldeki tüm imkânların az masrafla kullanılması için ekipleri seferber etti. Başkan Bozdoğan, belediye gelen yaşlı, hasta, engelli ve yürüme güçlüğü çeken vatandaşlara kolaylık sağlanması için Makine İkmal Bakım ve Onarım Atölyesi yetkililerine Buggy araçlarının hizmete girdirilmesi talimatını verdi.

Buggy onarılıp hizmet vermeye başlarken, Başkan Bozdoğan; “Buraya toplu ulaşım vasıtasıyla gelen yaşlı ve engelli vatandaşlarımız, hizmet binalarının bulunduğu yere gitmekte zorlanıyorlardı. Belediye tesislerine gelip yürüme zorluğu çeken, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın ulaşım sıkıntısını bir nebze de olsa çözmüş olduk. Her alanda halkımıza en iyi hizmeti vermek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Şimdiden halkımıza hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

5 yolcu kapasiteli Buggy araçları ile hizmet alacakları birimlere taşınan vatandaşlar, bu hizmetten oldukça memnun olduklarını dile getirip, Başkan Bozdoğan’a teşekkürlerini ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.